Na, én meg élesztőt nem találok már Pedig márciusban még gond nélkül tudtam venni…úgy néz ki nagyon soktényezős, hol, mi elérhető.
Igen, a kovászomhoz keresem én is de a dm-ben van, mondjuk aranyáron, de Erzsi kedvéért megvettem (ő kovász).
Mostanában én se látok. Bevallom, vettem egy csomaggal, és betettem a fagyasztóba. Ritkán kell, általában a tejes kiflihez használok csak egy felet, úgyhogy az az arany tartalék. Ellenben nem tudom, mikor vettem péksütit utoljára. Ez az alakomnak jó hír
Erzsi
Elég fura dolog, de ha már nevelgetem január óta, akkor legyen neve is. A környezetemben akinek adtam, és nevel, szintén elnevezte Ez már természetes. Szegényt majdnem kinyírtam 3 hete, akkor párom azt mondta, amíg nem viselkedik rendesen, Bözsinek fogja hívni. Aztán sikerült megmenteni, és már nem kellett a mikróban laknia, így újra Erzsi lett
Egyébként a minap láttam egy mémet, miszerint a kovász az új tamagotchi. És ez így is van
Ha igazat írnak, április 30 után megszűnik a kijárási korlátozás itt kint. Az iskolák is újra nyitnak max. 2 héttel ezután.
Húha!
Hát szerintem nálunk is hamarosan. Úgy gondolom, 2-3 hetet lesznek még itthon. Attól is függ, milyen lesz az érettségik hatása a járványra. Nem véletlenül tettek szabaddá 39ezer ágyat a járványra hivatkozva.
Bajoroknàl: màjus 4- ig van, most hosszabbìtottàk 9- ig. Sulik elvileg 11- èn ,de mèg nem 100 %
Nekem azt a fülest adták le, hogy az iskolák nem fognak ebben a tanévben megnyitni Mo-on. Ez persze lehet téves is. Bár nem tudom hogy oldom meg a felügyeletet, ha mi szülők mindketten dolgozunk a gyerkőc meg nem jarhat suliba
Neked lenne, aki vigyáz rájuk?
Férj itthonról dolgozik, viszont ő nem tud velük tanulni. A nagyobbnak szokott segíteni, de a kicsivel ott kell lenni, az nem működne.
Bár, ha mehetnénk dolgozni, akkor valószínűleg meg tudnám beszélni a főnökömmel, hogy amíg nincs iskola, addig itthon maradjak home office-ban (felesége tanító, képben van).
De szerintem pont ezért fogják kinyitni az iskolákat.
Mert a gazdaságot újra kell indítani.
Valaki árulja már el, hogy egy ORSZÁG miniszterelnöke miért a saját nevével jelzett Facebook oldalán jelentget be akármit is?
Tudtommal van a kormánynak is fb oldala, ha már mindenáron a Facebookon akarnak bejelentéseket tenni.
Mi lesz a következő? Tik-tok videó?
Ez borzalmas. De ha nem írod, én nem is látom a hírt, mert holnapra ígérték. Komolyan, az óvoda ehhez képest komoly hely.
Bosszantó, és nagyjából követhetetlen.
bárcsak a tiktok lenne a következő… amennyit tudok róla, az alapján kínosan oda nem illő lenne, és elképesztően nevetséges xD hát még a remake-ek!
Magyarok is vannak köztük
Mert ez egy következmények nélküli, paródia ország!
Érdekes élményem volt, az egyik drogériában voltam (egy hónap elvonás után). Direkt koradélután mentem, gondoltam én holtidő. Nem volt az. Mindenhol ki van írva, nincs teszter, ne nyitogasd a terméket. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy ütemesen ugyanazt a hangot hallom. Bizony, a tusfürdő kupakokat. Olyan szépen nyitogatták, hogy csak na, természetesen maszkban, ahogy kell. A szagláshoz mindig lehúzta a maszkot áll alá, direkt figyeltem egy csajt. Aztán a kasszánál hallottam a sorban, hogy egy nő rinyált, hogy minek megy a légkondi, így gyorsabban terjed a bacilus (vírus, de mindegy).
Lehet, hogy most jön az az időszak, amikor igazán türelmesnek kell lennünk egymással.
Nehéz lesz, én inkább rendelek.
2 szupermarketben voltam ma, mindkettőnél a fele bolt üres kb. A kasszánál hosszú sorok vannak. Az utcán rengetegen mászkálnak, az autók annyira menni akarnak, hogy a dudálás gyakoribb, mint a korlátozást megelőzően. 1 napig lesznek zárva a boltok, csak holnap. Lekellene nyugodniuk kicsit.