Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Jajj van egy olyan kép is vhol, ahol a TV képernyőjét kenik össze jò vastagon :rofl::rofl:az anyuka biztosan egy kisebb szívrohamot kapott…

4 Likes

Igen, tudnak alkotni a kicsik.
Emlékszem, nővérem lánya, miután ki lett festve (még akkor divat volt mintát is hengerezni) 2 nap múlva úgy gondolta, hogy a piros zsírkréta tökéletesen fog mutatni a zöld alapon sötétzöld mintás falon. :smiley: :smiley:

3 Likes

Az én fiam az apja bmw- jének az oldalára rajzolt= karcolt halacskákat , mutatta a szomszéd kislánynak , milyen jòl tud rajzolni. Kertben àllt a kocsi és kb pàr percig nem nèztük őket. :rofl::rofl::rofl: A férj feje színváltòs lett, de én és apum szétnevettük magunkat. Persze 2x àt lett polírozva , és nem lehetett làtni , nem volt mély a karc.

5 Likes

Egyetértek.
Jó lenne, ha véleményírásnál lehetne jelölni, hogy másra használod a terméket, mint amire eredetileg kitalálták, és mondjuk lehetne szűrni a véleményekre.
Amúgy hasznosnak tartom, ha olyanok is írnak, akik másra használják.

Engem is főleg az zavar, ha valaki nem az eredeti funkciójának megfelelően használja a terméket és lepontozza.
Ennek mi értelme? Lepontozni a babatörlőkendőt, mert nem hozza le a sminket? Dehát annak nem a sminket kell lehoznia, hanem a babakakit :poop: :laughing:

A másik kedvencem, amikor a terméket olyan tulajdonsága miatt pontozzák le, ami eleve ott van a termék nevében/leírásában.
Pl. a sós fogkrém “túl sós”, a mentolmentes fogkrémben “miért nincs benne mentol?”, a száraz és érzékeny bőrre való arclemosó “nem tisztít eléggé”, a babasampon nem “tisztítja eléggé” a felnőtt nő fejét, akinek a haja nyílván tele van nyomva mindenféle hajápolótermékkel és valószínűleg a fejbőre is több faggyút termel, mint mondjuk egy kisbabáé… Ja, meg az illatmentes terméknél “nem tetszik, hogy nincs illata”.
Amit még imádok, dezodorokat lepontoznak, mert “nem gátolja az izzadást” - basszus, a dezodornak nem feladata az izzadást gátolni, az az izzadásgátló feladata… :roll_eyes:

Ennyi erővel a lábkrémet is le lehetne pontozni, mert nem vált be arckrémnek… :laughing:

9 Likes

Uhh, az kemény lehetett :laughing:.

Mondjuk az jó, hogy most már azért kapni könnyen lemosható krétákat/filctollakat/festéket, stb. Kicsi gyereknek csak azt vennék.

Amikor az autocorrect erősebb, mint a felhasználó: “Bár az arcomon még internet komolyabb ráncok, szeretek autó krémekkel próbálkozni hátha segítenek megelőzni azok kialakulásában. Ez egy jó krém, nagyon kellemes az illata, gyorsan felszívódik az nagyon jól regenerál miért táplálja a száraz arcbőrt is.” :smiley:

13 Likes

:rofl:
Ilyenkor azon tűnödök, hogy nem olvassa el mit írt, mielőtt megosztaná a nagyvilággal? :thinking:

3 Likes

“ Imádom, egyszerűen szuper termék!”
Nem látja az oldalt és a véleményeket, hogy tán le kellene írni, miért imádod és mitől szuper? Ezeket sosem értettem.

Johnson’s babolajnál vélemény: “Kellemes az illata, jól tisztít. Szépen lehozza a bőrömről az olyan makacs koszokat, amik nem jönnek le a zuhanyzás során”
Vajon mivel tölti a napjait az illető, hogy a napi zuhany nem elegendő a tisztálkodásra és még olajjal kell pucolnia magát? :smiley:

2 Likes

Autószerelő? :slight_smile:

2 Likes

Én szénbányászra gondoltam :slight_smile:

1 Likes

Tartálymosó? :sweat_smile:

Vagy tényleg egy baba/ pici gyerek, aki jól leeszi/ összezsírkrétázza, stb, magát Anya legnagyobb örömére :see_no_evil:

Ezen olyan jót mosolyogtam így kora reggel:

Screenshot_20230610_073915_Chrome

6 Likes

Elkezdtek megjelenni a Keve termékekhez 5 csillagos Újonc vélemények, némelyik csak 1 mondat kb.

Ezeket elég csak házirendellenesnek jelölni, vagy mi a protokoll?

Screenshot_20230923-123144_Chrome
Ez a kedvencem :smiley:

:laughing:

Azt hiszem 2 út van:

1. Házirendellenesnek jelölöd mindet és az Admin észreveszi, hogy több ugyanolyan cég terméke, újoncok, stb…
  2. Írsz az Adminnak: kremmania@gmail.com címre.
    (3. Ha itt is olvas, akkor már meg is oldotta :smiley:)

Én azt hallottam, hogy a beauty expo-n úgy adtak ajándékba szérumokat a látogatóknak a Keve standnál, hogy utána írjanak róla véleményt. Ja meg az ajándékcsomagokban is volt egy-egy termék tőlük, nekem koffeines szérum jutott.

Egy biztos, nyomkodni nem szabad őket. Townsends-Mole-Feeding-041908-KM-16

4 Likes

“Nagyon szép, könnyen kezelhető anyag. Maga a termék nagyon jó, de nem fogom többet megvenni, mert egyetlen egyszer leesett a kezemből és az egész üveg darabokra tört. Nagyon drága termék és alig 1-2 hónapig tudtam használni, pedig alapból nagyon hosszú ideig elég lenne…”

Tehát azért 2 csillag, mert a gyártó hibája, hogy ügyetlen a júzer. :smiley:

9 Likes