Direkt így tervezik őket! Ugyan ki kotorászna a szemhéján egy teszter szemceruzával…
(Igen, vannak ilyenek, tudjuk…)
Azon szemhéjalap tesztelős vélemény után, mely szerint a hölgy úgy tesztelte a tartósságát, hogy kisminkelve feküdt le aludni, semmin nem lepődöm meg.
Hát gratulálok! Nem veszi félvállról a tesztet… Jaj
elkèpzeltem magam : hason oldalt 15x àtfordulàs kb. mint a mosòmaci olyan lenne a szemem reggelre. De lehet hogy sokszor megnèzte az " egy gésa életét" és ő is mozdulatlanul hàton alszik reggelig.
Nagyon kinéztek, ha azt mondom, hogy én is szoktam alvás közben teszteni? Leginkább arckrémeket vagy alapozót patch-tesztelek az államon, hogy kiüt-e, de akkor is
Dehogyis! csak a vèrszìvàs megy, èn soha nem jegyzek meg senkire semmit különben, mindenkinek a magànügye hogy mit vesz fel, mit ken fel. Teljesen toleráns vagyok.
Én is forgolódós vagyok.
A párnahuzatmosás se lenne egyszerű feladat.
Azt hittem, egyértelmű, hogy azért lett kistányérnyi a szemem, mert sminkben nem fekszünk le aludni, és a súrlódás miatt elkerülhetetlen, hogy elkenődjön a smink, tehát a teszt, bármilyen ötletes is, nem sokat ér.
Arcápoló készítményeket kb. mindenki tesztel éjszaka, én éppen buzgó Kieh’s feltérképezésben vagyok.
Láttam én olyat is, hogy valaki szempilla spirált próbált ki a boltban a szemén. Nekem biztosan már a kijáratnál kifolyna a szemem.
Kipróbálta? És amikor azért megy be, hogy pl. a Chanel pultnál teljes sminket készítsen? Durva.
Simán. De még az is lehet, hogy nem teszter volt, hanem kibontott egy újat. Aztán nem vette meg.
Amikor még a Marianyó új volt Magyarországon, éppen munkát kerestem, és oda is elvetődtem. Az illetékes elmondta, hogy követelmény a full smink viselése mindennap. Ha bejövök hamarabb, a teszterekből kisminkelhetem magam. “Modhatjuk, hogy ez a lányok második fizetése” - mondta, és várta, hogy elájulok a meghatottságtól. Hát, izé…
A szemcsepp, az orvod többe kerül, mint a szempillaspirál és feleannyira sem élvezetes.
Milyen gáz ez. Ennyibe veszik a dolgozót, hogy a bacitanya teszterekkel beérje?
Nem tudom, most hogy van, mert ez régen volt, de tényleg nagyon gáz.
Avon parfümnél: “Katalógusban nagyon tetszik ez az illat. Virágos, nőies, friss, jó érzéssel tölt el.”
Jól értem, hogy az illatosított oldal alapján írt valaki véleményt?
Igeeeeeeennnnn és a kép is nagyon szép lehetett amit látott róla
Erről a férjem jutott eszembe, aki a parfümöket így kategorizálja: “papír szagú” (értsd mintha katalógus oldal lenne megdörzsölve), “vécé spray” , “nagyapámnak volt ilyen az előszobában”.
Igaz nem parfüm, hanem egy tusfürdő, de folyèkony WC tisztìtò szagù. Szegény talàn kèzmosàsra elhasznàlnom
“Tartóssága, hatósugara kiváló, ezért 5 csillagot fogok adni.
De!
Szörnyű egy illat szerintem, bár lehet, hogy még fiatal vagyok hozzá. 40 év múlva újra fogom próbálni.”
Estée Lauder Youth Dew értékelés
Most akkor találja már ki, hogy tetszik, vagy szörnyű.
Nem sokkal később a La vie est belle blanchenál, ugyanaz a versenyző :
“Nem is tudom, hogy hány csillagot adjak. Hogy miért nem tudom?
A kedvenc parfümöm a családból a l’absolu illat volt. Nagy fájdalom, hogy már nem kapható, és az az érzésem, hogy azért nem kapható, hogy ezt a terméket el tudják adni.
Azt gondolom, hogy ez az illat a l’absolu higított verziója. Nagyon haragszom a fent leírtak miatt, így nem is tudok korrektül értékelni.”
És adott 3 csillagot . …
Vele is csak többen vagyunk