Off
Tudom, nem ide tartozik, de annyira, annyira idegesít, hogy nagyon…
Úúúúúúúúúgy utálom, amikor egy tiktok, vagy insta, vagy bármi videóban amikor bemutatnak egy terméket, a műkörmükkel megkocogtatják a cucc csomagolását. Ha a komplett rutint mutatja be, akkor minden nyomorult terméknél eljátssza. Annyira irritál, hogy rögtön elnyomom, nem bírom megnézni…
Tudom, nem egy hű de nagy dolog, de ezzel engem a világból ki lehet kergetni.
Ki kellett adnom magamból, bocsi
Engem is kiakaszt az 5 centis műkörömmel való kopácsolás, főleg, hogy nincs értelme, még ha a tégely tetejét kopogtatja, hogy leessen az anyag róla belül azt érteném.
Jah meg amikor visítoznak sminkelés közben…
Mindig mondom magamban, jól van anyukám ez csak egy pirosító el ne ájulj / be ne pisilj itt nekem. Szó szerint levegőért kapkodnak és visítanak miközben kenik magukat. Miért?
De simán van ilyen Jamie főzős videóinál, teljesen kivan miközben kevergeti a rizottót.
Lehet túl sztoikus lelkületű vagyok, ( vagy simán csak öreg) de semmiért és senkiért nem tudok ilyen szinten lelkesedni.
Szerintem ez a túlzott reakció (az éljenzés, tapsolás, mint a filmekben) amúgy tipikus amcsi szokás, ilyen mértékű érzelmi kitörés nálunk fura. Nekem anno a Nagy házalakításnál volt sokkoló, amikor elment a busz és a család meglátta a házat, ott ordítoztak, sikoltoztak, valaki konkrétan a földhöz vágta magát.
Ez a kocogtatás meg szerintem a szőke Bentleys csajtól eredhet, na tőle is rosszul voltam
A szép emlékű Pimp My Ride-ban is ez volt , ( volt olyan fonásom mint az Xzibitnek , nagyon menő voltam vele ) az MTV-n adták szerintem vagy 20 éve , csapdosták magukat a földhöz meg az felugrottak még a falra is
Igen igazad lehet , Európában nem szokás ez a fajta túlzott érzelmi reakció.
Mi sztoikusok tartsunk össze.
Nekem olyan alpári dolog ez az óriási örömködés meg visítozás… Manapság nagyon sok mindent nem kezelnek az emberek a helyén, és olyan dolgokra is extrém érzelmi energiát pazarolnak, ami abszolút nem érdemes rá. Az élet nagy eseményeit kéne így megélni, nem egy nyamvadt tárgy megvásárlását.
Mindenki azt hiszi, hogy ő a világ közepe, egyenesen filmsztárnak képzeli magát, és hát valamivel túl kell szárnyalni a másikat a közösségi médián. Ha minőségi tartalommal és igazi értékek átadásával nem megy, akkor majd hangerővel.
Tök igazad van. Szerintem a social media nagyon felelrősítette ezt a trendet az utóbbi évtizedben. Mindenkinek hollywoodi instaglam kell legyen a tyúkszaros kis élete… úgy is van minden marketingelve… ez a fórum meg arra is dedikálva, hogy ezt jól megélhesse minden Trueman …
Én emiatt szoktam le Őszintén szólva Zsófiról, mielőtt még rászoktam volna . Egyébként sem néztem meg csak egy részét a videóinak (nem sokat nézek youtube-ot), de amikor volt valami szortírozós videója, én fülhallgatóval néztem, ő meg az összes nyomorult csomagoláson kopogtatta a körmét, akkor mondtam, hogy oké, akkor eddig tartott iránta az érdeklődésem.
Ezek a visítozós, rajongós, őrjöngős sztorik mindig is távol álltak tőlem. Úgyhogy ez nem kor kérdése @Luiselotte
A túlzott érzelemátvitelt, ami kihallatszik, inkább a déli népségeknél figyeltem meg. Nem tudom, hallottatok-e spanyol focimeccset eredeti spanyol kommentárral vagy valami dél-amerikait. Tejóistenazégbengyerele
A legtöbb sminkes videót pont ezek miatt hang nélkül nézem. Az affektálós, nyervogós visítással nem tudok mit kezdeni. A magyarok esetében még a végtelen ostobaság is átjön, így azoktól nem is nézek semmit.
Nekem a kedvencem a németek “Pimp my Fahrrad”-ja, amikor a feltuningolt bicikiktől estek hasra.
Egyetértek minden szavaddal. A visítós “ómájgádómájgádómájgád” a halálom. A másik a kutyás videókban a fejhangon sipító “good boooy”. Én is szoktam gügyögni a kutyának, de a dobhártyáját nem akarnám kivégezni.
A kopogtatós rutinokról ez a videó jut eszembe, annyira találó.
https://youtube.com/shorts/-DG9Xlyzkhw?si=cCWIiFjkFR7d2iKL
Nekem macskám vannak, rendszerint én a qrva anyád kifejezést használom rájuk:roll_eyes:
Na nem sokszor, de nálunk is vannak cifraságok! de ezen most hangosan nevetek
Pedig kellene ….
Tudom, gonosz vagyok, de ettől eléggé felszaladt a szemöldököm. A másik csak szimplán megmosolyogtató.
Nekem a brutál tartós 1 hét. Ennél gyakrabban nem vagyok hajlandó lakkozni, kinek van erre ideje…
Ezzel is ki vagyunk segítve úgy érzem
Amúgy min kellett volna kipróbálnia, ami relevánsabb információ lett volna a Krémmánia oldalon?
A kerítésen? Az ablaküvegen?
Egy arra sétáló gyanútlan másik vásárlón
Elképzeltem a jelenetet.
Megkéri, hogy kenhesse már fel neki ezt a krémet, majd megadja a telefonszámát, hogy ugyan hívja már fel, ha “szóval… izé…” történik valami.
Azt elfelejtettem írni, hogy parfümről írta a véleményt, de a jelenet szépségén ez se változtat