Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

ezeket a véleményeket nem lehet jelenteni? :rofl:
Persze lehet azzal érvelni, hogy ez a user törésálló csomagolást vár el kozmetikumoknál, és számára ezért ez a termék csak x csillag.

Lehet, de igazából nem házirendellenes, max nem hasznos. Legalább tudni, hogy a hölgy milyen szemszögből véleményezi a termékeket. :smiley:

1 Likes

Olyankor mi van, ha valaki kicsit sokat emleget egy webáruházat a véleményeiben?
https://kremmania.hu/profil/velemenyek/cicamania
Az ember néha megemlíto, hogy hol vett ezt-azt, de ez az illető a 29 véleményéből 14-ben ugyanazt a webáruházat reklámozza.

1 Likes

Van egy másik felhasználó, ugyanezt teszi, de most nem jut eszembe a neve. Felváltva írnak, szerintem az IP címük is azonos. :grin:

1 Likes

Jó ég megáldja őket, hát nem borzalmasan ciki így reklámozni?
Nagyon rosszul mehet a bolt ha erre vannak rászorulva.

3 Likes

Na, nem piszkálódom tovább, de ez a wtf kategória:

Screenshot_20231127_142544_Chrome

Hogy hiheti valaki, hogy a hormonális rendszert egy mosakodó hab rendbe rakja? :frowning:

6 Likes

Uramatyám. :frowning:
Amúgy kíváncsi lennék, mit jelent az, hogy segített rajta. Már csak 3-4 hónapos ciklusai vannak? Vagy rendbejött teljesen?
Nem tudom elhinni, hogy valaki tényleg így gondolja, ennyire buta lenne. Én vagyok naiv?

1 Likes

Sajnos, az elmúlt évek során folyamatosan szembesültem vele a saját ismeretségi körömben is, hogy általam intelligensnek, műveltnek tartott emberek szájából hasonló témákban olyan ostobaságok ömlenek, hogy csak pislogok.
Ezek után, semmin nem csodálkozom.

2 Likes

Sajnálatos, hogy van, aki egy cseppnyire sincs tisztában azzal hogyan működik a szervezete :grimacing: Lehet, hogy már ezt sem tanítják vagy 10 éve az iskolákban? Most ugye szexuális felvilágosítás az nincs, de hogy ilyen marhaságot honnan vesz az illető???

1 Likes

Sajnos hasonlókat tapasztalok én is. A legutóbbi az volt, amikor egy hasonló korú ismerősömről kiderült, hogy fogalma sincs mi okozza az évszakok váltakozását, és szerinte például azért volt idén melegebb, mert a Föld éppen közelebb van a Naphoz…
Ahogy a múltkor is írtam, nem érdekel, hogy kinek milyen végzettsége van, mert nem ez határozza meg az embert, de azért az alapokkal illene tisztában lenni. Ha itt tartunk, és még ez sem megy, akkor fontos kérdésekben hogyan, mi alapján hozunk döntést…?

4 Likes

Ó, hátha ezt tudom, nem szenvedem végig a fiatalkoromat a túl rövid ciklusaimmal. Egy kis lögybölés, és a nőgyógyászom éhen is halhat. :smiley:

7 Likes

“Ajándékba kaptam, de nem mertem az arcomra kenni. Talán elhasználom a kezemre vagy a lábamra.”

Egy arcolajnál olvastam, olyan jó lenne tudni, hogy miért nem meri magára kenni, mert ennyiből számomra nem derül ki.
Büdös? Ragad? Nem szívódik be? Nem tetszik az inci?

2 Likes

Én is kaptam ajándékba arcszérumot, és azért nem használtam el az arcomra, mert alkoholos.

Ez egy teljesen jó indok :slight_smile:

Mondjuk utána nem is írtam róla értékelést, mint arcszérum. :smiley:

Screenshot_20231203_051829_Chrome

Amikor ilyen kommenteket olvasok, szinte minden bizodalmam elszáll a csillagozások megbízhatóságát illetően. :frowning:

9 Likes

https://kremmania.hu/profil/velemenyek/sebi75
Ezek valós vélemények lehetnek? Szerintem nem. Egyesével kell ilyenkor jelenteni?

1 Likes

Itt is lehet jelezni az @admins -oknak :slightly_smiling_face:

Én már orvosok részéről is szembesültem érdekes kijelentésekkel orvosi kérdésekben :zipper_mouth_face:

2 Likes

Az ilyen típusú véleményeket nem értem.
Pl.:
-rózsa illatú parfüm - lepontozza, mert utálja a rózsát
-sós fogkrém - lepontozza, mert sós íze van
-mentolmentes fogkrém - lepontozza, mert nincs benne mentol
-SLS mentes fogkrém - lepontozza, mert szerinte nem habzik eléggé. Igaz, hogy konkrétan le van írva, hogy SLS mentes, és pl. azoknak ajánlott, akiknél rendszeresen afta jelenik meg…
-babafürdető, popsitörlő - lepontozza, mert nem hozza le a sminket
-bármilyen SLS mentes sampon/tusfürdő/stb - lepontozza, nem habzik eléggé

8 Likes