Szerintem egyél inkább sok kocsonyát!
Fúj undorodom a sertéstől.
Én is utálok minden kocsonyás állagú cuccot.
Kapható otthon Isana kollagénes ital (nem olcsó). Kis shot egy adag. A kapszulákhoz képest nagy adag van benne. Én nem éreztem ki a kollagén nem túl kellemes ízét. Ha itt lenne Rossmann, vennék. Volt már korábban más márkától ilyenem, azt már nem forgalmazza a Bipa. Most egy másik márkát próbálok, ezt viszont kiméregetni kell és otthon szerintem nem kapható. Tabletta formában kevesebb kollagén van benne mindig. Port nem kevergettem, de egy Müller sajátmárkás kollagénes por várja a kipróbálást, tasakokban van kiporciózva.
Köszi, egyszerübb lenne nekem csak olyan amit zsupsz bekapok, sok dologtól mostanában undorom van.
biztos jó lehet
Én már lassan két éve rászoktam arra, hogy napi 1 ek zselatinport elfogyasztok (oldva-főzve, általában gyümölcslében vagy teában elkeverve, úgy nem olyan intenzív az íze, de már amúgyis megszoktam az ízét meg a szagát )
Nekem ez az Isana sajátmárkás termék tetszett. Ha akad rá lehetőségem veszek még majd.
A stílusa nekem sem tetszik, de a legtöbb videóját megnéztem, mert sok hasznos dolgot mond.
De szép vélemény Ildiről
Használjátok a fórumon ezeket a funkciókat?
Ugrás a tetszőleges oldalra:
Gyors kereső:
Én igen. Elég új vagyok itt és visszakeresek dolgokat ahelyett, hogy -valószínűleg újból- feltenném a kérdést. Meg simán hasznos lehet visszaolvasni.
Miért?
Ja jóó!
Ilyen egy értelmes krémmániás! Nem azzal kezdi, hogy topikot nyit minden apróságnak, amit éppen fontosnak talál, hanem visszakeresi, hogy beszéltünk-e már róla.
Egyébként én is ismertem és használtam ezeket a funkciókat.
@dunaimano, én mindig bőszen keresgéltem a sok téma rengetegében, hogy vajon hol van az mondandómnak helye, néha súlyos percek teltek el :D. Nem is tudom hogy hagyhatta el eddig a kereső a figyelmemet :D.
Egyébként inkább tárgyilagosan írom az alábbi gondolatokat. Az az igazság hogy sokan lusták hozzá hogy egyáltalán megismerjék a fórumot, hogy itt mi a szokás, anêlkül hogy elolvasnák a bejegyzéseket vagy megismernék az itteni embereket, hogy egyáltalán hol is tegyék fel a kérdéseiket. Csak fel teszik a kérdést persze egy új bejegyzésbe, mert azt gondolják itt így megy… Aztán persze nem örülünk neki (legalábbis én régen nem örültem, mert kaotikus volt bármit is megtalálni a sok bejegyzés között.) Persze a kérdésük után sohanem látjuk őket többé.
Hát, én azért nem lennék ennyire szigorú. A Fórum nagyon basic, nem hiszem, hogy az egyszeri felhasználó hibája, hogy nem kezdi el lapozgatni, 2 év alatt valaha mondott-e már bárki relevánsat. Ezt a kereső funkciót én se szoktam használni, nekem valahogy “idegen”, nem felhasználóbarát, nem tudom, valahogy nem áll kézre. Szegényeket nem csodálom, ha feltesznek egy kérdést és rögtön leoltják őket, hogy ezt meg miért írtad ki, én is elkullognék
Egyszer kaptam egy megjegyzést egy topicnál, hogy a másik ember egy másik topicban már elmondta a véleményét… na, mondom tényleg én kérek elnézést, hogy nem olvasom minden felhasználó összes gyűjteményes műveit…
Érdekes, hogy a gyakorikérdések is nagyon gagyi vizuálisan, mégis sokkal egyszerűbben tudok ott keresni, mint itt.
Na, nekem viszont ez pont szúrja a szemem. Nem a gyakorikérdések vagyunk. Ez egy fórum, ahol eszmét cserélünk, sminkekről, krémekről, és sokminden másról is. Felvetünk témákat, topikot nyitunk neki. De nem nyitunk minden gondolatunknak topikot… Szívesen segítünk bárkinek, de akkor vegye már azt a fáradtságot, hogy megkeresi a megfelelő topikot. (Lassan sok lesz a topik szó.) Egyékbént szerintem kifejezetten kedvesen szoktunk reagálni, senkit nem küldtünk még el a halál f*szába.
Ez érdekes, borzalmas lehet a kezelés