Vasárnaptól szar idő lesz, lesz még alkalmad felvenni
Én csak keveset voltam ma kint, elmentem a csomagomért+kerestem kesztyűt és fertőtlenítőt, de alig bírtam kerülgetni a nagyikat. Mind azt gondolja nagyon vagány.
Az is lehet, hogy már túl is vagy a víruson!
Amúgy ezért is rohadtul idegesít, hogy nem elérhetőek itthon a gyorstesztek. Ha az emberek 80%-án szinte észrevétlenül átmegy, akkor fontos lenne, hogy ne csak a betegeket vigyük karanténba, meg jelöljük meg piros matricával, hanem a gyógyultakat, így immunisokat is zölddel. Aki túljut rajta (márpedig a nagyon nagy többség igen gyorsan és enyhén túl van rajta), az immunis, és így szabad utat kaphatna vissza a munkába/társadalomba. Ehelyett mindenki üljön otthon és rettegjen, ha kidugja az orrát bevásárolni… Nekem ez annyira nem logikus. Szeretnék protestálni a zöld matricázásért!
Jó neked, én egész életemben kötél idegekre vágytam, de nem hiszem, hogy valaha összejön.
Apokalipszist még nem rendeztem az ismerőseimnek, de lehet, hogy egyszer annak is eljön az ideje…
De pont ez az, hogy úgysem megyek/mehetek sehová
Elvileg gégegyulladásom volt, egyik napról a másikra elment a hangom. Fájni nem fájt, lázam sem volt, csak nem tudtam beszélni, meg a levegővétel is annyira irritálta a torkomat, hogy folyton köhögtem meg krahácsoltam, aludni sem tudtam. Annyira viszketett belül a torkom, hogy rendesen sebesre vakartam kívülről, annyira nem tudtam mit csinálni
Kèpet szeretnèk a Martens bakiròl. Egyèbkènt èn ősztől tavaszig csak azt hordom. Nyàron is felvennèm szìvesen, de belesülne a làbam. Van 2 pàr viràgos mintàval es 2 sima - bordò es fekete lakkbőr.
Na egy virágos bakancsra én is vágyom nagyon, bár a lábméretem erősem korlátozza, hogy találjak egy normális cipőt
Szia!
Szerintem Neked ez is menne:
De jó! Nagyon aranyosak! Nem tudom, hogy nekem összejönne-e, először ilyen tökéletesre sütött tojglikat kéne tudni csinálni.
Jajj, ezek nagyon jók! Pár éve volt valami bento dobozos anyuka is, aki minden napra igazi vizuális élményt csomagolt
Nekünk meg a díszítéssel lenne gondunk, amin Te nem problémáznál, az biztos! Gratulálok én is a tehetségedhez!
Kiskoromban volt egy magazin, amiben tojásból, paradicsomból meg krémsajtból csináltak pöttyös gombát, és saláta ágyra rakták, mintha nőne ki a fűből. Totál bezsongtam tőle, szóval Anyu hozta az alapanyagokat, én meg megcsináltam. Akkor bíbelődtem ilyennel utoljára, de jópofi dolog, lehet, hogy megpróbálok valami hasonlót megint.
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
Igazából sima fekete, magasított talppal. A férjem szerint ha valamire sokat költök, az legyen különleges, de én meg pont valami egyszerűt akartam, ami biztosan mindenhez megy
Ilyen:
Van egy virágos bakancsom is, olyasmi, mint a Martens victorian flowers volt (azt már nem lehet kapni sehol), de csak gagyi ebayes utánzat, vacak is a minősége, bár ahhoz képest vagy két éve nyúzom és még egyben van, nem gondoltam volna
És hogy ne csak panaszkodjak: a bakanccsal egyszerre vettem egy Birkenstock papucsot is nyárra, még csak itthon volt rajtam, de szuper kényelmes, van egy olyan érzésem, hogy nyáron rá fog nőni a lábamra, annyit fogom hordani
Ööö, nem értem. Most akkor Auszriában nincs kijárási tilalom? Vagy van, csak nem tartatják be?
Aztaaa, csak belekukkantottam a rajzaidba, szerintem nagyon jók!!!
A kancellár azt mondta, maradjon otthon mindenki lehetőleg, csak munkába vagy élelemért menjen ki, betartva az 1 m távot 2 ember között. Kijárási tilalom nincs.
Az élelmiszerboltok, drogériák jövő héttől este 7-ig lesznek nyitva, idáig akár este 11-ig is nyitva maradtak. A trafikok is nyitva vannak, a posta, bankok is. A trafikokat bezárnám.
Javarészt betartják. Kicsit túlzásnak érzem ezt az Ausztriát mindenáron katasztrófának bemutató “hadjáratot” itt. Idióták mindenhol vannak,bárhol is él az ember.
A katasztrófa ezután jön. Az emberek nem tanultak az olaszoktól semmit.
Az a fura, hogy itthon a hírekben többször azt mondták, hogy kijárási tilalmat rendeltek el Ausztriában. Pl itt is azt írják, de akkor ez valami fordítási/értelmezési hiba lehet:
A “mindenki maradjon otthon lehetőleg” inkább javaslatnak tűnik, nem tilalomnak.