Az lenne jó ha csak a topik elolvasása után lehetne regisztrálni
Nekem az is a fura vélemény kategóriát jelenti, amikor valaki nem képes elfogadni mások véleményét és kinyilatkoztat, kényszeresen cáfol, helyretesz, ha a saját véleményétől eltérőt olvas. Nem szeretnék reggelente így ébredni, az már biztos.
Szerencsére nem láttam még ilyesmit
Ezt úgy képzeljem el, hogy leír valaki valamit, hogy pl szárít, vagy többet várt stb aztán beleköt valaki: “nem igaz, pedig jó” pl?
Bár ha ilyen van, hogy valaki nem ért egyet erre való a fórum… A vélemény mindenkinek más és pont
Kissé megkésve, de én is szeretnék csatlakozni a csoporthoz. Írtam Neked
Ha él még a csoport, szívesen csatlakoznék.
Szia, írj légyszi üzit a fb profiloddal🙂
Életemben először sajnálom, hogy nincs facebookom . ( igen, kiállítási darab vagyok nekem soha nem is volt )
Tiszteletbeli láthatatlan tagnak azért vegyetek fel
Nem vagy egyedül!
A tya éééggggg!
Hát nem vagyok egyedül mégsem vagyok ufo , most nagyon örülök ám .
De nem ám (ill. van profilom, de nem használom).
Èn csak a sminkes csopik miatt jàrok fel fb- Re
Jelentkezem, nekem sincs! Csak az offline kapcsolatokat tartom értékesnek, a többihez meg se kedvem, se energiám… Nem kívánom magam mutogatni, sem az életemet megosztani másokkal, vica versa, másoké sem érdekel, akikkel nincs személyes kapcsolatom.
Vélemény egy tusról: “Csak azért adok 4-et mert vízállóságot nem teszteltem viszont nagyon jó a termék, nekem nap végére szinte minden elmosódik, ez az első szemhéjtus ami szépen a helyén maradt. Nagyon picit nyilván kopik de az csak tényleg akkor látszik ha 2 centiről bámul valaki sokáig téged :)”
Wtf tehát nem is tudni, hogy most akkor vízálló-e, de azért négy csillag.
Nem akarok kekeckedni, de ha a tus nem ígér vízállóságot, akkor szerintem rendben van a szöveg.
P.s.: melyik tus?
Már nem tudom
De ha meg nem is ígéri, akkor miért nem jár neki 5 csillag, ha amúgy szuper? Mármint hogy ne várjuk el, amit nem is ígér. No mindegy
Nekem az tűnt fel valamelyik nap egy egy csillagos parfümkritika kapcsán, hogy a felhasználó sűrű elnézéskérésekkel kezdte, hogy most bocsánat, hogy bárkit megbánt, akinek ez a kedvenc illata, stb. Erről jutott eszembe, hogy ideje volna már letenni ezt a jókislány-tempót, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy ha 1 csillagot adunk egy illatra, mert büdösnek/rémesnek/visszataszítónak/közkedvelt fodulattal wc-illatosítósnak vagy bármilyennek is érezzük azt. Persze, személyesen nyilván nem megyek oda senkihez, hogy hű de büdösre fújtad ma magad de azt túlzásnak érzem, hogy azért szórja mindenki a homokot a fejére, mert lehúz egy illatot. Minden illat van, akinek a kedvence, és van, aki utálja. Legközelebb majd akkor azzal kezdem, hogy elnézést kérek mindenkitől, aki utálja ezt az illatot, de nálam ez 5-ös?
Ezt az értékelést szerintem én is láttam. Picit magamra ismertem, mert én is hajlamos vagyok mindenért bocsánatot kérni.
De ha egyszer valami neki nem tetszik, akkor bátran írja le a véleményét, ettől még másnak lehet az a kedvence.
Vaaaagy akkor ne pontozzon.
Coco Mademoisellet nem pontoztam csak megjegyzéseztem mert nem tudtam dönteni
Én a bb krémeknél és színezett hidratálóknál futottam bele sok lepontozásba, mert “nem fed” vagy “alig fed”. De hát pont ez az ismérvük Pont a fedést nem ígérik, arra ott vannak az alapozók. Így nagyon csalóka lehet az összesített értékelés. Voltak adatlapok, amiket meg se akartam nézni, mondván hogy átlag 3 csillagos, biztos rossz, aztán kiderült, hogy ilyen indokolatlan lepontozások rontják javarészt.
A kis csoda teszi a dolgát, nagyon akartam szeretni, de nem lett szerelem. Egy mondatban a kedvenceim.