Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Jól látom, hogy nem látom már az oldalon a Vintage Beauty termékeit?

Lehet, hogy most gonosz leszek, de ezen agyfszt kaptam:
A-Game 5-öt lepontozta a hölgy, mert már 3 (!!!) napja használja és nem tüntette el a pattanásait.

Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy az emberek tudják-e egyáltalán, hogy mit raknak a kosarukba, mi miért jó, mire való egyáltalán…

10 Likes

Láttam a véleményt tegnap, majdnem kiestek a szemeim… az sem volt semmi, hogy megemlítette, reméli a ráncain segít. Van baj rendesen, nem mondom.

Lancome La Nuit Tresorhoz írt véleményből részlet:

Megrángat, pofánver, aztán megsimogat.

Nagyon tetszett, frappáns :grinning::hugs:

8 Likes

Ez hatalmas :smiley:

:rofl::rofl: nagyon jópofa!
A “pofánver”- nél az alien jutott az eszembe. Egy az egyben .Nektek mi a pofànverős illat? :joy:

Konkrét illat nincs, kb. bármi amiből 2 puff helyett 28- at rak fel valaki.

1 Likes

Nekem kicsit a Gucci Rush ilyen… :confused:

Nekem a “gyomron rúg” jut eszembe róla. :slight_smile:

Babaolajat kerestem babamasszázshoz, gondoltam megnézem már mit írnak a Babylove termékéről:
https://kremmania.hu/kremek/babylove-ultra-szenzitiv-apolo-babaolaj-mandulaolajjal
Konkrétan több oldal végigolvasása után talán csak egy szólt arról, hogy babának használva milyen a termék, mindenki úgy véleményezi, mint olajos lemosót. Ráadásul ha nem válik be olajos lemosóként, akkor le is húzzák keményen. Ti mit gondoltok arról, hogy úgy ír valaki rossz értékelést, hogy nem az eredeti céljára használja a terméket? Engem baromira szokott bosszantani bevallom. :slight_smile:

9 Likes

Ez valóban elég kellemetlen, hogy úgy kell keresgélni a releváns véleményeket. De ugyanúgy sasolni kell az életkort, bőrtípust is, ami szintén fárasztó. Viszont én azt nagyon szeretem, hogy mindenféle vélemény van egy-egy termék alatt, így én is kapok pár ötletet az alternatív felhasználásról. Na meg ha kifejezetten annak akarok utánaolvasni, hogy pl. a babaolaj olajos lemosóként működik-e, akkor helyben vagyok.
Az egész krémmánián minden egybe van ömlesztve, a vélemények a termékek alatt, a saját profilodon minden, az eladó fülön, sehol semmi szűrési vagy keresési lehetőség. Ha a saját véleményem szeretném valamilyen termékhez visszaolvasni, a googleba szoktam beírni a felhasználónevem és a terméket, úgy általában egyből kidobja. Egy jobban átgondolt struktúrában lehetne a fenti problémát is kezelni… Pl. lehetne egy kérdés véleménynél, hogy funkciója szerint használtad-e a terméket, és amennyiben nem, elhalványítva/szürkítve/akármilyen színnel jelenhetne meg. Vagy egy másik fülön. De még ezerféleképpen meg lehetne oldani.

1 Likes

Engem a lepontozás idegesít ilyenkor, az nem, hogy másra is használta, mert pl. én is hintőport használok szárazsampon helyett és odaírtam a termékhez, hogy erre IS használom , nem csak fürdés után/szőrtelenítés előtt.

3 Likes

A mi védőnőnk a gyógyszertári napraforgóolajat ajánlotta és valóban használtuk is masszázshoz. Nincs szaga és ez a fajta a legkevésbbé allergizál.

Nem tudom manapság mit ajánlanak, de a védőnőd biztos tudni fogja mi a legjobb.
A fiam születése előtt mindenféle bio cumót vettem, hogy majd azzal fürdetem, kenem, stb. a gyereket, de a gyerekdoki mindent felírt, ami gyógyszertári, illatmentes és olcsó. Amit vásároltam az meg az enyém lett jobb híján :smiley:

1 Likes

Engem is idegesít a lepontozás ilyen esetben is, meg amikor a termék teljesen más bőrtípusra, hajra, problémára van tervezve de csakazértis megveszi, utána meg lepontozza. Babatermékeknél anno ugyanígy jártam. Fürdető 2 ponton áll, aztán ahogy olvastam a véleményeket, kiderült, hogy vízálló sminket nem vitte le, ezért s…r a termék…

2 Likes

Nekünk a leendő gyermekorvosunk a terhességem utolsó napjaiban felírt egy halom babakozmetikumot, és csak azokat a gyógyszertárban készített termékeket használtuk legalább 6 hónapos korig. Volt benne fürdető, olaj, popsikrém, hintőpor stb. A testvérem is orvos, ő is ezeket a termékeket javasolta újszülött bőrre.

1 Likes

Én az elmúlt 1 évben leszoktam a vélemenyek olvasásáról, mert szívem szerint, kis túlzással minden masodikat hazirendellenesnek jelölnék, mert tartalmatlan. Tisztelet a kivételnek.

1 Likes

Fürdetőből mi is csak a gyógyszertárit használtuk 8 hónapos koráig. Tubusos volt, es azt higítottam fel vízzel (külön egy üvegben), úgy lett fürdető állaga. Babaolajat nem használtam, nem volt rá szükség, popsikrémböl pedig elkötelezett sudocrem partiak voltunk végig (soha egy kiütés nem.volt a popón;-).

1 Likes

Ugyanez! Gyógyszertári fürdetőkrém és Sudocrem!

2 Likes

A Sudocrem a legjobb!
Mondjuk az élmény, amikor le kellett súrolni az ágy háttámlájáról és a forgószék kartámlájáról, az emlékezetes maradt… :laughing:

Mert:
letöltés (6)

Csak nálunk fehér volt minden…

6 Likes

Nálunk a ruhásszekrény került besudocremezésre…cserébe tényleg volt 15 perc szabadságom​:joy::joy::joy::joy:

6 Likes