Én izzadsággal, fényvédővel és púderrel szoktam.
Bár lehet, hogy a Mohitót is megbolondítaná.
Na várjunk csak! Akkor tulajdonképpen a Nars Orgasm meg mehet a Sex on the beach-be, nem?
Én izzadsággal, fényvédővel és púderrel szoktam.
Bár lehet, hogy a Mohitót is megbolondítaná.
Na várjunk csak! Akkor tulajdonképpen a Nars Orgasm meg mehet a Sex on the beach-be, nem?
Már a “narancssárga színt hagy maga után” is súlyos, de a turmixolás végképp elvette a kedvem a terméktől
Olyan mint valami kínai fordítás Nem is értem, hogy aki feltette, nem érezte, hogy ez kissé fura így?
Lehet google fordítóval próbálkozott… szerintem a notino is ezt csinálja, néha igen nagy blődségeket írnak a termékeikhez
Tusfürdőnél vélemény, imádom
“Örök klasszikus, 5*
Foghúzás után begyógyszerezve életem élménye volt vele tusolni ”
Még egy sanszosan gugli fordítás, de akkor is sírok a röhögéstől
“Gyönyörű parfüm, az ízes fehérmósusz szép keretet ad, a használt ámbra pedig különösen finom. Stílusos, hatásos, örökérvényű!”
Ez is a google fordító egyik gyöngyszeme…
“6 mindennapi árnyékalatot tartalmaz, amelyek két magával ragadó csillogással párosulnak, amelyek frissítik, meghatározzák parázsló tekintetét. A kacér, hízelgő árnyalatok fedővel, gyűrődéssel és kiemeléssel párosulnak. Az amazóniai agyag segítségével ugyanazt a pigmentált hozamot, keverhetőséget és kopási időt kapja, mint az eredeti palettánál mindezt ebben az elegáns, apró változatban. Egész napos viselet.”
A kedvencem, hogy fedővel és gyűrődéssel párosul…
Izé… tolmácsot szeretnék kérni
Nem is tudom, hogy melyik a legjobb szó/szókapcsolat. Zseniális!
Ezt a kommentemet NEM rosszindulatból írom, de úgy érzem hogy szükség van rá.
Ez a felhasználó a mai nap 27 véleményt produkált (nincs ezzel semmi baj, szuper dolog) de szerintem a többsége házirendellenes. Nem vált be, szeretem, stb, típusú kommentek. Nem mind ilyen, de bőven akad.
Sziasztok, @Buklika , köszönöm a megosztást, pont emiatt jöttem ide én is, nekem is feltűnt a felhasználótól a sorozatos, egymondatos véleményezés. És (bár ez kicsit rosszindulatú, de nem bírom ki) a felkiáltójel túlhasználása is. Biztos volt már itt téma, de én teljesen haszontalannak tartom az ilyen egymondatos, semmi lényeges információt nem tartalmazó véleményeket. Ti ezeknél szoktátok jelölni, hogy házirendellenes?
Én mindig jelölöm az ilyeneket.
Cosrx advanced snail 96 mucin power essence
Mai friss vélemény. Majdnem lefordultam a székről.
Miért kell ilyen alpárinak lenni?
(amúgy a régebbi véleményei teljesen korrektek, de a legutóbbiakat mintha nem ő írta volna, vagy ha igen, akkor valami módosult tudatállapotban)
Nem semmi litánia, még jó, hogy ülve olvastam. Kicsit sok volt így vasárnap délelőtt.
Umm, mi a fene? amúgy lehet azt gondolja mennyire király, aztán majd ha felborul a hüvelyflórája akkor valószínűleg már más véleményen lesz… Jézusom.
Amúgy nem vagyok ilyen prűd, meg felőlem oda keni, ahova jól esik, de szerintem kicsit túlecsetelte a dolgot
Hátööö… felőlem is kenheti bárhova, de ez és az összes augusztusi véleménye is enyhén szólva agyzsibbasztó stílusúra sikerült
Ejj, lemaradtam. Már nem látható a véleménye. Meséljetek
A 380 pontjàval osztja a népet , nagyon “ cuki”.