Nagyon sok a kérdés… Engem azzal tesznek sírba, hogy egymásnak teljesen ellenmondó állításokkal van tele a közbeszéd:
- oltással védett vagy (oltása válogatja melyikkel mennyire és meddig, de nagy átlagban, kellő idő elteltével tegyük fel, hogy védett vagy) de semmi sem nyújt 100%-os védelmet
- semmit nem tudunk kb. a mutánsokról…
- soha ilyen rossz járványügyi adatokat nem produkált Európa (főleg a mi régiónk) mindeközben zsúfolt boltokba járhatunk és jövő héttől nyugodtan teraszozhatunk tízesével egymás nyakába borulva, amihez kedélyes, maszkos pincérek biztosítják a muníciót (ebben a nm alapú vásárlásban őszintén csalódtam, de nyilván én voltam a naiv, hogy feltételezni mertem, hogy ez egy komoly szabály lesz, mint Európa más országaiban hosszú hónapok óta)
- aki gyereket akar, be ne oltsa magát vagy várjon több hónapot. Kivéve, ha közben elharapódzik a járványhelyzet, mert akkor az se baj, ha az első, az se, ha a harmadik trimeszterben jár…
- eddig halálos veszedelem volt egy masszázs, fodrász, kozmetikus, a járvány csúcsán meg már nem az…
- pár hét és itt a turista szezon Európában. Kész, passz, ennyike, itt a nyitás és a biztonságos nyaralás lehetősége
- oltási igazolvánnyal próbálják motiválni a népet, de már most látszik, hogy semmire nem jó és teljesen esélytelen, hogy uniós konszenzus legyen a mibenlétében…
Mindezek után nem is csodálom, hogy aratnak a lapos Föld hívők meg a gyíkemberek…
Az tényleg zseniális ötlet volt, hogy ezt a kártyát a DNS-re utaló “bizonyítékkal” is megtámogatták
Az is rejtély valóban, miért nem fér bele egy rohadt gyorsteszt oltás előtt, nehogy ráoltsanak tünetmentes fertőzöttre… ehhez képest az Emirátusokban helyben csináltak terhességi gyorstesztet még év elején - jelenleg nem tudom, mi az eljárás - hogy kiszűrjék tényleg nem terhes-e a nő?