Hú, tényleg a ebből a szempontból mindenképpen a titkos csoport a jó. Ahány zárt csoportban vagyok, mindenütt megjelentek egy idő után az mlm-esek.
És talán a zárt csoport indítása inkább a Krémmánia előjoga lenne, nem? Pl. amikben én benne vagyok: a Kialakulatot Kialakító Enikő, a Sminkmániásokat az Onlinebeauty tulajdonosa, Anna hozta létre, és ők is kezelik.
De mindkét csoportban moderátorok vannak, nem is kevesen, részben az mlm-esek miatt, részben az időnként sajnálatos módon eluralkodó hangnem miatt.
A Krémmániának viszont itt van ez a fórum, az adás-vételekre meg a zsibi. Egy hivatalos Krémmániás Facebook csoportot a Krémmánia hozhat létre, vagy ha megbíz valakit.Jogilag persze lehet, hogy bárki létre hozhatja, csak inkább nem etikus.
A Facebook csoport jelenlegi formája csak azért van, hogy aki ide, a nyilvános oldalra nem szeretne megosztani valamit, de egyébként nekünk igen, az ott, a csoportban megtehesse.
Legalábbis én így gondolom, de javítsatok ki, ha tévedek.
Ja igen: én sem okoskodni, és pláne nem vitatkozni szerettem volna, csak első látásra jónak és ésszerűnek tűnt a felvetés, ezért is kezdtem rajta gondolkodni.