Ez aztán az őszinteség
Ó, helló, kollegina😃
Úristen, bocsi, de nagyon nevetek! Remélem, jó vége lett és nem sértődött meg.
Nálunk a “csalási adókedvezmény” volt emlékezetes (“családi” helyett) és az “utálom a könyvelési díjat” (“utalom” helyett).
És persze a hómanó. Roppant nőietlen módon visítottam a nevetéstől, amikor kiderült, hogy az valójában hómaró…
Van egy barátnőm, aki tényleg az autocorrect koronázatlan királynője, a baráti társaságban egész gyűjteményünk van az elírásaiból a kedvenceim:
a végbelembe és tovább (végtelenbe)
nagy a szopókincsem (szókincsem)
megyek, csak felkapom a cicim (cigim)
már a villán vagyok (villamoson)
a témavezetőd kispárna (???)
Alexa benne van a tálban (taliban)
már hívhatsz, Dezső költöztem (de sétálok közben, ezt nagyon sok idő volt megfejteni)
kenjünk együtt, csak beugrom a szarban (menjünk, sparba)
te hol szoptad ezt olvasni? (szoktad)
nagyon duzzadt (guszta, kajáról küldött képre)
Szerintem szegénynek ki kellene kapcsolnia az autocorrectet
Sírok
Ezt nem lett volna szabad reggeli közben olvasni.
Nem gondoltam volna, hogy az autocorrect ilyen pajzán!
Én is könnyesre röhögtem magam
[quote=“silver, post:1, topic:157, full:true”]
A kamu véleményes topikban indult beszélgetés folytatására
Mi az, amitől számodra hasznos egy krémhez/bármilyen termékhez írt vélemény? Milyen szempontok alapján szoktál véleményt írni, és szerinted mire kellene általánosságban odafigyelni? Mik azok a dolgok, amiket gyakran hiányolsz a véleményekből, vagy éppen bosszantani tud bennük? Stb. stb.
[/quote]
Ezt sikerült a múltkor, ez is jó volt.
Az autocorrect “tanul”, szóval van annak oka, hogy miért egy bizonyos szóra javít. Nyilván kivételek előfordulhatnak.
Igen, mi is ezen szoktunk röhögni, hogy vajon milyen beszélgetéseket szokott folytatni, ha ilyenekre javít neki
Nem tudom mi van mostanában, de minden nap legalább 3-4 ember szórja a semmitmondó “tetszett”, “jó az illata, szeretem”, “nagy kedvencem, imádom” jellegű értékeléseit, ami az őrületbe kerget. Borzalmasan sokat jelölök házirendellenesnek a napokban. Csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató?
Közeledik a karácsony, reménykednek valami értékes ajándéksorsolásban. Addig el kell érni a szintet.
Nem csak te
A Krémmánia színvonalát is rontják az ilyenek, elvégre ez egy adatbázis, aminek az eredményét már sokan felhasználják.
Ezeket én is jelentem. Tegnap este egy dezodornál 4 csillagos értékelés: most vettem, jó az illata. Hű tényleg irtó hasznos vélemény…
Én is jelölöm ezeket. Kedvenceim a most vettem, öt csillag, majd updatelek, és egy szó sincs a termékről és nem is lesz…
“Megelőlegezem az 5 csillagot.”
Minden kencénél megnézem a KM-es véleményeket, de ezzel nem jutok előbbre.
Ezért bosszantóak ezek, mert én is feljövök az oldalra mindig, amikor olyat szeretnék venni, amit nem próbáltam még. És ezekből aztán semmit se lehet leszűrni.
Általában ezek soha nem térnek vissza valós véleményt írni.
Nagyon luxi
Amúgy eszembe jutott róla Aladeen admirális generális a Diktátor című filmből. Mondjuk ő pont nem rajongana egy szőrös üvegért
Most nézem, már van egy 3csillagos vélemény. De csak azért 3 csillag, mert még nem próbálta ki. Sírok
Szőrri Potter.
Imádom azt a filmet.
“Állítólag tartós maga a parfüm, de kipróbálás után jövök vissza véleményezni, addig is a cuki külsejéből kifolyólag adok neki egy jó nagy hármast. :)”
“Nyah, akkor mégegyszer nekirugaszkodom, mert látom nem mindenkinek nyerte el a tetszését a hozzászólásom.”
Nem a hozzászólás nem nyerte el a tetszésünk, hanem a tény, hogy úgy pontoz valamit, hogy ki sem próbálta.