Koncz Zs. koncertje elmarad, amit 2020. október 24-én tartották volna a Papp László Budapest Sportarénában. Személyesen jelentette be, hogy 1 év múlva kerül megrendezésre.
Ezek az új szabályok szeptember 1-től
oh ffs… szóval ne is látogassak haza, ha nem akarok legalább az oda-vissza útiköltségemnek megfelelő összeget kifizetni két tesztre.
Nagy szívás lesz sokaknak
Barátnőm Angliában csináltatta meg a teszteket, ott ingyenes elfogadták a határon. Nem tudom melyik országból jönnél haza, de hátha ott is ingyenes a teszt és azt el tudod hozni
Nekem a húgom ma reggel volt teszteltetni… Kiderült, hogy a főnöke elkapta
Szerencsére én már 3 hónapja nem találkoztam a húgommal, úgyhogy én nem vagyok “veszélyben”, de elég kellemetlen a szitu. Ráadásul anyukámékkal él (velük sem találkoztam), anyukám pedig most kezdi az egyetemet pénteken, jó lenne ha bejutna órára azért
Sajnos csak magyar tesztet fogadnak el… Ami persze a legdrágább. Milyen érdekes
Neki elfogadták az angolt, hétfőn érkezett az országba.
Igen, még elfogadják, elsejétől viszont már nem.
Fuh de gáz basszus… meg se lepődök…
Na ez az… Én sem. Valaki megint jót kaszál ebből. Minden másik országban vagy ingyenes, vagy aprópénzbe kerül szinte, itt 2x30 ezer Ft, plusz az eljárási díjak…
Az egész ország erről szól… mindegy, nem is akarok belemenni, szörnyen bosszantó az egész Elküldöm neki is, hogy tovább tudja adni a drótot a kinti magyar barátainak.
Egy barátnőm azt mondta, hogy Ausztriában a teszt 240 euro. Az kicsit drágább, mint a magyar…
Ausztriaban 120 Euro a teszt, aznapi eredmennyel. Ha tünetekkel rendelkezik az ember fia/lanya, akkor meg ingyenes.
Bocsi, akkor az a két teszt összértéke lehetett.
Az lehet. Vagy a baratnőd két főre számolt😁
130…
De akik Horvátországból jöttek haza ingyenesen teszteltethették magukat néhány napig, már nem.
Mondjuk szemüveggel nem kompatibilis…
Ezt tegnap posztolta a gyerekorvosunk…
Utálok adminisztrálni. De most emiatt túlóráztam.Az egyesek szerint"nem létező covidjárvány "miatt írom…csak írom …csak írom .a pozitívak kontaktjainak a mintavételi kéréseket a tunkoló mentònek,meg a jelentéseket minden illetékes helyre.Vegyék végre komolyan!Tényleg nagyon nő a betegek száma.Egyelòre fiatalok,diákok, sportolók, nagyon rossz kózérzettel, magas lázzal, se íze-se szaga semminek étvågytalanul.Közben jönnek a telefonok,már a szülòk is betegek, lázasak,fáj mindenük.Ezzel a tempóval jövő héten a nagyszülők jönnek…és akkor megtelnek a kórházi osztályok.RB