Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

Az lenne jó ha csak a topik elolvasása után lehetne regisztrálni :joy::joy::joy::heart_eyes:

1 Likes

Nekem az is a fura vélemény kategóriát jelenti, amikor valaki nem képes elfogadni mások véleményét és kinyilatkoztat, kényszeresen cáfol, helyretesz, ha a saját véleményétől eltérőt olvas. Nem szeretnék reggelente így ébredni, az már biztos. :sun_with_face:

6 Likes

Szerencsére nem láttam még ilyesmit :slight_smile:
Ezt úgy képzeljem el, hogy leír valaki valamit, hogy pl szárít, vagy többet várt stb aztán beleköt valaki: “nem igaz, pedig jó” pl?
Bár ha ilyen van, hogy valaki nem ért egyet erre való a fórum… A vélemény mindenkinek más és pont :blush:

Kissé megkésve, de én is szeretnék csatlakozni a csoporthoz. Írtam Neked :slight_smile:

Ha él még a csoport, szívesen csatlakoznék. :slight_smile:

Szia, írj légyszi üzit a fb profiloddal🙂

Életemben először sajnálom, hogy nincs facebookom . ( igen, kiállítási darab vagyok nekem soha nem is volt )
Tiszteletbeli láthatatlan tagnak azért vegyetek fel :rofl:

5 Likes

Nem vagy egyedül!

2 Likes

A tya éééggggg!
Hát nem vagyok egyedül :slight_smile: mégsem vagyok ufo , most nagyon örülök ám . :slight_smile::heart:

2 Likes

De nem ám (ill. van profilom, de nem használom).

2 Likes

Èn csak a sminkes csopik miatt jàrok fel fb- Re :grin:

1 Likes

Jelentkezem, nekem sincs! :wink: Csak az offline kapcsolatokat tartom értékesnek, a többihez meg se kedvem, se energiám…:grin: Nem kívánom magam mutogatni, sem az életemet megosztani másokkal, vica versa, másoké sem érdekel, akikkel nincs személyes kapcsolatom. :blush:

4 Likes

Vélemény egy tusról: “Csak azért adok 4-et mert vízállóságot nem teszteltem :slight_smile: viszont nagyon jó a termék, nekem nap végére szinte minden elmosódik, ez az első szemhéjtus ami szépen a helyén maradt. Nagyon picit nyilván kopik de az csak tényleg akkor látszik ha 2 centiről bámul valaki sokáig téged :)”

Wtf :grinning: tehát nem is tudni, hogy most akkor vízálló-e, de azért négy csillag.

2 Likes

Nem akarok kekeckedni, de ha a tus nem ígér vízállóságot, akkor szerintem rendben van a szöveg.

P.s.: melyik tus?

Már nem tudom :confused:
De ha meg nem is ígéri, akkor miért nem jár neki 5 csillag, ha amúgy szuper? Mármint hogy ne várjuk el, amit nem is ígér. No mindegy :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nekem az tűnt fel valamelyik nap egy egy csillagos parfümkritika kapcsán, hogy a felhasználó sűrű elnézéskérésekkel kezdte, hogy most bocsánat, hogy bárkit megbánt, akinek ez a kedvenc illata, stb. Erről jutott eszembe, hogy ideje volna már letenni ezt a jókislány-tempót, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy ha 1 csillagot adunk egy illatra, mert büdösnek/rémesnek/visszataszítónak/közkedvelt fodulattal wc-illatosítósnak vagy bármilyennek is érezzük azt. Persze, személyesen nyilván nem megyek oda senkihez, hogy hű de büdösre fújtad ma magad :laughing: de azt túlzásnak érzem, hogy azért szórja mindenki a homokot a fejére, mert lehúz egy illatot. Minden illat van, akinek a kedvence, és van, aki utálja. Legközelebb majd akkor azzal kezdem, hogy elnézést kérek mindenkitől, aki utálja ezt az illatot, de nálam ez 5-ös? :roll_eyes:

9 Likes

Ezt az értékelést szerintem én is láttam. Picit magamra ismertem, mert én is hajlamos vagyok mindenért bocsánatot kérni.
De ha egyszer valami neki nem tetszik, akkor bátran írja le a véleményét, ettől még másnak lehet az a kedvence. :slight_smile:

2 Likes

Vaaaagy akkor ne pontozzon.
Coco Mademoisellet nem pontoztam csak megjegyzéseztem mert nem tudtam dönteni :slight_smile:

3 Likes

Én a bb krémeknél és színezett hidratálóknál futottam bele sok lepontozásba, mert “nem fed” vagy “alig fed”. De hát pont ez az ismérvük :woman_shrugging: Pont a fedést nem ígérik, arra ott vannak az alapozók. Így nagyon csalóka lehet az összesített értékelés. Voltak adatlapok, amiket meg se akartam nézni, mondván hogy átlag 3 csillagos, biztos rossz, aztán kiderült, hogy ilyen indokolatlan lepontozások rontják javarészt.

4 Likes

A kis csoda teszi a dolgát, nagyon akartam szeretni, de nem lett szerelem. Egy mondatban a kedvenceim. :smiley:

1 Likes