A tegnapi párátlanító kezelés ma már nekem nem ért semmit.
Tehát vagy naponta kell használni, vagy amikor a vizet letöröltem, a párátlanító réteg is lejött, tehát azt kell máshogy csinálni.
Konklúzió: vissza a kontaktlencséhez.
A tegnapi párátlanító kezelés ma már nekem nem ért semmit.
Tehát vagy naponta kell használni, vagy amikor a vizet letöröltem, a párátlanító réteg is lejött, tehát azt kell máshogy csinálni.
Konklúzió: vissza a kontaktlencséhez.
Ha másért nem, már emiatt a rohadt állandó maszkozás kifékezése miatt is kérni fogom a védőoltást… Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a logisztikája? Vajon, aki be lesz oltva az visszakapja végre a szabadságát, vagy - és ez a valószínűbb szerintem - tekintve, hogy nem lesz a homlokunkra tetoválva, még évekig mindenki, mindenhol maszkozni fog? Kétlem, hogy egy ilyen második hullám után a maszkviselést eltörölnék, még akkor is, ha a rendezvényhelyszínek, stb. újranyitnak majd. Nagyon durva ebbe belegondolni, hogy reálisan még legalább egy évig, ha nem tovább velünk marad ez a probléma (is).
Szerintem a maszkhordás megmarad. Lehet, hogy enyhítenek a szabályokon, pl. amikor épp nem tombol a vírus, ki lehet majd menni a szabadba nélküle, de a boltokba én a következő 5-10 évre jósolom.
Szerintem 3 év múlva már azt is elfelejtjük, hogy volt ilyen időszak.
Én optimista vagyok.
Szerintem soká fog eljutni a nem e.ü. dolgozókhoz és az alapvetően egészségesekhez az oltás.
Bárcsak ő lenne a következő Nobel-díjasunk!
Hát, tovább gondolva a dolgokat, szerintem amint rendelkezésre áll a kellő gyártási kapacitás, kötelező védőoltás lesz ez. Nem hiszem, hogy ilyen szintű gazdasági leállást és károkat attól engednének a kormányok függővé tenni, hogy a népnek lesz-e kedve sorba állni/vásárolni. De, hogy ez mennyi idő, azt elképzelni sem tudom…
Ahogy tavasszal, most is ajánlanék egy programot a hétvégére. Rossz időben unatkozó gyerekeknek és felnőtteknek. Online, a hétvégén ingyenes.
Hát ennek alig van értelme. Oké, van “mindenmentes” sáv az időseknek, de nem hiszem, hogy igyekezni fognak, hogy csak akkor vásároljanak.
Arról nem is beszélve, hogy hétvégén várhatjuk majd, hogy 10-kor beléphessünk egy élelmiszerboltba.
Ja, hátigen
Közröhej! Fél évig arra se jöttek rá, hogy a rohadt létszámot kéne korlátozni, nem az életkort!!! Gyűlöltem ezt az ostoba rendelkezést tavasszal is, de most sokkal rosszabb, mert eleve jóval szűkebb a nyitvatartás, és egy csomó “fiatal” (mondjuk 50 éves, LOL, azért ezt ne felejtsük el megköszönni, hogy hivatalosan mind fiatalok vagyunk!) nem tud már se 7 után, se délelőtt bemenni, ergo még többen fognak délután ott toporogni. Komolyan olyan, mintha az lenne a célkitűzés, hogyan tereljünk már össze minél több embert egy helyre Ugyanakkor a kedvenceim az ilyen “a mi kis falunkban vasárnap 7-10 van nyitva a kisbolt, most mi lesz velünk?” tipusú postok fb-on… agyam eldobom: esetleg módosítsa a kisbolt a nyitvatartást? Utasítsa már magát a kis család, hogy akkor most 12-ig álljanak a pult mögé
Ugye a Notinora nem vonatkozik a vásárlási sáv?
Elméletileg az nem olyan drogéria…
Szerintem az parfüméria besorolású, nem drogéria. Szóval nem vonatkozik rá.
Igaz, na majd ma letesztelem, elmegyek.
Én nem is tudtam, hogy van ilyen megkülönböztetés… Tehát akkor a ruhaboltokba is be lehet menni 9 és 11 között?
Sztem igen, be lehet menni a ruhaboltba.
A korlátozás csak az élelmiszer-drogéria-gyógyszertár szentháromságra vonatkozik.