Mindig megnézem az író életkorát és a bőrproblémáját. Én általában a véleményemben is meg szoktam említeni, amennyiben az adott terméknél fontosnak tartom, hogy milyen bőrproblémával küzdök, illetve milyen korosztályhoz tartozom, mégha a profilomban szerepel is, mert így talán könnyebb megérteni, mi miért fontos nekem egy adott termék véleményezésénél, tehát pl. nem kukacoskodásból fókuszálok összetevőkre, és mondjuk miért nem a pattanások elfedése fontos nekem egy alapozónál, hanem inkább, hogy ne emelje ki a ráncokat, stb. Ugyanígy egy kedves tini pozitív véleménye biztos nem fog befolyásolni mondjuk egy idősödő bőrre ajánlott szérummal kapcsolatban. A rövid véleményeket el sem olvasom (pl. nekem bejött), sokkal fontosabbak a részletek, az indoklás, hogyan használta, mivel vitte fel, szárította vagy sem, csípte vagy sem, stb. Kövezzetek meg érte, de számomra fontosabb termékeknél az is érdekes, milyen státuszú a véleményező, tehát sok-sok véleményezésen van már túl, rengeteg terméket ismer, tapasztalt, vagy éppen csak regisztrált, és most hirtelen elkezd mindent véleményezni, amit emlékezete szerint már valamikor használt. Szeretem tudni azt is, hogy milyen termékkörben mozog az illető, mert aki gyakran véleményez high-endes termékeket, kisebb eséllyel ájul el egy drága márkás terméktől, ha az éppen kukába való lenne, mint az, aki általában szupermarketben vásárolja az arcápolóit. A véleményeim nagy része saját magamnak jegyzetként is szolgál, ha éppen vissza szeretnék keresni valamit, ennek megfelelően elég részletes. A parfümökkel kapcsolatos vélemények külön kategória számomra, a legszórakoztatóbb része a Krémmániának. Néhány véleményező írói vénával rendelkezik, és igazán le tud kötni a stílusával, imádom olvasni ezeket a véleményeket, és nem feltétlen a hasznosság szempontjából értékelem, bár nagyon sokat tanulok is belőlük. Kényes kérdés a parfüm, leginkább már nem is véleményezek illatokat, csak ha nagyon olyan kedvem van. Az ár számomra nem igazán számít a csillagok adásánál, hiszen az ár egy értékelhetetlen információ, bár fontos, de mindenki saját magának dönti el, sok vagy kevés. Nem pontozok le egy jó terméket, mert olcsóbbat is lehet kapni ugyanolyan minőségben, és egy olcsóbb 4-csillagos terméknek sem adok inkább 5-öt, mert milyen jó olcsó. Nem szeretem, ha valaki olyan terméket húz le, amiről világosan kiderül, hogy pont nem az ő bőrtípusára, korára vagy éppen arra a használatra találták ki. Most így, hogy elkezdtem átgondolni, hogyan véleményezek vagy értékelem mások véleményét, hirtelen rájöttem, mennyire nem egyszerű műfaj ez, és hogy miért is töltök ennyi időt a Krémmánián