Ha férfi ír ilyet,akkor nem én szégyenkezem. Meglep,hogy így kivetted a lényeget. Amúgy meg…amíg világ a világ,így marad…ha egy férfi felönt a garatra,beleesik az árokba,netán végig hányja az utat,az másnap is férfi! Ha egy nő teszi ugyanezt…szerintem egyetérthetünk,hogy nem 3 napos csoda.
Hétvégén néztem meg ezt a filmet
Én rengetegszer pontpontpontozom, de már próbálok rá direkt figyelni, mert tuti hülyének néznek miatta. Néha még én is magamat.
Én pontpontozom,annak ellenére,h volt aki szerint ez rejtett agresszióra utal. Eszembe nem jutna ilyen. Nekem speciel a “szép napot!” és társai köszönéseknél van az az érzésem,hogy az esetek nagy részében inkább valami lóizét kívánna valahova,de így sokkal szebb és igényesen fogalmaz az illető😂
Ugyan már, a sok … legtöbb esetben megszokás kérdése, 5 perc alatt pici tudatossaggal abba is lehet hagyni. A szép napot pedig szerintem pont az, ami. Rengetegen használjuk és lehet ám komolyan is gondolni Ennyi erővel a Jó napot kívánok is valami pszichiátriai betegség tünete.
Divatos dolog mindennek vmi nevet adni, engem speciel hidegen hagy, h a pontozásomra mit hisznek. Nem akarok leszokni róla, talán tudatosan használom:thinking:. A “szép napot és társai” köszönés engem nem zavar, általában a szövegkörnyezethez mérem és érzem meg, h őszinte avagy a lóizé esete éppen számomra. Bármelyik is, engem nem izgat igazán, mint az se, h ki mit gondol… . Megemlítettem csupán, h hányan hányféleképpen látjuk a dolgokat. Én speciel nem törődöm azzal sem, ha vki angol kifejezéseket ír, nem érdekel hogy fogalmaz…nem vagyok kritizálós. Mondjuk a primitívségre azért tikkel a szemhéjam, de azt is csak azért említettem itt 1x,mert hiába jelentettem, a modinak simán belefért, és reméltem ha a “tulaj” látja, akkor javítja. Jah, évekkel ezelőtt azért beleálltam itt egy leányzóba, aki minden véleményénél többször!! leírta, h “Inshallah” és hasonló nyalánkságok:flushed:. Évi törölt szaporán, Apolka pedig bővítette a szabályzatot.
Amúgy lehetséges, hogy mindenkit más zavar. Én például falnak tudnék menni, ha valaki akar egy mondaton belül többször is nagy betűkkel írja a személyes névmásokat (Neked/Veled/Tiéd stb.), pedig tudom, hogy csak udvarias szeretne lenni.
Nagyon egyetertek, az igénytelenség a kulcsszó erre!
Ez csak udvariasság vagy szabály, hogy a ilyenkor nagy betűvel kezdünk?
Csak udvariasság, egyébként megszólításkor (pl. levelezés) nagy illetlenség kicsivel írni. Más esetben fölösleges. (Nővérem a legviccesebb, az Én-t is mindig naggyal írja )
Mint angolul
Igeeen Már évek óta Skóciában él a drágám, szerintem azért.
Na jó, bocsánat a sok off miatt
A témához azt tudnám hozzáfűzni, hogy engem legjobban az zavar, ha 1 használat után pontoz le vagy fel valaki egy terméket. A csúcs viszont az volt(már nem tudom, melyik szérumnál lattam), hogy ki sem próbálta, de nagy reményeket fűz hozzá, jó illata van, a csomagolása is szép, úgyhogy 5 pont
Sokan figyelnek rá, de még mindig sok lepontozást kapnak a relatíve drága termékek (a legjobb a piacon, elképesztő hatás, csak az ára miatt 4 csillag)
Én ezeket a “sosem próbáltam”, “a drogériában megnéztem a tesztert” stb véleményeket is simán jelentem. Aztán majd eldönti az admin, odavaló-e.
A nagy “szakértőknek” a teszter is elég. :))
Ezeket én is szoktam jelenteni. Amit még jelentek, azok a vélemények amiben venni vagy eladni szeretnének. Az nem vélemény, már elnézést.
Nagyon idegesít még amikor a Catrice szemöldök ceruzájához írnak véleményt a vékony tekerős verzióról. Meglátom, hogy pár nap alatt elfogyott és ideges leszek. Könyörgöm nézze már meg mit véleményez.
nem lesz menő, sajnos nálam is előfordul, hogy pant írok meg highlightert, automatikusan, mert ugye azért 22 év Németország, csak német nyelv, és itt is a legtöbb csaj angolul nyomja ezeket a szavakat , fb, youtube , így néha magyarul keresnem kell a megfelelőjét - pl a pan , cut crease. Ez van, az agy teljesen átáll.
Na persze…mert olyan világot élünk,h csak azt mondjuk amit gondolunk?! Amúgy nem általánosítottam,csak megemlítettem,h megfordul néha a fejemben.
Én leírni unom a “highlighter” szót. Néha fonetikusan írom hájlájternek. Biztos ezen is akadnak ki emberek. De ennek mi a normális magyar megfelelője? A kiemelőre szövegkiemelőt asszociálok. Valami más? Fényesítő? Hangsúlyozó? Megvilágító?
A baj az, hogy írásban nem érződik a hangsúly és nem látjuk a másik arcát, még azt se ha nyelvet ölt ránk vagy éppen hülyének néz.
Ezek mind olyan feleslegesen “belelátós” dolgok.