A parasztok…
Nálunk a Lehel piacra már kijöttek a fogyasztóvédelmisek emiatt, egyből lezuhant a csirkemell ára…
Látod, lehet, sőt! Tavaly esélyem nem volt sehol sem nyaralni, előtte mi is játszottuk ezt, hogy akkor áttetetni az utolsó pillanatban, majd végül lemondani. A később indulás meg egyenesen egyértelmű volt már akkor is, ha csak egy megbeszélt találkára akartam elmenni. Idén már nézegettem, hogy na akkor most bepótolom a tavalyit is, de úgy néz ki, hogy a korábbi mélyzuhanás nem csak, hogy nem ér véget, hanem a legrosszabb után is van még bőven sokkal rosszabb, mindig lehet még lejjebb.
Mindenki pofátlan, ilyen magyar ember.
Tapasztalatom szerint nem csak a magyar, hanem az ember!!!
És ez micsoda? 2090 Ft 55ml-ért??? Szerintem lehetne rajta akár Dior felirat is.
Biztos pandából van
Mindig azon kell/lehet keresni, ami éppen felkapott és sláger! A kereslet diktálja a kínálatot…
Igen, meg is lovagolják, a fenébe velük. Bocsi.Először azt hittem, hogy ez valami extra méret lesz, de 55 ml az nagyon kevéske!
Főleg, hogy egy alkalommal 2x ajánlott egymás után használni, szóval igen hamar elpárolog. Jó “biznyisz” ez így, de ha 12 rugó után van ingyenes kiszállítás, akkor 6 db már elég talán 6 napra, ha nem megyünk sehova. Fekete humornak is rossz.
Aki megveszi az a legnagyobb marha.
Egy alapos kézmosás többet ér.
2000 ftért 100milis gagyi parfüm van a Nyugati aluljáróban is
Abban csöves vizelet van, ne vegyél!
Nagyon kedvelem Szabó Luca Colourpopos videóit. Ő inspirált arra, hogy én is átrendezzem a CP palettáimat. Tökéletes elfoglaltság lesz számomra az itthon töltött napok alatt. Na nem mintha egy 3,5 éves örökmozgó kisfiú mellett sokat kellene unatkoznom Majd jelentkezem a végeredménnyel. Nekem nincs 17 CP palettám csak 6 db talán.
Montelino:
Én ebben az egészben azt nem vagyok képes felfogni ép ésszel, hogy mostmár legalább másfél hete tudjuk, hogy Olaszországban mi a helyzet (emberek halnak meg amiatt, hogy nem jut mindenkinek lélegeztetőgép) - ennek ellenére sokan úgy tesznek, mintha ez az egész egy bagatell dolog lenne, és nem lenne fontos, hogy mindenki, aki megteheti, otthon maradjon.
Én is alapvetően a C, D vitamint, illetve colostrum táplálékkiegészítőt szedek most.
Brunette: több külföldi koronavírusos cikkben olvastam, hogy az egyszerhasználatos gumikesztyűt egy használat után ki kell dobni, mert a mikrosérülések keletkezhetnek rajta, ha újrahasználod.
jaj, ez olyan gáz
Ezek nem parasztok. Ezek városiak😉
Hát nem tudom. Egyfelől értem is meg nem is
“#3 Senki sem „retardált”, mert kivitte a játszótérre a gyereket”.
Persze mindenre lehet magyarázat, meg nyílván léteznek kevésbé tájékozott vagy nem kifejezetten erős intellektussal rendelkező emberek, de attól még mindenki felelős abban, hogy lehetőségeihez mérten mennyit tesz ahhoz, hogy ellapítsuk a görbét. Kicsit túlzásnak érzem ezt, hogy azonnal mentegessük azokat az embereket, akik bocsánat, de felelőtlenül viselkednek - az a benyomásom, hogy sikerült a cikkírónak a ló túloldalára esnie. Persze ez lehet, hogy ez a korszellem illetve talán a nyugati kultúra is, hogy felmentjük az embereket a felelősségvállalás alól - “jaj, szegényke, nem mondj rá semmi csúnyát, fel sem merült benne, hogy nem szabad a játszótérre menni egy világjárvány közepén, amitől két országgal arrébb csak úgy hullanak az emberek”.
A másik, hogy én ezt az attítűdöt diplomás, tájékozott embereknél is látom.
Sajnos az ilyen viselkedésű emberek azt kockáztatják közvetetten, hogy azért halnak meg majd emberek, mert nem jut nekik megfelelő egészségügyi ellátás.
Mielőtt bárki félreértene: tudom, hogy sok embernek nincs lehetősége pl. távmunkára, családtagnak kell ügyet intéznie, stb. Pont miattuk kellene otthon maradnia mindenkinek, akinek erre lehetősége van, akkor is, ha ez kellemetlenségekkel jár.