Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Köszi piko !:sweat_smile::rofl: nem km - re való vélemény, inkább egy szexuális problémákkal foglalkozó csoport " kísérletek " xx témához köthető.

Ilyen episztolákat elolvas valaki ? :flushed:

1 Likes

Bár én sem értem ki kíváncsi erre, de még nagyobb baj, hogy hülyeséget terjeszt a véleményező. Nem véletlenül külön kategória a sikosító. Más feltételeknek kell megfelelnie (ph, óvszert nem károsító összetétel), mint egy arcra való terméknek.

4 Likes

Ekkora baromságot.
Teljesen más az intim terület mint az arc, nagyon bátor, hogy oda is használja …
Ezen az analógián elindulva majd a szorulás gátló kúp jó lesz náthára is. Alig várom :upside_down_face:

Nem szóltam sokáig, de a két szavas véleményeken kiakadok. Pl. “A legjobb!”, “Kedvenc!”. Házirendellenesnek jelölöm őket.

3 Likes

Pont most írtam róla a kamu véleménynél (mert hirtelen nem találtam ezt a topikot), onnan töröltem is.

1 Likes

Mit írtál? Lemaradtam róla.

Lényegében ugyanezt. Ma regisztrált és gyorsan írt jópár 1 mondatos “véleményt”.
Nem lesznek tőle álmatlan éjszakáim, de nem túl informatív a “kedvenc”, “nagyon jó”, “imádom” és társai.

5 Likes

“Nagyon szeretem. Kár hogy a készlethiány óta már valami megváltozott benne. Azóta a nagy melegben mintha izzadna az arcom tőle. Az illatát imádom.”

Fényvédőhöz egy vélemény. Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem nagy melegben alapból izzad az arcom :rofl:

6 Likes

Nem tudom, mi van mostanság.
“Jó arclemosó.
Jó utazáshoz
Jó ár-érték arány
Kedvenc spirálom
Tökéletesen fed.”
Ez csak pár az új, informatív véleményből. :roll_eyes:

6 Likes

Vagy nincs türelmük a véleményíráshoz, vagy csak a pontokra mennek. Vagy a harmadik tippem az, hogy az ilyesmi vélemények jónak számítanak egy webshopban.

6 Likes

Vagy ennyi eszük van :smiley:

7 Likes

Én néha sampon, tusfürdő véleményezésének vagyok bajban, hogy mit írjak. Illata, habzás, szárít-e, de amúgy ha nincs rá semmilyen “panasz”, akkor tovább nem tudom taglalni. Hajbalzsamok nagyrésze is hasonló: kicsit selymesebb a hajam tőlük, de ennyi, nem tudok litániát írni. Néha kellemetlenül érzem magam, hogy nem bírok egy hosszabb véleményt kisajtolni, vajon az én véleményem is szúrja a szemét valakinek? :grinning: Néha már inkább elolvasom előbb más véleményét, hogy inspirálódjak.

7 Likes

Szerintem ha a hatás/ illat/ szárít/ habzik/ praktikus -e a flakon kérdéskör le van tudva akkor eleget írtál, egy tusfürdőt nem lehet agyon ragozni :slight_smile:

4 Likes

Szerintem sem kell túlragozni, sok esetben bőven elég egy egy-két mondatos rövid, tömör vélemény. De a “kedvenc”, a “szeretem” és társaik számomra sem informatívak, legalább annyi legyen már ott, hogy “a kedvenc tusfürdőm, mert nem szárít, jól habzik, és jó az illata”, ebben van lényegi információ.

5 Likes

Bocsánat az off-ért, de én is falramászom attól, amikor valaki minden mondata után felkiáltójelet tesz. Láttam itt már olyan véleményt, ami kisregénynek is beillett volna, és minden egyes mondat végén felkiáltójel volt :roll_eyes: :laughing:

2 Likes

Igen, vannak termékek, amikre ezért nem írok véleményt. Igazából néha nehéz megállapítani, hogy mi az, ami mások számára potenciálisan hasznos. Vannak olyan típusú termékek, amiktől én se várok semmi különöset, ha nem irritál + ellátja a funkcióját, nekem már jó.

1 Likes

Ennyi épp elég lenne, ebben van olyan infó, aminek hasznát tudják venni a KM-et olvasók. Az már csak hab a tortán, ha leírják pl. az állagát, színét, stb.

Samponnál (ha nem korpás hajra való) és tusfürdőnél (ha nincs ekcémád/sömöröd) az “illat, habzás, szárít-e” bőven elég, ha akarod még leírhatod hogy szerinted eléggé tisztít-e. Esetleg amire még kíváncsi lennék, hogy könnyen kimosható-e, de ennyi. Illetbe ha hosszútávon megfelel vagy épp ellenkezőlegy megutálod vagy gondot okoz, azt esetleg jó update-elni. De pl. balzsamoknál se kell több, mint hogy megfelelt-e a leírt elvárásoknak vagy nem

2 Likes

Én szeretnék minden termékről írni, amit valaha használtam, mert hajlamos vagyok elfelejteni egy-két tapasztalatot és vissza tudom nézni. Szóval önző módon nekem nem mindig az az elsődleges, hogy másnak tudjak segíteni a véleményemmel, sokszor értelme sincs, mert már nem kapható az adott termék stb.