Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Az utóbbi hónapok “termését” visszaolvasgatva azért megállapítható, hogy erősen esik a vélemények színvonala. Ha ezen az oldal javítana akarna, akkor nem csak a értéktelen/kamu/érdektelen vélemények jelentésével tudna, hanem azzal is, ha pl. egy véleményező neve mellett az is megjelenne, hogy hány véleményt írt, és ebből mennyi volt a hasznos. Így egy vélemény-index-szel esetleg láthatóvá válna, hogy kinek akarjuk a véleményét figyelembe venni, és kiét a legkevésbé sem…

2 Likes

Azt már felvetettem/kértem egyszer hogy legalább a saját véleményeim listájában lássam melyikre hány hasznost kaptam, esetleg összecsaphatnánk a kettőt :smiley:

1 Likes

A Wadiya / Wadi al hasonlóság :grinning: És ennek tetejébe megláttam hogy még szőrös is az üvege :sweat_smile:

Nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek… ezért kár volt neki rászánni azt a 2 percet is, hogy ezt leírja :woman_facepalming:

Gonoszok ezek a krémmániások :smile: :smile: :smile:

De mit írt? Én lemaradtam :smiley:

Megjegyzésben meg tudod nézni. :slight_smile:
Ja, hogy az eladó parfüm alatt. Azt sajnos már én sem láttam.

Köszi :slightly_smiling_face:
Amúgy arra gondoltam, hogy mi volt az első véleménye, ahonnan indult a dolog.
Vagy erről volt szó? “Mindig is vágytam egy szőrös, mangós parfümre! :rofl: Amennyiben megérkezik a rendelésemmel, megy a vélemény és az értékelés róla. :grin::cat2:

1 Likes

“Nem ismerem az illatot de amit XY írt az olyan nagyon szép!!( át is adnám a szót azokbak akik az illatot méltatják)az 5 csillag termeszetesen XYnak megy az írásért :upside_down_face:

https://kremmania.hu/kremek/egyeb-map-of-the-heart-purple-heart-v-5

Még egy hasznos vélemény… :woman_shrugging:

3 Likes

:cowboy_hat_face:🥸 :sunglasses: a sok gonosz krémmániàs :rofl:

1 Likes

Na így vegyek meg egy 5csillagos terméket, lehet, hogy senki se próbálta, csak egymást pontozta mindenki :grinning:

Szeretem a kreatív, ízléses, mutatós csomagolásokat, de az üveg valami borzadály :nauseated_face: Ha legalább vörös lenne, de ezzel a feketével, mint valami elhalt szívizom, vagy múmia sírrablás ereklyéje, jáj.

1 Likes

Szerencsére eltűnt már ez a vélemény, de ki tudja, hogy a sok száz értékelősből melyik kamu…

Jót nevettem amit az üvegről írtál :rofl: :rofl: :rofl: Ez mélylila, inkább üszkös szív :smiley:

https://kremmania.hu/kremek/kereses?query=MAP+OF+THE+HEART&categories=&includedingredients=&excludedIngredients=

Itt van minden féle színben, fekete is van :stuck_out_tongue_winking_eye:

Visszaszívom, ez minden színben szörnyű :grinning:
Az átlátszóról elsőre meg egy húgyhólyag jutott eszembe - bár tudom igazából az nem átlátszó.

Na befejeztem a gusztustalankodást, tőlem 4 nemet kap ez a parfüm, kiesett :grinning:

3 Likes

Most mi a bajotok Hannibal Lecter kedvenc üvegcséjével? :rofl:

4 Likes

Egyébként van egy mintám az aranyból, nagyon finom illat és irtóra jó minőségű! Hát na engem le lehet kenyerezni a fuxlux verzióval, ha ennyire jó illatú :smiley:

2 Likes

Ó, ez nagyanyám hatvanéves műszőrme kalapja, miután ellopta a kutya.

Szemhéjárnyaló stift vélemény (zanzásítva): “szemre nem próbáltam, de a kezemről lerobbanthatatlan. Öt csillag.”
Köszi.

6 Likes

Főleg annak fényében hasznos, hogy a szemhéj sokkal olajosabb felület és elvárjuk, hogy egész nap meg se mozduljon, holott egész nap súrlódásnak és egyéb hatásoknak van kitéve. A kézfejedről meg úgyis lemosod…

2 Likes

Pontosan. Számtalan ceruzával jártam így, hogy a kezemről lemosni sem tudtam, de a szememen néhány óra alatt elkenődött.

2 Likes

Viszont lehet, hogy ő egyébként kizárólag a kezére szokott szemceruzával rajzolgatni… :rofl::rofl::rofl:

2 Likes