Én úgy vagyok vele, hogy (majdnem) mindent megszagolok, és annak hiszek, amit érzek. Mára kialakult a parfümös izlésem, amiről tudom, hogy nem fog bejönni, azzal nem is foglalkozom.
Nem kötekedve, csak pusztán kíváncsiságból, de miből gondolod ezt? Mik a jelei a videókban?
A parfüm valóban nagyon szubjektív terület, sokszor volt olyan illat amiről itt varázslatos dolgokat írtak, de amikor kipróbáltam, bármennyire akartam is én nem találtam jónak, magamon legalábbis. És fordítva, rettenetnek leírt illatok meg épp tetszettek nekem. Amit én sem tolerálok az az, ha nem az illatot véleményezi vki negatívan hanem azokat illeti jelzőkkel, akik viszont kedvelik.
Egyéb termékeknél sokszor hiába szeretnék támpontot vásárlás előtt, van hogy csupa semmitmondó vélemény van csak, pl szép a doboza, 5* majd updatelek, ami persze sose jön el.
Ami bosszant, amit fentebb említett vki, ha olyanért pontoznak le vmit amire nem is való, mint a bb krém nem ad full fedést, száraz bőrre való termék a zsíros bőrt nem mattítja, meg amikor a termék azt teszi amire kitalálták de mivel nem tesz többet ezért vacak, pl egy alap hidratáló ami hidratálást ígèr, és a véleményező szerint csak hidratál, mást nem csinál, lepontozom…
Viszont a KM nyitott bárkinek, és nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek a szenvedélye a smink vagy a bőrápolás, nem akar mindenki többet tudni arról, mi hogyan és mivel működik, ezt el kell fogadnunk.
Ez egy 2018- as video
Ez pedig 2021.
Nem tudom milyen ha valaki drogos én csak nyúzottabbnak, karikásabbnak látom, szerintem lehet, hogy fáradt, vagy simán csak a kor.
A látvány függ a világítástól, sminktől, ruha árnyalatától is … szerintem az első videoban babyface, a második videoban sokkal mélyebbek a szája melletti ráncok , a homloka is teljesen barázdált, összhatásában nekem sokkal meggyötörtebbnek tűnik pedig ugyanolyan mosolygós mint bármikor.
Én Milát szoktam nézni, mert amiket Jeremy ajánlott azok nekem szinte sose jöttek be, pedig volt, hogy óriási lendülettel indultam a Müllerbe vásárolni, vagy eleve olyanokat ajánlott ( újra és újra) amiket már ismerek és a hideg kilel tőlük.
Aki tud parfümös youtubert kérem ne tartsa magában
Ezt nekem is meg kellett tanulnom, hogy attól, hogy én lilát hányok valamitől az lehet, hogy másnak az élete illata és nem szabad degradálóan beszélni róla. Így inkább már azt írom, hogy rajtam milyen, mennyire tartós, milyen jegyeket érzek/ nem érzek .
Egyszer írtam csak negatívat az illat ( amúgy a nő egy másolatot hord büszkén) viselőjéről, na amit én kaptam… A véleményemet otthagytam, mert az is én voltam, ma már inkább magamban tartanám aki pedig leállt ezen “ veszekedni” az nem tudott szöveget értelmezni, de valami nagyon fájhatott a hölgynek mert nagyon beütött a véleményem ha ennyire magára vette.
Ugyanakkor én is volt, hogy kaptam megjegyzést , amin csak mosolyogtam , attól a hölgytől kb. nem is számítottam másra , mert eddig ahol láttam mindenhol pikírt volt és kekec😀
Én abból vontam le ezt a drogos következtetést, hogy korábban mindig összeszedett volt és ápolt, most meg - mármint kb. egy éve, azóta nem követem - szét van esve, a szeme sokszor totál vörös, a beszéd tempója változó, egyszer be van lassulva, elmereng, máskor, mint aki fel van húzva, totál fel van pörögve és indokolatlanul fel van dobva. Korábban is energikus volt, ez része volt az imidzsének, de szerintem ez már jóval túlmutatott ezen. Sokszor szipog is mellé… mindezekből arra jutottam, hogy nem a pollenallergia gyötri
Én is ezt szedem már évek óta.
napokban: “xy árnyalatot vettem meg, az árnyalat nem tetszik” (?) ezért 3 csillag
- minek veszi meg?
- ha előfordul hogy felvíve máshogy mutat mint kézen valami akkor fogalmazza meg így…
Termék megnevezésében: “napozó TESTRE”. Erre lepontozza a páciens, mert csípi a szemét, kukacosodik, szárítja és lepereg az arcáról…
Mostanában nem szoktam olvasni a véleményeket, csak ha konkrét termékről akarok olvasni, de régen azért nem voltak ilyen gyatrák, nem?
Ilyet jópárat olvastam amikor naptejet kerestem, készen voltam tőlük. Naptej testre, vízálló, sportoláshoz ajánlják stb és le van pontozva mert az alapozó nem mutat szépen rajta. Arról egy szó sincs hogy amúgy testre milyen, egy strandon töltött napon vagy biciklitúrán hogy szerepelt.
Én se nagyon olvasok mostanában, inkább csak a blogot és ha èrdekel egy termék, megnézem az inci-t, a vélemények sokszor hasznàlhatatlanok
Elrohantam megnézni, hogy mit írtam a Pupa SPF naptejhez, ami testre van , mert az utóbbi időben használom itthonra arcra is, csak hogy elkenjem és nem emlékeztem, hogy ezzel kapcsolatban írtam- e valamit
Bevallom, egy ideig én is használtam egy általános Eucerin szenzitív naptejet az arcomra (és meglepően jó volt minden tekintetben), de eszembe sem jutott volna lehúzni, ha ragyák nőnek tőle a fejemen. Legfeljebb beírom, hogy testre szuper, de arcra nem ajánlom.
Nem te voltál az, ne aggódj.
Nyáron a játszótérre én is testre való naptejet kentem arcra is, hát nem volt olyan elegáns mint egy kimondottan erre a célra formulázott darab, de igazából megfelelt a célnak
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-rejuvenal-arcpakolas-arcradir
és egyvalaki hasznosnak ítélte a legutolsó véleményt
Aaaaa, lemaradtam…
Ezt a véleményt több krémmániázó is házirendellenesnek jelölte, így a szövege adminisztrátori jóváhagyásra vár.
Van neki másik hasznos “véleménye” is
Ezektől bosszús tudok lenni, amikor valami pàrbeszéd folyik a termék alatt és nem megjegyzésbe írják, hanem odabiggyeszt találomra pár csillagot is… főleg ahol csak egy-két vélemény van csak.
Az ilyen vélemények szerintem nem a Krémmániára valók:
“Csodát nem vártam,hát nem is kaptam jó termék de nekem nem ért túl sokat szerintem érdemes kipróbálni”
Azon az igényességre való törekvésen, hogy használjunk írásjeleket, már nem rugózok. De így kell ennek kennie?