Az utóbbi hónapok “termését” visszaolvasgatva azért megállapítható, hogy erősen esik a vélemények színvonala. Ha ezen az oldal javítana akarna, akkor nem csak a értéktelen/kamu/érdektelen vélemények jelentésével tudna, hanem azzal is, ha pl. egy véleményező neve mellett az is megjelenne, hogy hány véleményt írt, és ebből mennyi volt a hasznos. Így egy vélemény-index-szel esetleg láthatóvá válna, hogy kinek akarjuk a véleményét figyelembe venni, és kiét a legkevésbé sem…
Azt már felvetettem/kértem egyszer hogy legalább a saját véleményeim listájában lássam melyikre hány hasznost kaptam, esetleg összecsaphatnánk a kettőt
A Wadiya / Wadi al hasonlóság És ennek tetejébe megláttam hogy még szőrös is az üvege
Nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek… ezért kár volt neki rászánni azt a 2 percet is, hogy ezt leírja
Gonoszok ezek a krémmániások
De mit írt? Én lemaradtam
Megjegyzésben meg tudod nézni.
Ja, hogy az eladó parfüm alatt. Azt sajnos már én sem láttam.
Köszi
Amúgy arra gondoltam, hogy mi volt az első véleménye, ahonnan indult a dolog.
Vagy erről volt szó? “Mindig is vágytam egy szőrös, mangós parfümre! Amennyiben megérkezik a rendelésemmel, megy a vélemény és az értékelés róla. ”
“Nem ismerem az illatot de amit XY írt az olyan nagyon szép!!( át is adnám a szót azokbak akik az illatot méltatják)az 5 csillag termeszetesen XYnak megy az írásért ”
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-map-of-the-heart-purple-heart-v-5
Még egy hasznos vélemény…
🥸 a sok gonosz krémmániàs
Na így vegyek meg egy 5csillagos terméket, lehet, hogy senki se próbálta, csak egymást pontozta mindenki
Szeretem a kreatív, ízléses, mutatós csomagolásokat, de az üveg valami borzadály Ha legalább vörös lenne, de ezzel a feketével, mint valami elhalt szívizom, vagy múmia sírrablás ereklyéje, jáj.
Szerencsére eltűnt már ez a vélemény, de ki tudja, hogy a sok száz értékelősből melyik kamu…
Jót nevettem amit az üvegről írtál Ez mélylila, inkább üszkös szív
Itt van minden féle színben, fekete is van
Visszaszívom, ez minden színben szörnyű
Az átlátszóról elsőre meg egy húgyhólyag jutott eszembe - bár tudom igazából az nem átlátszó.
Na befejeztem a gusztustalankodást, tőlem 4 nemet kap ez a parfüm, kiesett
Most mi a bajotok Hannibal Lecter kedvenc üvegcséjével?
Egyébként van egy mintám az aranyból, nagyon finom illat és irtóra jó minőségű! Hát na engem le lehet kenyerezni a fuxlux verzióval, ha ennyire jó illatú
Ó, ez nagyanyám hatvanéves műszőrme kalapja, miután ellopta a kutya.
Szemhéjárnyaló stift vélemény (zanzásítva): “szemre nem próbáltam, de a kezemről lerobbanthatatlan. Öt csillag.”
Köszi.
Főleg annak fényében hasznos, hogy a szemhéj sokkal olajosabb felület és elvárjuk, hogy egész nap meg se mozduljon, holott egész nap súrlódásnak és egyéb hatásoknak van kitéve. A kézfejedről meg úgyis lemosod…
Pontosan. Számtalan ceruzával jártam így, hogy a kezemről lemosni sem tudtam, de a szememen néhány óra alatt elkenődött.
Viszont lehet, hogy ő egyébként kizárólag a kezére szokott szemceruzával rajzolgatni…