Tippek, jótanácsok koronavírus idejére

Koncz Zs. koncertje elmarad, amit 2020. október 24-én tartották volna a Papp László Budapest Sportarénában. Személyesen jelentette be, hogy 1 év múlva kerül megrendezésre.

1 Likes

Ezek az új szabályok szeptember 1-től

https://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/visszaternek-az-elso-hullam-idejen-alkalmazott-hatarvedelmi-szabalyok

3 Likes

oh ffs… szóval ne is látogassak haza, ha nem akarok legalább az oda-vissza útiköltségemnek megfelelő összeget kifizetni két tesztre.

2 Likes

Nagy szívás lesz sokaknak :frowning:

Barátnőm Angliában csináltatta meg a teszteket, ott ingyenes elfogadták a határon. Nem tudom melyik országból jönnél haza, de hátha ott is ingyenes a teszt és azt el tudod hozni :slight_smile:

1 Likes

Nekem a húgom ma reggel volt teszteltetni… Kiderült, hogy a főnöke elkapta :sob:
Szerencsére én már 3 hónapja nem találkoztam a húgommal, úgyhogy én nem vagyok “veszélyben”, de elég kellemetlen a szitu. Ráadásul anyukámékkal él (velük sem találkoztam), anyukám pedig most kezdi az egyetemet pénteken, jó lenne ha bejutna órára azért :frowning:

1 Likes

Sajnos csak magyar tesztet fogadnak el… Ami persze a legdrágább. Milyen érdekes :roll_eyes:

Neki elfogadták az angolt, hétfőn érkezett az országba.

Igen, még elfogadják, elsejétől viszont már nem.

1 Likes

Fuh de gáz basszus… meg se lepődök… :face_with_symbols_over_mouth:

1 Likes

Na ez az… Én sem. Valaki megint jót kaszál ebből. Minden másik országban vagy ingyenes, vagy aprópénzbe kerül szinte, itt 2x30 ezer Ft, plusz az eljárási díjak…

1 Likes

Az egész ország erről szól… mindegy, nem is akarok belemenni, szörnyen bosszantó az egész :rage: Elküldöm neki is, hogy tovább tudja adni a drótot a kinti magyar barátainak.

5 Likes

Egy barátnőm azt mondta, hogy Ausztriában a teszt 240 euro. Az kicsit drágább, mint a magyar…

Ausztriaban 120 Euro a teszt, aznapi eredmennyel. Ha tünetekkel rendelkezik az ember fia/lanya, akkor meg ingyenes.

2 Likes

Bocsi, akkor az a két teszt összértéke lehetett.

Az lehet. Vagy a baratnőd két főre számolt😁

1 Likes

130…
De akik Horvátországból jöttek haza ingyenesen teszteltethették magukat néhány napig, már nem.

1 Likes
1 Likes

:grinning:

Mondjuk szemüveggel nem kompatibilis…

1 Likes

Ezt tegnap posztolta a gyerekorvosunk…

Utálok adminisztrálni. De most emiatt túlóráztam.Az egyesek szerint"nem létező covidjárvány "miatt írom…csak írom …csak írom .a pozitívak kontaktjainak a mintavételi kéréseket a tunkoló mentònek,meg a jelentéseket minden illetékes helyre.Vegyék végre komolyan!Tényleg nagyon nő a betegek száma.Egyelòre fiatalok,diákok, sportolók, nagyon rossz kózérzettel, magas lázzal, se íze-se szaga semminek étvågytalanul.Közben jönnek a telefonok,már a szülòk is betegek, lázasak,fáj mindenük.Ezzel a tempóval jövő héten a nagyszülők jönnek…és akkor megtelnek a kórházi osztályok.RB

2 Likes