Tippek, jótanácsok koronavírus idejére

:raising_hand_woman:

2 Likes

:raising_hand_woman: :mask:

1 Likes
1 Likes

Megjelent Scooter legújabb száma, stílusosan: Fuck 2020! Hozták a megszokott színvonalat :crazy_face:

6 Likes

Szeretem ezt a számot :crazy_face: Bár én Scootert is, ha már itt tartunk :sweat_smile:

Ez sajnos nagyon szomorú, de abszolút igaz. Én is lépten-nyomon ezt a mérhetetlen aggresszivitást tapasztalom az emberek közötti leghétköznapibb helyzetekben :pensive:
Meggyőződésem, hogy az is sokat ront a helyzeten, hogy a politikai közbeszéd milyen szintre süllyedt, ez arányosan szivárog lefelé… elképesztő, hogy az emberek mit megengednek maguknak ismeretlenekkel szemben.

2 Likes
2 Likes

Hurrá! Életemben először mondott olyat OV, amitől elöntött a nyugalom és az elégedettség, ezt felírom a naptáramba! :joy: :joy: :joy: más kérdés, hogy hetek óta szorongásban éltem ugyanezen ember miatt…

Bejelentette azt ami nálunk már van. Itt is elvitelre tarthatnak nyitva az éttermek kizárólag stb.
1 hét alatt nálunk csak több a beteg, igaz kell 2-3 hét minimum, hogy látszódjon némi változás, ami most lehet, hogy nem lesz.
Bizonytalan minden.

Hát igen, sajnos, ha bedobsz egy kavicsot a rendszerbe, az 2-3 hét, amíg elkezd hullámzani. Most mindenhol megy a porhintés, hogy ez azért kell, hogy Karácsonyra jobb legyen, de szerintem ez nem realitás. Tartok tőle, hogy itt áprilisig ez a világ marad.
Főleg, hogy az elmúlt 5-10 évben már rendszeres, hogy decemberben is még 15 fok van nappal, február-márciusban meg nem tudunk szabadulni a hidegtől. Ez a klíma sem kedvez az újranyitásnak. Európa durván beszívja az elkövetkező 5 hónapot…

Amitől nagyon kiakadtam, hogy már közölték a hírekben, hogy idén 20-30%-kal lesz drágább a fenyő, mert kevesebbet rendeltek. Ez micsoda érv? Úgy értik, ugyanannyit akarnak kaszálni a beszállítók, nem szíveskednek lemondani a kívánt profitról, a nép fizesse meg a különbözetet? Azt hinné az ember, hogy majd kevesebb fát vágnak ki azonos áron… rohadt nagy szemétségnek tartom.

4 Likes

Igazad van. :frowning:
Tavasszal is először arról volt szó, hogy 2 hétre zár minden, kibírjuk. Most 1 hónapra akarnak korlátozni, de biztos hosszabb lesz.
Hát a fenyőfa ára meg no comment!

2 Likes

Az a fenyő eléldegél a földben a jövő évig, nem muszáj idén kívágni, ha nincs rá vevő. Ez nem érv az áremelésre.

1 Likes

Ez tényleg nagyon hasonló lett. Csak használjon is.

1 Likes

Olyan jó, hogy most már az utcán SEM látok a maszkban…

5 Likes

Ugyanitt várjuk a tippeket, hogy mitől nem fog párásodni a szemüveg… :neutral_face:

4 Likes

Csatlakozom… :confused:

2 Likes

Állítólag, ha bekened borotvahabbal, akkor nem fog párásodni :laughing: Azért adnék a tippnek egy esélyt :wink:

2 Likes

Na, ezt még nem hallottam :smiley: Délután ki fogom próbálni :kissing_heart:

1 Likes

Én félek, hogy a marha drága lencsékről leszedi a rétegeket…

Elméletileg holnap meglesz a kontaktlencsém (tegnapra nem érkezett meg az optikába), akkor azért jobb lesz.

6 Likes

Lassan én is azon agyalok, hogy beruházok kontaklencsére.

1 Likes