Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Szerintem a téves reklámba a illő barokk körmondatok elég árulkodóak. :upside_down_face:

1 Likes

Ha valami “nesze semmi fogd meg jól” típusú vélemyényt olvasok, szinte mindig jelentem, de értelmetlenül, mert több krémmániásnak kellene jelentenie ahhoz, hogy az adminok megnézzék, szóval…

4 Likes

Nem értelmetlenül :hugs:

1 Likes

Sajnos nem találom azt amikor arról beszélgettünk, hogy etikus vagy szabályos-e állandóan egy webáruházat emlegetni véleményezés közben. Nem emlékeztek mire jutottunk?
Most ez a júzer csinálja:
image

Ez nekem gáz, egyértelmű reklámnak látom.

2 Likes

Szólok a Lányoknak (adminok), legfejjebb aszongyák maradhat… Bár szerintem is problémás.

1 Likes

Még egy felhasználó ezt a webshopot népszerűsíti. Ő már a harmadik újonc, akiről tudok.

Ez már pofátlanság!

Én az a típus vagyok, aki próbálja racionalizálni - talán egy nagy tételt vett, most nagyon örül neki - na de ez a vadász már nekem is gyanús

Amit ilyen szánalmasan átlátszó módon tolnak, ott elvből nem veszek semmit.

1 Likes

Bocs, csak kiadom magamból…
Annyira utálom, amikor valaki azzal kezdi a véleményét, hogy jövök felpontozni. Mint ha degradálná az előtte hozzászólókat.
Vagy nevesít is egy-két előző hozzászólót. A vélemény szubjektív. Nem fog egy krém/parfüm, bármi ugyanúgy viselkedni mindenkin.

1 Likes

Én nem érzek benne annyira degaradálót, de annál inkább idegesítőnek tartom ezeket az egymástól átvett, KM-es divatszavakat, kifejezéseket. Mintha nem lenne saját szókincsük, gondolatuk az embereknek. Pl. “nagyon szerettem volna szeretni”, a fent említett “jövök felpontozni/lepontozni”, “nem újravevős” (ettől sikítok), “teszi a dolgát”, “jövök majd updatelni” (nem fog)" ésatöbbi. :smiley:

4 Likes

uhh, a szerettem volna szeretni…attól tényleg falra mászok

1 Likes

Meg a jót nem csinált, de legalább ártani sem ártott, ezért 5 csillag.
Számomra ha nem csinál semmit, az a pénzkidobás kategória, tehát egyes…

2 Likes

A jövök updatelnin mindig felnevetek :smiley: Nagyon ritka, hogy jönnek.
A jövök le vagy felpontozni mögött nekem van egy olyan érzetem, hogy az illető felszívta magát a véleményeken és majd ő most jól megmondja és le/felpontozza a terméket.

2 Likes

Igen, nekem is mindig ez jut eszembe

Sziasztok, nem tudjátok hogyan tudok véleményt törölni? Véletlenül rossz termékre adtam egy csillagos értékelést :confused:

Sehogy, csak töröld amit írtál, és tegyél a helyére egy pontot. Azt úgyis jelenteni fogják majd.

2 Likes

Köszi a tippet, töröltem a tartalmát és flageltem a kommentem :slight_smile:

1 Likes

Igazán nincs mit :slight_smile: