Szerintem a téves reklámba a illő barokk körmondatok elég árulkodóak.
Ha valami “nesze semmi fogd meg jól” típusú vélemyényt olvasok, szinte mindig jelentem, de értelmetlenül, mert több krémmániásnak kellene jelentenie ahhoz, hogy az adminok megnézzék, szóval…
Nem értelmetlenül
Sajnos nem találom azt amikor arról beszélgettünk, hogy etikus vagy szabályos-e állandóan egy webáruházat emlegetni véleményezés közben. Nem emlékeztek mire jutottunk?
Most ez a júzer csinálja:
Ez nekem gáz, egyértelmű reklámnak látom.
Szólok a Lányoknak (adminok), legfejjebb aszongyák maradhat… Bár szerintem is problémás.
Még egy felhasználó ezt a webshopot népszerűsíti. Ő már a harmadik újonc, akiről tudok.
Ez már pofátlanság!
Én az a típus vagyok, aki próbálja racionalizálni - talán egy nagy tételt vett, most nagyon örül neki - na de ez a vadász már nekem is gyanús
Amit ilyen szánalmasan átlátszó módon tolnak, ott elvből nem veszek semmit.
Bocs, csak kiadom magamból…
Annyira utálom, amikor valaki azzal kezdi a véleményét, hogy jövök felpontozni. Mint ha degradálná az előtte hozzászólókat.
Vagy nevesít is egy-két előző hozzászólót. A vélemény szubjektív. Nem fog egy krém/parfüm, bármi ugyanúgy viselkedni mindenkin.
Én nem érzek benne annyira degaradálót, de annál inkább idegesítőnek tartom ezeket az egymástól átvett, KM-es divatszavakat, kifejezéseket. Mintha nem lenne saját szókincsük, gondolatuk az embereknek. Pl. “nagyon szerettem volna szeretni”, a fent említett “jövök felpontozni/lepontozni”, “nem újravevős” (ettől sikítok), “teszi a dolgát”, “jövök majd updatelni” (nem fog)" ésatöbbi.
uhh, a szerettem volna szeretni…attól tényleg falra mászok
Meg a jót nem csinált, de legalább ártani sem ártott, ezért 5 csillag.
Számomra ha nem csinál semmit, az a pénzkidobás kategória, tehát egyes…
A jövök updatelnin mindig felnevetek Nagyon ritka, hogy jönnek.
A jövök le vagy felpontozni mögött nekem van egy olyan érzetem, hogy az illető felszívta magát a véleményeken és majd ő most jól megmondja és le/felpontozza a terméket.
Igen, nekem is mindig ez jut eszembe
Sziasztok, nem tudjátok hogyan tudok véleményt törölni? Véletlenül rossz termékre adtam egy csillagos értékelést
Sehogy, csak töröld amit írtál, és tegyél a helyére egy pontot. Azt úgyis jelenteni fogják majd.
Köszi a tippet, töröltem a tartalmát és flageltem a kommentem
Igazán nincs mit