Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Ez aztán az őszinteség :laughing: :laughing: :laughing:

2 Likes

Ó, helló, kollegina😃
Úristen, bocsi, de nagyon nevetek! Remélem, jó vége lett és nem sértődött meg.
Nálunk a “csalási adókedvezmény” volt emlékezetes (“családi” helyett) és az “utálom a könyvelési díjat” (“utalom” helyett).
És persze a hómanó. Roppant nőietlen módon visítottam a nevetéstől, amikor kiderült, hogy az valójában hómaró…

13 Likes

Van egy barátnőm, aki tényleg az autocorrect koronázatlan királynője, a baráti társaságban egész gyűjteményünk van az elírásaiból :joy: a kedvenceim:

a végbelembe és tovább (végtelenbe)
nagy a szopókincsem (szókincsem)
megyek, csak felkapom a cicim (cigim)
már a villán vagyok (villamoson)
a témavezetőd kispárna (???)
Alexa benne van a tálban (taliban)
már hívhatsz, Dezső költöztem (de sétálok közben, ezt nagyon sok idő volt megfejteni)
kenjünk együtt, csak beugrom a szarban (menjünk, sparba)
te hol szoptad ezt olvasni? (szoktad)
nagyon duzzadt (guszta, kajáról küldött képre)

Szerintem szegénynek ki kellene kapcsolnia az autocorrectet :sweat_smile:

16 Likes

Sírok :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Ezt nem lett volna szabad reggeli közben olvasni.:rofl::rofl::rofl:
Nem gondoltam volna, hogy az autocorrect ilyen pajzán!

1 Likes

Én is könnyesre röhögtem magam :rofl:

1 Likes

Screenshot_20211106-114006_Messenger[quote=“silver, post:1, topic:157, full:true”]
A kamu véleményes topikban indult beszélgetés folytatására :blush:

Mi az, amitől számodra hasznos egy krémhez/bármilyen termékhez írt vélemény? Milyen szempontok alapján szoktál véleményt írni, és szerinted mire kellene általánosságban odafigyelni? Mik azok a dolgok, amiket gyakran hiányolsz a véleményekből, vagy éppen bosszantani tud bennük? Stb. stb. :slight_smile:
[/quote]

Ezt sikerült a múltkor, ez is jó volt. :roll_eyes:

Az autocorrect “tanul”, szóval van annak oka, hogy miért egy bizonyos szóra javít. :grinning: Nyilván kivételek előfordulhatnak.

4 Likes

Igen, mi is ezen szoktunk röhögni, hogy vajon milyen beszélgetéseket szokott folytatni, ha ilyenekre javít neki :smiley:

6 Likes

Nem tudom mi van mostanában, de minden nap legalább 3-4 ember szórja a semmitmondó “tetszett”, “jó az illata, szeretem”, “nagy kedvencem, imádom” jellegű értékeléseit, ami az őrületbe kerget. Borzalmasan sokat jelölök házirendellenesnek a napokban. Csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató? :smiley:

7 Likes

Közeledik a karácsony, reménykednek valami értékes ajándéksorsolásban. Addig el kell érni a szintet. :crazy_face:

3 Likes

Nem csak te :roll_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
A Krémmánia színvonalát is rontják az ilyenek, elvégre ez egy adatbázis, aminek az eredményét már sokan felhasználják.

2 Likes

Ezeket én is jelentem. Tegnap este egy dezodornál 4 csillagos értékelés: most vettem, jó az illata. Hű tényleg irtó hasznos vélemény…

6 Likes

Én is jelölöm ezeket. Kedvenceim a most vettem, öt csillag, majd updatelek, és egy szó sincs a termékről és nem is lesz…

3 Likes

“Megelőlegezem az 5 csillagot.”
Minden kencénél megnézem a KM-es véleményeket, de ezzel nem jutok előbbre.

4 Likes

Ezért bosszantóak ezek, mert én is feljövök az oldalra mindig, amikor olyat szeretnék venni, amit nem próbáltam még. És ezekből aztán semmit se lehet leszűrni.

3 Likes

Általában ezek soha nem térnek vissza valós véleményt írni.

1 Likes

Nagyon luxi :grinning:

Amúgy eszembe jutott róla Aladeen admirális generális a Diktátor című filmből. Mondjuk ő pont nem rajongana egy szőrös üvegért :rofl:

Most nézem, már van egy 3csillagos vélemény. De csak azért 3 csillag, mert még nem próbálta ki. Sírok :rofl: :rofl:

1 Likes

Szőrri Potter. :laughing::laughing::laughing:
Imádom azt a filmet. :sweat_smile:

1 Likes

“Állítólag tartós maga a parfüm, de kipróbálás után jövök vissza véleményezni, addig is a cuki külsejéből kifolyólag adok neki egy jó nagy hármast. :)”

“Nyah, akkor mégegyszer nekirugaszkodom, mert látom nem mindenkinek nyerte el a tetszését a hozzászólásom.”

Nem a hozzászólás nem nyerte el a tetszésünk, hanem a tény, hogy úgy pontoz valamit, hogy ki sem próbálta.

2 Likes