Jobbulást mindenkinek!
Én is szívok a vírus miatt.
Ugye voltam kivizsgáláson a kettős látás miatt, ahol nem találtak semmit. Viszont utána néztem, hogy van egy műtét, ami meg tudja szüntetni, ha alkalmas vagyok rá. Az erre vonatkozó vizsgálatra február elején április végére kaptam időpontot. Persze már lemondták, és gondolom újra 2 hónapot kell majd várni ha ennek vége lesz, egy új időpontra. Szóval most itthon vaklálódom én is ki tudja, meddig, mert gondoltam, hogy nem csináltatok meg előbb egy 100ezerrel drágább szemüveget, ha esetleg meg lehet műteni.
Ráadásul valószínűleg én is túl vagyok már rajta, mert az egyik gyerek február végén beteg volt, amit én is elkaptam tőle. A tünetek is nagyrészt stimmeltek, mert életemben nem voltam még annyira láztól gyenge, mint akkor, pedig nem is volt nagyon magas, és valahogy olyan furcsán fájt a fejem, és a hasmenés is megvolt nálam is és a gyereknél is. Az egyetlen, ami nem volt jellemző, hogy nagyon náthásak is voltunk. Mondjuk azóta már állítólag ez is bekerült a ritka tünetek közé…
Én sem értem, hogy mi folyik itt, fogalmam sincs, miért ürítenek ki teljes(!) kórházakat? Pl. a gyulai kórházat teljesen kiürítették, plusz a hozzá tartozó szanatóriumot is. Az egyedüli kórház most a közelben a békéscsabai, oda vitték át akit muszáj volt (a békéscsabai jóval kisebb kórház, mert a gyulai a megyei kórház).
Mondtam is, hogy még szerencse, hogy legalább már a kivizsgálásom megvolt, így tudom, hogy nincs semmi bajom, csak ez a vaklálódás rohadtul zavaró.