Na ez is mehet az ablakra (testvaj alatt volt)
Mondjuk szélvédőre nem olyan jó, zavar a kilátásban, ezért mínusz egy csillag.
Vajon még hová keni? hajra, bőrkabátra esetleg kutyára?
Ha ilyen kis csupi kutya annak is kell a testápolás
Még jó, hogy egy parfüm, az parfümös
Pont alatta vagy felette volt a főoldalon, de már le is szedték, ezt is jó tudni :
Csúcs örülünk neki, de kit érdekel
De ha rááll az üvegre akkor el fog törni
“en nagyon szeretem ezt a kremet! nagyon dus es puha lesz tole az arcom. foleg a sminkem elott szoktam felvinni es jo tapados lesz tole az arcom meg ugy mond “vedi” az arcomat.”
Milyen lehet ha valakinek “dus” az arca ?
Dús, vagyis puha de tömör, nem plöttyedt, jól hidratált? Nekem átjön. Lehet tájszólás… esetleg typo és hűs akart lenni, hogy hűsítő hatású?
A hajam az lehet dús, bőrrel kapcsolatban még nem hallottam
Miért ne, mint a “gazdag” állag, szerintem ez is működik. Vagy a versekben a kövér legelők
Jó ,jó akkor legyen dús a néni arca, költészettel nem vitatkozom
vitatkozz velem, pls
Mi volt a krém amúgy? Parfümökről néha én is regélek ilyeténformán
Eskü már nem is emlékszem csak arra, hogy felnevettem mikor láttam a kollegina véleményét
Amíg nincs benne az a szó hogy “teendel”, nekem nyolc
Bocsi, de most egy kicsit kidühöngöm magam…
Egy ikonikus parfüm véleményeit olvasgattam, és nagyon feldühített, hogy azok, akiknek tetszik, elkezdték szapulni azokat, akiknek nem. Olyan jellegű dolgokkal, hogy bezzeg aki az Erba Purát hordja, vagy a LVEB-t, az mennyivel szarabb, vagy hogy nem kell mindenkinek véleményt nyilvánítania. Mert basszus, ha valami nem tetszik, nem áll jól, vagy rajtam nem működik, akkor kussoljak, mert ez ikonikus, és nem lehet bántani? Mivan? Hol élünk, hogy így kellene cenzúrázni?
A kedvencem:"Vagy rajongói vannak, vagy értetlen “kívülállók”. Azért nevezem így őket, mert valahova mindenki helyezkedni akar vele szemben és aki nem szereti az is oldalról mégis idekiabál valamit "
Eszem megáll, komolyan…Ha neked nem tetszik, akkor biztosan csak hülye vagy hozzá, vagy “nem értél meg rá”
Nem értem, miért kell valaki ízlését fikázni. Nem értem, miért kell valakit leszólni, ha valami nem tetszik, vagy ha valaki “tucatillatot” használ. Nem értem, miért kell tudat alatt lealázni valakit az ilyen beszólásokkal, hogy “Én utálom, de akinek tetszik, vegye” Mint amikor valaki fújog a kajádra, mert ő nem szereti, ezzel azt sugallva, mint ha moslékot ennél.
Meg ezek az általánosítások, hogy mindenki ezt hordja. Kapásból vagy 4-5 illatnál ezt olvasom, akkor valami nem oké a matekban…
Na bocsi, csak ez már kikívánkozott, mert tahó dolognak tartom.
Ne legyél dühös emiatt, a véleményével saját magát minősíti, valószínűleg a legnagyobb öröme az életben, hogy mittudomén mit fújkál magára és fikázza aki Espritet használ, hát egészségére.
én nem szomorú vagyok emiatt, hanem inkább dühös
Hasonlóképpen utálom az ilyen passzív-agresszív csipkedéseket (jó, gyakran nem is olyan passzív) és hozzád hasonlóan jellemzően dühös vagyok, nem szomorú.
Szerintem is a hozzászólót minősíti, elég tahó dolog úgy véleményt nyilvánítani valamiről, hogy leminősítjük azt, aki hordja. Azt hiszem, annak idején én is azért döntöttem úgy, hogy a Youth Dew / Cinnabar / Opium / Mitsouko kollekciómat inkább itthon hordom, mert folyamatosan azt olvastam mindenhol, hogy nyanyaszagú, meg ódon, meg büdös… Nekem nem az, de teljesen értem, hogy másnak lehet orrfacsaró. Ettől függetlenül az ellentábor fogalmazhatna egy kicsit finomabban. Lehet, hogy nekem is van erősen negatív véleményem bizonyos illatokról, de pontosan tudom, hogy mennyire máshogy érzékeli mindenki az illatokat (amitől én konkrétan megfulladok, az másnak nem érzékelhető csak enyhe kellemes meleg jegyként), így nem azt fogom lehurrogni aki hordja, max. azt aki gyártja.
Jó lenne, ha tudnánk örülni annak, hogy a másik embert valami boldoggá teszi, még akkor is ha az a valami minket nem annyira.
Most belegondoltam, az előbb egy másik topikban én is lepáváztam a Baccarat-ot hordó pasikat…Ezúton is elnézést, bár nem az illatválasztásuk miatt tettem, hanem mert általában van egy típus aki hordja, és messziről fel lehet őket ismerni a szűk farmer, szűk ing, pengeéles kontúrvonalakkal rendelkező szakállukról. Hozzáteszem, inkább a Baccarat-tól fulladjak meg, mint a mosdatlan csövestől, szóval nincs is semmi bajom ezekkel a pasikkal, tényleg.