Tippek, tanácsok krémmániás vélemény írásához

ez a mi fórumunk nagyon specifikus, egyedien strukturált, és emiatt nagyon rendezetten akarjuk tartani. ezzel alapvetően nincsen semmi baj. viszont a régi fórumtagok ismerik, megszokták a rendszert (ami, fáj kimondanom, de itt-ott azért nem tökéletes). de egy newbie-nek valószínűleg tovább tart megérteni a rendszert és megtalálni a megfelelő topicot, mint feltenni egy új kérdést.
azt javasolnám, hogy ha valaki newbie-topicot talál, azt a lehető legkedvesebben, de határozottan vezesse át a megfelelő alfórumra, és talán akkor két legyet tudunk ütni egy csapásra: rendezett marad a fórum, és emellett - kis szerencsével - egy új, aktív fórumtagra is szert tehetünk, ami mindig öröm :sunny:

5 Likes

Na, ezzel fején találtad a szöget! Szerintem ez lehet az egyik oka, hogy ilyen kevés a fórum-felhasználó. Szar a struktúra.
@dunaimano: ez teljesen olyan, mint a gyakorikerdesek, nem látom a különbséget.

Ezen nem akarok vitatkozni. Én itt szeretem azt, hogy van egy társaság, barátságok köttetnek interneten keresztül, akikkel a krémeken túl a házi kedvencektől kezdve a fogyási tippeken át mindenről lehet beszélgetni. Szerintem a fórumnak pont az a húzóereje, hogy itt milyen jó, barátságos, segítőkész, elfogadó társaság jött össze. Számomra ez egy gyakori kérdések szintű oldalon elképzelhetetlen, és ha itt így lenne, talán nem is látogatnám a fórumot.

12 Likes

Tökéletesen így látom én is, @dunaimano! :hugs:

2 Likes

nem szar, semmiképp. hiszen működik… csak hát lehetne jobb is. (pl. reddit) viszont egy újoncnak nehéz átlátni, ebbrn biztos vagyok.
de eléggé el vannak havazva a programmerek, azt hiszem. sok-sok újítást terveznek, csak sokáig tart megvalósítani. (valami hasonlóban dolgozom én is, csak innen sejtem…)

1 Likes

Meg nincs keret minden ötletre, a tulajdonosnak nincs különösebb terve a KM-val.

1 Likes

Szerintem az már régen rossz, ha a felhasználók serénykednek azon, hogy milyen legyen a keret. Sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha például egy csempe-rendszeren át juthatnál el egy témakörig, szerintem ez kisebb esélyt is adna arra, hogy ugyanazt a kérdést tegyék fel többször. Szerintem a jelenlegi megoldás vizuálisan gagyi, a keresőfunkció meg nem áll kézre. Ez csak egy vélemény.
Az már ahhoz képest különösen gáláns, hogy kb. 15 embernek tartják fenn ezt a fórumot. Kíváncsi lennék, hány aktív felhasználója van a fórumnak. Amennyire én látom - mondjuk úgy 10 topikot követek - mindenhova ugyanaz a 10-15 felhasználó ír, plusz kell, hogy legyen “néma közönség”, mert sokszor nagyon sok lájkot kap egy bejegyzés. Biztos, hogy nem is fognak ebbe invesztálni.
Sajnos, azzal, hogy eladták a Centrál Médiának, szerintem be is verték a szöget a koporsóba. Nagyon meglepődtem, hogy az idei kérdezz-felelekben azzal érvelt az Évi, hogy pont azzal látják biztosítottnak a működést, hogy külső tulajdonosuk van, nem pedig a felhasználók tartják fenn az oldalt. Szerintem ez 2020-ban már nagyon meghaladott koncepció, a válság hatására meg távlatilag sem fog tudni ebbe az irányba menni a világ. Sokkal nagyobb kreatív szabadságot is adna, hogy a felhasználók tartanák fenn - plusz persze a reklámbevételek - az oldalt.

4 Likes

Vélemény ennél a terméknél: https://kremmania.hu/kremek/garnier-essentials-frissito-szemfestek-lemoso
“nagyon szépen lehozza a sminket, de egy kicsit fura keserű ize van”
? :woman_facepalming: :face_with_monocle: :roll_eyes: :rofl:

15 Likes

:rofl:

2 Likes

Vélemény egy bronzosítóról: “05 árnyalatban vettem meg ,de az én bőrömön ez libakaki színű :frowning: Fehér bőrre ezt neeeee”
Tehát nem jó árnyalatot vett, ezért a termék rossz és 2 csillag😀

9 Likes

Nekem az Idole spirálhoz írt véleményemből teljes mondatokat másolt ki egy hölgyemény sajátjaként. Azért egy helyesírási hibát sikerült beletennie - az egyetlen saját félmondatába :joy:.

9 Likes

Zseniális :smiley:

1 Likes

Pont ma olvastam egy aranyos kommentet az egyik palettánál: “A színek tartósak, de azért pár óra alatt fakulnak” :slight_smile:🤷

6 Likes

Köszi mindenkinek, törölték. :wink:

2 Likes

Olvastam ma pár véleményt, mert nem tudok még aludni :joy:
Csak engem zavar amikor valaki leír egy szöveget, hogy, pl “ez nem jó, az nem jó de amúgy jó”. Több a panasz mint a pozitívum, de azért 5 csillag??
És ezen kívül megfejteni, hogy mit akar alig lehet, mert elfelejt használni ékezetet, pontot, vesszőt stb.?
(Kivel nem fordul elő, hogy elír valamit. Végülis nem nylevtan órán vagyunk. Nekem is javít a telefon néha, vagy félre ütök valamit, de azért legyen már érthető, megfejthető)

2 Likes

Én átolvasom az irományom, mielőtt elmentem, hogy lássam nem írtam-e valami hülyeséget.
Az pedig engem is zavar, amikor látom hogy csupa öt csillag, de a leírásban alig tud említeni valamit, ami jó is a termékkel kapcsolatban. Illetve amikor azért öt csillag, mert bár gyakorlatilag semmire se jó, de olcsó volt…
Találkoztam az ellenkezőjével is, amikor a termék tökéletes, azt adja amit ígér/amit a véleményező várt, de mégis csak 4 csillagot ad rá.

2 Likes

A legjobb az egészben, hogy akiknek ez a topic szól azok biztosan nem olvassàk :rofl:

3 Likes

Nekem a kedvencem: a termék teszi a dolgát. :crazy_face:

5 Likes

Ott a pont :joy:

2 Likes

Az is “hasznos vélemény” amikor minden szép és jó és a csomagolás miatt 1 csillag :joy:
Előfordul, hogy gagyi, könnyen törik egy drágább terméknél, olyankor ha minden más tökéletes akkor 1-2 pontot vonnék le. Naaa de amikor azért egy csillag mert egy minta nem tetszik a csomagoláson az túlzás szerintem

1 Likes