Tippek, jótanácsok koronavírus idejére

Nem tudom, hova írjam, ezért ide kerül: ma bementem az Allee-ban a DM-be és mit látok, egy csaj teljes lelki nyugalommal áll a sminkeknél és teljes sminket csinál magának a teszterekkel.

Nem találtam amit én kerestem, ezért többször is elmentem mellette, és tényleg, korrektor, szemsmink és így tovább.

Na már most nekem még a vírus előtt se lett volna gusztusom ehhez, nem hogy a koronavírus első hulláma után.

Arról nem is beszélve, hogy nem vagyok biztos benne, hogy láttam szempillaspirál tesztert kitéve, Ő viszont használt egyet…

5 Likes

Picit drága.

2 Likes

Hűű, igazi paragépeknek való ár, akik akkor is megveszik, ha drága.

3 Likes

@umpalumpa, paragépek :rofl::rofl:, ez nagyon találó szó :D.

1 Likes

Itt úgy néz ki újra bevezetik a maszkot a boltokban, most néhány hétig csak a tömegközlekedésen volt kötelező. Eddig tartott a lazítás. Remélem a határt nem zárják még le.

2 Likes

ugyanezt láttam pénteken az árkád müllerben a high-end sminkeknél :skull:

Izgalmas, ha kameráznak is, akkor elfogadja a hatóság is.

1 Likes

Jaj, de fura! Ez az a jó drága teszt, ráadásul? Vagy az nem Bipás volt?

1 Likes

Az ár szerintem a teszt típusától is függhet.
Viszont nem akarok veszmadárkodni, de ezeknek a teszteknek a nagy része nem megbízható, és hamis biztonságérzetet adhatnak.

1 Likes

Ha nem muszáj én sem költeném tesztre a pénzem, inkább szorgosan izzadok a maszk alatt.

1 Likes

Ez is jó drága meg a DM-teszt is. Csak itt azt találták ki, hogy kamerázd magad, hogy a hatóság is elfogadja az eredményt, mivel igazolod magad közben.
Egyik bécsi egyetemen dolgozták ki, van annyira megbízható, mint a többi teszt. :slight_smile:

2 Likes

Úgy néz ki nem lesz hazautazás mostanában, visszatérnek a korlátozások a határon.

IMG_20200726_122211

Az érdekes, hogy Olaszország zöld, Magyarország sárga. Hol van/volt a több beteg? Szerintem ott.

3 Likes

Szerintem nem bíznak az innen (Mo.) közölt adatokban. Mellesleg én sem…

6 Likes

Gondolom, az olaszok már túl vannak most rajta.
Nálunk meg a jó ég sem tudja, hogy mi van…

2 Likes

A trendek alapján sorolják be az országokat, nem a nyers számok szerint. De ez tök fura, hogy ezen a térképen sárgában vagyunk, amikor egész nap azt harsogja a magyar sajtó, hogy ránk nem vonatkozik a szigorítás :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

Elvileg szombat délelőtt változtatták meg a döntésüket az osztrákok, a korábbi döntést felülírva, ezt írja a bécsi oldal. Haza Magyarországra hazajutunk karantén nélkül, ahogy eddig is.
Nem tudom mi lesz, akik holnap jönnek vissza majd biztosat tudnak. A románok már eddig is karanténba kerültek ha visszajöttek.
Az országokat az új fertőzöttek száma alapján sorolják be veszélyesnek.

1 Likes
1 Likes

A legújabb infó szerint több embert visszafordítottak ma Hegyeshalomnál, majd mehettek simán. Elvileg téves infót közölt több helyi lap/oldal és mehetünk ugyanúgy vissza Ausztriába. Majd kiderül.

Anyám! Ezt a fejetlenséget! :face_with_raised_eyebrow:

Ez elég durva, hogy téves infók mennek ki ilyen dolgokban…