Juj, remélem hamar átvészelitek. Sok tea, C-vitamin+1 jó film.
Gyors javulást kivánok!
Gyors gyógyulást kívánok Nektek, legyetek minél hamarabb túl rajta és minél kevesebb tünettel!
Jobbulást kívánok mindkettőtöknek!
Gyors gyógyulást és mihamarabbi felépülést kívánok!
Jobbulást kívánok,gyógyuljatok meg hamar!
Jobbulást kívánok!
Remélem könnyen átvészelitek!
Gyors felépülést nektek!
Jobbulást! Sok D-vitamint és probiotikumot!
Már minden tanácsot megkaptál a többiektől, a gyors felépüléshez remélhetőleg minden adott, fiatalok vagytok és erősek. Szorítunk Nektek!
@Fiorentina, @asianlover, @blessed, @Kokapu, @Puszedli83, @macooka, @Brunettee, @Blanky, @umpalumpa, @Montelino, köszi szépen a biztató szavakat! Nekem egyelőre nem vészes, csak torokfájásom és köhögésem van, meg ilyesmi. Párom már lázas vasárnap óta, de szerencsére nem túl magas a láza, és a lázcsillapító hálistennek segít rajta. Miatta inkább aggódom, mert asztmás is.
Akkor külön szurkolunk a kedvesednek!
Gyors gyógyulást, enyhe tüneteket nektek!
A SOTE kiadott egy ajánlást covid betegeknek, ha megtalálom, belinkelem.
Gyogyulast mindkettotoknek!
Jobbulást nektek!
@Szandika124 minél gyorsabban és lehetőleg komolyabb tünetek nélküli gyógyulást kívánok!
Megosztom az itteni (ITA) első fázisban alklmazott házi protokolt (hátha “inspiráló”):
- magas dózisban C-vitamin (elvileg a “bél toleranciáig”*, ami nagyon egyéni … *most nem untatlak ennek kifejtésével), kb. 3 óránként 1 gr;
- magas dózisban D-vitamin (én covid nélkül is napi 5000 IU-t veszek be;
- B-complex (magas dózisban az összes B-vit., lehetőleg a B9 és a B12 a biodiszponibilis metilált formában);
- Zn-gluconát 25 mg;
- lactoferrin napi 200 mg;
- quercitin (flavonoid) napi 200 mg;
- acetyl glutatione (este, az optimális adag 400-500 mg lenne). A viszonylag könnyen beszerezhető “normál”/egyszerű Glutatione -be ne invesztáljatok be, ez a forma nem megfelelő a szervezetben felhalmozódott mérgek kelálására (“kisöprésére”), hacsak nem bukkantok egy liposomialé-s formára.
A főszereplők a nagy dózisú C-vitamin, ami (magas dózisban ~10-12 gr) a közimert “védő” antioxidánsból harcoló “katonává”, azaz pro-oxidánssá válik, míg az acetyl-glutatione (túl azon, hogy a legerősebb, andogén antioxidáns) megtisztítja a “lezajlott harc utáni terepet” a felhalmozódott mérgektől.
December 7-től Ausztria lezárja a határait. Az ingázók ugyanúgy napi szinten közlekedhetnek, de a többi ember 10 nap karantént kap, 5 nap után lehetséges teszteltetniük magukat.
Ezt meg gondolom tőlünk szedte a Basti.
Tehát otthon is 10 nap és itt is ha valaki nem ingázó, az min. 20 nap. Hát köszi!
A boltok és a fodrászok december 7-től kinyithatnak. A miniszterelnök mindenkit megnyugtatott, hogy lesz idő bevásárolni karácsonyra. Persze a pénz szórása a legfontosabb, nem az, hogy az emberek a szeretteikkel legyenek.
Azt nyilatkozták, hogy a megbetegedések 30%-át külföldről hozták be Ausztriába. Vajon ki mondta nekik, hogy mehetnek nyaralni? Horvátországban volt a többség, őket tesztelték hazafelé (de csak a nyár végén). Januárban gondolom jön a 3. hullám meglepő módon.
Én itt fegyelmezettséget nem tapasztalok. Tegnap vettem pár alapvető élelmiszert. Tele volt a bolt délután idős emberekkel, van amelyik menni alig tudott. Nem hiszem el, hogy nincs senki aki bevásárolna nekik. Nagyon lazán elsétálgattak a sok ember között.
Az iskolák is nyitnak, az alsó tagozat mindenhol.
Itt jóval több a halott Ausztriában, mint a németeknél ha 100 főre vetítik a halálesetek számát. Nagy a fegyelem. Január 6-ig este 8-kor kezdődik újra a kijárási korlátozás december 7-től. Az ünnepekkor max. 10 fő találkozhat. Nos belegondoltak hány fős egy átlagos muzulmán család? Biztos nem talalkoznak majd a rokonaikkal.
Na, hát ez tök jó, ott szigorítanak, mi meg majd jól feloldjuk a határzárat az ünnepekre… Az lesz csak a csodálatos. Mondjuk ebben a fertőzöttségi helyzetben már ugyan mindegy, hogy a régióban, ki hova megy…
Meg - sajnos - az is méltánylandó érv, hogy ha a nép még 4-5 hónap kemény lezárt élet elé néz, akkor mentálisan is muszáj beiktatni “szünnapokat”
Én azokat az agyatlan szabályokat tartom a legrosszabbnak, hogy például szerencsétlen öregeket hónapok óta börtönben tartják, egy friss PCR-teszttel sem lehet bemenni látogatni, ez szerintem embertelen. De az ilyen kategorikus “külföldi kitiltva” szabályokat is rémesnek tartom EU-n belül, családokat szakítanak szét
Itt azt mondták a hírekben, nem szeretnék ha most mennének “nyaralni” a családok külföldre karácsonykor és főleg nem bulizni szilveszterkor pl. Prágába. Ott volt valami kihágás, de nem olvastam mi.
A hosszú hétvégéken a helyiek gyakran elutaznak, a külföld pedig nekik olcsóbb, mint helyben nyaralni.
Nem hiszem, hogy otthon feloldanák a határzárat, február 1-ig már meghosszabbították otthon.
Itt látogatják az időseket, egyszerre 1 személy mehet be hozzájuk. A vírust általában a személyzet viszi be.