Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Sajnálom, hogy elvették a kedved.:frowning: Amíg nem az ő pénzét költöd, nem tökmindegy, miről írsz?.. Áh, nem értem, mindegy.

Persze, semmit nem adnak ingyen, mindenért így vagy úgy, de meg kell dolgozni. Nem tudok ezzel mit kezdeni, amikor ilyeneket hallok, hogy “neked könnyű”, “te szerencsés vagy”, stb. Mi szerencse van abban, hogy sokat tanultam és keményen dolgozom?! Semmi az égadta világon… Van viszont benne annál több idő, energia és lemondás.

3 Likes

Igen.:frowning: Csak a rengeteg erőfeszítés nem látszik. Olyan meg nincs, hogy valaki mindenben szerencsés vagy tehetséges.

1 Likes

És mindig kiderül, hogy a szerencse nem is igazán szerencse, a tehetség pedig baromi sok munka.

3 Likes

A sok munka meg büdös.

1 Likes

Na az biztos! Azért valahogy senki nem irigyli az embert :smiley:

2 Likes

Pedig képes márkás kozmetikumban materializálódni.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Néha belefutok olyan véleménybe, ami kicsit az enyémet alázza, pl.: “Érdekes, nekem ez a legjobb lemosóm, engem nem csíp” - vazze, azt csak el tudom dönteni, hogy valami letépi az arcom vagy sem.:rofl:

4 Likes

Jaj ezt én is nagyon bírom. Kész szerencse, hogy leírtam a véleményt, van mire reagálni, van kihez hasonlítani.

2 Likes

Nyilván azért töltöttem fel a terméket és írtam róla véleményt, hogy őt támadjam. Sokan személyes támadásnak vélik a negatív véleményt.

2 Likes

Igen, Laurencia fantasztikus véleményeket ír, úgy kellene mindenkinek ahogy ő.

1 Likes

Jaj, egyboszorka, ne töröld magad, imádom a véleményeidet.

Pont itt a fórumon mondta wishes, hogy az egy pontra átírt véleményeket törli (a lecsillagozást nem értem, az technikai szempontból teljesen felesleges szerintem), amikor pár hete kérdeztem, hogyan működik ez. De igen jól jönne egy rendes vélemény törlése gomb. Pl. én 6 éve regisztráltam (17 évesen), rengeteg dolog van, amit már azóta háromszor kivontak, vagy kidobtam, elfogyott, nem is emlékszem rá, néha a stílusom is olyan volt amilyen, vagy egyszerűen csak jó megszabadulni a régi, már nem releváns gondolatoktól.

1 Likes

Jó ötlet, én is szeretnék egy zárt topikot. Nem mintha egyszerű lenne rájönni, vagy bárkit is érdekelne az ide írók “civil” arca, de szívesebben csatlakoznék beszélgetéshez ha nem lenne teljesen nyitott bárkinek olvasásra.

Átkos dolog ez a paranoia, tudom :slight_smile:

1 Likes

Nem is paranoia, csak nem biztos, hogy a teljes nyilvánosság elé akarja az ember kitenni az arcát, a hobbiját. Ez nekem egy privát dolog, amiben nagyon jó, hogy sok-sok társam van, de mégsem a teljes nyilvánosságra tartozik.

6 Likes

Egyetértek! :slight_smile:
Remélem engem is bevesztek a titkos topikba :worried::heart_eyes:

2 Likes

Hát persze! Remélem, meg lehet oldani valahogy.

1 Likes

Biztosan meglehet, mindent meglehet. Bízom benne. :zipper_mouth_face: :blush:

Facebook zárt csoport. Nagyon sok német sminkes csopiban bent vagyok. Az adatlapot pedig be lehet állítani azt hiszem , hogy ne lássák a csopitagok csak az ismerősök?

3 Likes

De az lenne a lenyeg, hogy itt maradjunk, ne a FB-on.

2 Likes