Ami nagyon túl hypolt, az a Tindigo. Oké, a saját csoportjában persze - ahonnan elég régen kiléptem, mert a gyomrom felfordult.
A C-vitaminos széruma az közel 14 ezer, tehát mondjuk az ára high end, de a termék az nem az. A MAP krém is high end árban van, de maga a termék közel sincs. A magas ár mellé igénytelen csomagolást kapunk. Air flakon, blabla. Több terméket próbáltam, de egyik sem kiemelkedő, nem ám high end. A retinolos cucc az jó, csak hamar megbüdösödik sajnos. Ezt sem értem egyébként, mert egy csomó márka gyárt tartósítószer mentes cuccot és nem rohadnak oda a polcra idő előtt.
Én használom a termékeit, meg vagyok elégedve velük, de az árukat én is sokallom. Azonban Ildi affektáló stílusától, meg a csoportban oly sokszor megnyilvánuló bunkó, arrogáns, durva hozzászólásaitól falra mászok… Ilyen stílust senki sem engedhet meg magának a másik emberrel szemben, ő valamiért mégis jogot érez erre…
Akkor nem csak én érzem így. Van egy irritáló stílusa, az egyszer biztos.
Én csak a C vitaminos szérumot próbáltam de csodát nem tapasztaltam tőle. Talán annyi változás volt, hogy az egyik pici napfolt a homlokomon elhalványult. De csak egy üvegcsével használtam el, meg egyet a régiből (Siker szérum volt talán a neve) Nekem túl drága az összes terméke ahhoz, hogy próbálgassam és ha nem válik be akkor meg kidobtam egy zsák pénzt az ablakon. Maradok inkàbb a Geek&Gorgeous C vitamin szérumnál. Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat.
Én még nem próbáltam semmit tőle, és amíg csak a blogját olvastam, egészen pozitívan álltam hozzá. Sok hasznos infót osztott meg, igaz inkább régebben. Aztán beléptem a facebook csoportba, megnéztem pár youtube videóját… Jaj, nagyon sajnálom, de eldöntöttem, hogy ő az, akit soha nem fogok támogatni a vásárlásommal. Én hajlandó vagyok időnként többet áldozni valamire, hogy általam kedvelt, magyar, fontos célokat támogató, vagy bármi más miatt pozitív személyt, vállalatot támogassak. Biztos vagyok benne, hogy Ildi hatalmas tudással rendelkezik, de sajnos nagyon unszimpatikus. Szerencsére a termékei is nagyon drágák, így még ha a sok pozitív vélemény csábítana is, akkor sem engedném meg magamnak.
G&G-vel egy bajom volt, hogy csupa fekete pöttyöm lett tőle. Aztán rájöttem, hogy nekem ezek a vizes formulák nem igazán jók. Maradt a Natics. Az sem egy olcsó dolog mondjuk. A Tindigo MAP az meg nem csinált semmit, azt sem vettem többször. A pipettásat 2x is, de 2x is idő előtt tönkrement, pedig hűtőben volt.
G&G-t használom testre. Ott nagyon jól halványít és nem is drága, mondjuk kisebb területen használom, mint az arcom.
A könyvei jók.
A Natics márkát is nézegetem már jó ideje de nem mertem bevállalni. Egy bloggernél szoktam olvasni róla, de nem tudom mennyire hiteles a véleménye mert ő pénzt kap az együttműködésért.
Natics-ban van alkohol?
Tajti Ildi C-vitaminos szérumát nagyon-nagyon régen próbáltam, amikor még az akkor párjával közös business-ük volt, háát, nekem szinte semmit nem csinált a bőrömmel.
Mac Fix±t még 2016-ban vettem utazó kiszerelésben, hogy majd az esküvői sminkemet fixálom vele, jelentem, azóta se használtam, valószínűleg ki kéne már dobnom… A flakon kialakítása szörnyű, nem egyenletes a permet, inkább köpköd és nem is láttam sok változást tőle.
High-end spirálok úgy általában: szerintem a drogériában simán találni ilyen jókat, akár jobbakat is.
Mac rúzsok: nem ájultam el tőle, valószínű a Lustre formula amúgy sem volt jó választás, a Matte azért jobb.
Barnängen tusi, testápoló: naagyon nem, főleg a testápoló, el se bírtam használni, szárított, mint a fene.
The Body Shop termékek: az illatuk jó és ennyi, túlárazottak, nem nyújtottak akkora élményt.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Véletlenül akadtam rá a márkára egy csoportban régebben. Többféle C-vitamin szérum volt a kínálatukban az évek alatt, szerintem kb az Image Skinnel simán versenyeznek ezek a termékek. Használtam azt is, sokkal drágább, de nem nyújt többet. Ráadásul magyar márka és nincs akkora reklám körülötte. Nem olcsó, szóval érdemes alaposan körüljàrni a témát. Emlékszem, hogy volt olyan, aki írt nekik és tudtak biztosítani kis kiszerelésű amolyan minta terméket, de az árat nem tudom, hogy mennyibe került.
Most az egyik kifutó terméket használom, abban van, meg ha jól emlékszem, akkor az AIR-ben is. De kb az utolsó az összetevők között.
Köszönöm!
Az ára ennek is borsos, igaz?
Barnangen tusfürdőnek egy baja van, nagy kiszerelés és megunom félúton. A zöld átlátszó szerintem jó volt. A krémes állagúak meg nehezen jönnek ki a flakonból egy idő után. Viszont az ára nem éppen baráti, pedig csak egy sima “lakossági” tusfürdő, maximum az illat, ami extrább élményt nyújt.
Az Inglot nem tudom mennyire high end, tőlük volt spirálom, meg MAC 3D csoda…gyakorlatilag a drogériás termékek között is van ugyanolyan jó sokkal kevesebbért. Én már nem veszek méregdrága spirált, 2 havonta cserélem őket, meg sem érné.
12.790 Ft pontosan. az Image meg 25 ezer
Image-t és Naticsot sem használtam soha. Rengeteg terméket használok, de 80 % koreai, meg TO, meg pár Tindigo. Image például tényleg olyan jó, amennyire drága?
Engem Inglot nem nyűgözött le. Van pigmentem és szájfényem, azok jók tényleg, de amúgy a többi terméke olyan átverés szagúnak tűnik nekem, bóvlinak, semmi extra…
Barnangent én személy szerint nagyon szeretem, az illatával megvettek killóra, habár az ára durva…
Tweezerman csipesz. Azt gondoltam ez többet tud, mint a jóval olcsóbb drogériás társai, de sajnos nem. 3-4 Euro egy átlagos csipesz (DM), nekem a drogériásat könnyebb is használni. A T. nagyon könnyen záródik, túlságosan is. Tavaly megvettem ezt a felmagasztalt csipeszt, de nem tud többet, pedig 12-15 Euro 1db. Akinek még nincs, nem vesztett semmit.
én a barnangen midsommar tusiját nagyon szeretem. tényleg sok néha, ezért van egy másik tusi is bontva, de pl van amikor meg direkt előveszem kézmosáshoz is az illata miatt. nyamm
Barnangen tégelyes testápoló engem elvarázsolt az illatával. Nagyon szerettem, pont a napokban fogyott el.
Azt imádom én is. Vadrózsa-olajosat