ez a mi fórumunk nagyon specifikus, egyedien strukturált, és emiatt nagyon rendezetten akarjuk tartani. ezzel alapvetően nincsen semmi baj. viszont a régi fórumtagok ismerik, megszokták a rendszert (ami, fáj kimondanom, de itt-ott azért nem tökéletes). de egy newbie-nek valószínűleg tovább tart megérteni a rendszert és megtalálni a megfelelő topicot, mint feltenni egy új kérdést.
azt javasolnám, hogy ha valaki newbie-topicot talál, azt a lehető legkedvesebben, de határozottan vezesse át a megfelelő alfórumra, és talán akkor két legyet tudunk ütni egy csapásra: rendezett marad a fórum, és emellett - kis szerencsével - egy új, aktív fórumtagra is szert tehetünk, ami mindig öröm
Na, ezzel fején találtad a szöget! Szerintem ez lehet az egyik oka, hogy ilyen kevés a fórum-felhasználó. Szar a struktúra.
@dunaimano: ez teljesen olyan, mint a gyakorikerdesek, nem látom a különbséget.
Ezen nem akarok vitatkozni. Én itt szeretem azt, hogy van egy társaság, barátságok köttetnek interneten keresztül, akikkel a krémeken túl a házi kedvencektől kezdve a fogyási tippeken át mindenről lehet beszélgetni. Szerintem a fórumnak pont az a húzóereje, hogy itt milyen jó, barátságos, segítőkész, elfogadó társaság jött össze. Számomra ez egy gyakori kérdések szintű oldalon elképzelhetetlen, és ha itt így lenne, talán nem is látogatnám a fórumot.
nem szar, semmiképp. hiszen működik… csak hát lehetne jobb is. (pl. reddit) viszont egy újoncnak nehéz átlátni, ebbrn biztos vagyok.
de eléggé el vannak havazva a programmerek, azt hiszem. sok-sok újítást terveznek, csak sokáig tart megvalósítani. (valami hasonlóban dolgozom én is, csak innen sejtem…)
Meg nincs keret minden ötletre, a tulajdonosnak nincs különösebb terve a KM-val.
Szerintem az már régen rossz, ha a felhasználók serénykednek azon, hogy milyen legyen a keret. Sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha például egy csempe-rendszeren át juthatnál el egy témakörig, szerintem ez kisebb esélyt is adna arra, hogy ugyanazt a kérdést tegyék fel többször. Szerintem a jelenlegi megoldás vizuálisan gagyi, a keresőfunkció meg nem áll kézre. Ez csak egy vélemény.
Az már ahhoz képest különösen gáláns, hogy kb. 15 embernek tartják fenn ezt a fórumot. Kíváncsi lennék, hány aktív felhasználója van a fórumnak. Amennyire én látom - mondjuk úgy 10 topikot követek - mindenhova ugyanaz a 10-15 felhasználó ír, plusz kell, hogy legyen “néma közönség”, mert sokszor nagyon sok lájkot kap egy bejegyzés. Biztos, hogy nem is fognak ebbe invesztálni.
Sajnos, azzal, hogy eladták a Centrál Médiának, szerintem be is verték a szöget a koporsóba. Nagyon meglepődtem, hogy az idei kérdezz-felelekben azzal érvelt az Évi, hogy pont azzal látják biztosítottnak a működést, hogy külső tulajdonosuk van, nem pedig a felhasználók tartják fenn az oldalt. Szerintem ez 2020-ban már nagyon meghaladott koncepció, a válság hatására meg távlatilag sem fog tudni ebbe az irányba menni a világ. Sokkal nagyobb kreatív szabadságot is adna, hogy a felhasználók tartanák fenn - plusz persze a reklámbevételek - az oldalt.
Vélemény ennél a terméknél: https://kremmania.hu/kremek/garnier-essentials-frissito-szemfestek-lemoso
“nagyon szépen lehozza a sminket, de egy kicsit fura keserű ize van”
?
Vélemény egy bronzosítóról: “05 árnyalatban vettem meg ,de az én bőrömön ez libakaki színű Fehér bőrre ezt neeeee”
Tehát nem jó árnyalatot vett, ezért a termék rossz és 2 csillag😀
Nekem az Idole spirálhoz írt véleményemből teljes mondatokat másolt ki egy hölgyemény sajátjaként. Azért egy helyesírási hibát sikerült beletennie - az egyetlen saját félmondatába .
Zseniális
Pont ma olvastam egy aranyos kommentet az egyik palettánál: “A színek tartósak, de azért pár óra alatt fakulnak” 🤷
Köszi mindenkinek, törölték.
Olvastam ma pár véleményt, mert nem tudok még aludni
Csak engem zavar amikor valaki leír egy szöveget, hogy, pl “ez nem jó, az nem jó de amúgy jó”. Több a panasz mint a pozitívum, de azért 5 csillag??
És ezen kívül megfejteni, hogy mit akar alig lehet, mert elfelejt használni ékezetet, pontot, vesszőt stb.?
(Kivel nem fordul elő, hogy elír valamit. Végülis nem nylevtan órán vagyunk. Nekem is javít a telefon néha, vagy félre ütök valamit, de azért legyen már érthető, megfejthető)
Én átolvasom az irományom, mielőtt elmentem, hogy lássam nem írtam-e valami hülyeséget.
Az pedig engem is zavar, amikor látom hogy csupa öt csillag, de a leírásban alig tud említeni valamit, ami jó is a termékkel kapcsolatban. Illetve amikor azért öt csillag, mert bár gyakorlatilag semmire se jó, de olcsó volt…
Találkoztam az ellenkezőjével is, amikor a termék tökéletes, azt adja amit ígér/amit a véleményező várt, de mégis csak 4 csillagot ad rá.
A legjobb az egészben, hogy akiknek ez a topic szól azok biztosan nem olvassàk
Nekem a kedvencem: a termék teszi a dolgát.
Ott a pont
Az is “hasznos vélemény” amikor minden szép és jó és a csomagolás miatt 1 csillag
Előfordul, hogy gagyi, könnyen törik egy drágább terméknél, olyankor ha minden más tökéletes akkor 1-2 pontot vonnék le. Naaa de amikor azért egy csillag mert egy minta nem tetszik a csomagoláson az túlzás szerintem