Megjelent Scooter legújabb száma, stílusosan: Fuck 2020! Hozták a megszokott színvonalat
Szeretem ezt a számot Bár én Scootert is, ha már itt tartunk
Ez sajnos nagyon szomorú, de abszolút igaz. Én is lépten-nyomon ezt a mérhetetlen aggresszivitást tapasztalom az emberek közötti leghétköznapibb helyzetekben
Meggyőződésem, hogy az is sokat ront a helyzeten, hogy a politikai közbeszéd milyen szintre süllyedt, ez arányosan szivárog lefelé… elképesztő, hogy az emberek mit megengednek maguknak ismeretlenekkel szemben.
Hurrá! Életemben először mondott olyat OV, amitől elöntött a nyugalom és az elégedettség, ezt felírom a naptáramba!
más kérdés, hogy hetek óta szorongásban éltem ugyanezen ember miatt…
Bejelentette azt ami nálunk már van. Itt is elvitelre tarthatnak nyitva az éttermek kizárólag stb.
1 hét alatt nálunk csak több a beteg, igaz kell 2-3 hét minimum, hogy látszódjon némi változás, ami most lehet, hogy nem lesz.
Bizonytalan minden.
Hát igen, sajnos, ha bedobsz egy kavicsot a rendszerbe, az 2-3 hét, amíg elkezd hullámzani. Most mindenhol megy a porhintés, hogy ez azért kell, hogy Karácsonyra jobb legyen, de szerintem ez nem realitás. Tartok tőle, hogy itt áprilisig ez a világ marad.
Főleg, hogy az elmúlt 5-10 évben már rendszeres, hogy decemberben is még 15 fok van nappal, február-márciusban meg nem tudunk szabadulni a hidegtől. Ez a klíma sem kedvez az újranyitásnak. Európa durván beszívja az elkövetkező 5 hónapot…
Amitől nagyon kiakadtam, hogy már közölték a hírekben, hogy idén 20-30%-kal lesz drágább a fenyő, mert kevesebbet rendeltek. Ez micsoda érv? Úgy értik, ugyanannyit akarnak kaszálni a beszállítók, nem szíveskednek lemondani a kívánt profitról, a nép fizesse meg a különbözetet? Azt hinné az ember, hogy majd kevesebb fát vágnak ki azonos áron… rohadt nagy szemétségnek tartom.
Igazad van.
Tavasszal is először arról volt szó, hogy 2 hétre zár minden, kibírjuk. Most 1 hónapra akarnak korlátozni, de biztos hosszabb lesz.
Hát a fenyőfa ára meg no comment!
Az a fenyő eléldegél a földben a jövő évig, nem muszáj idén kívágni, ha nincs rá vevő. Ez nem érv az áremelésre.
Ez tényleg nagyon hasonló lett. Csak használjon is.
Olyan jó, hogy most már az utcán SEM látok a maszkban…
Ugyanitt várjuk a tippeket, hogy mitől nem fog párásodni a szemüveg…
Csatlakozom…
Állítólag, ha bekened borotvahabbal, akkor nem fog párásodni Azért adnék a tippnek egy esélyt
Na, ezt még nem hallottam Délután ki fogom próbálni
Én félek, hogy a marha drága lencsékről leszedi a rétegeket…
Elméletileg holnap meglesz a kontaktlencsém (tegnapra nem érkezett meg az optikába), akkor azért jobb lesz.
Lassan én is azon agyalok, hogy beruházok kontaklencsére.