Nem szeretnél nevezni?
Ha humor van, minden van! És sokkal komplexebben állsz a kérdéshez, az is kiderülne!
És valószínűleg ez sem sokat segített…
Attól, hogy kevesebbet tesztelnek, nem lesz kevesebb fertőzött. Valahogy értelmesebb lenne naponta kb. ugyanannyi embert tesztelni.
Szuper összefoglaló!
Egyébként tegnap jutott az eszembe, ti emlékeztek, amikor januárban a Jeffree Star szakítása, Nikkie Tutorials coming out-ja, és Meghan és Harry kiválása kapcsán azt írtuk, hogy micsoda történések, és még csak január van, mi jöhet még?
Hááát, asszem egyikünk sem erre gondolt…
Ezekből Nikiről sejteni lehetett, legalábbis nekem smink nélkül mindig fiús volt. Annak idején ő reklámozta, hogy az egyik férfi arcszesz milyen jó primer. Azt mondta a barátjánál csak az volt, kipróbálta. Azt gondoltam akkor ccc, borotválkozol, azért próbáltad ki, ne mesélj. Gondolom az arcszőrzete maradt férfias, ha fiúnak született.
A brit királyi családról írták korábban is, hogy az új feleség szétszakította a testvéreket.
Jeffrey őszintén nem érdekel. Lesz még 2-3 férje és sok nyilvános szakítása a neten.
Én azt hittem a menekültek kezdenek ismét nagyon özönleni, ami háborúhoz vezet, vagy pár ismét merényletet követ el. Utóbbiak még megtörténhetnek.
Ha igazat írnak, akkor 80 Euro.
Az szép ár!
Igen, ha pedig még nem esett át rajta az egyén, pár hetente megismételheti gondolom.
Ez tényleg így van, kiírták a honlapukon is, korábban belinkeltem egy képet róla. Jobb, nem buszozni helyben.
Egyre furábbnak tűnnek ezek az osztrákok
Nekem nem volt soha túl jó véleményem róluk. Dolgozni jöttem ki, nem itt megöregedni.
Egyik csoportban belinkeltek egy képet a bevásárlókocsikba és alá dobott kesztyűkről és maszkokról, ezt én is láttam, nem egyedi eset volt. Ennyire nem érdekli őket a többi ember.
Az egyik nagy bevásárlóközpont Bécs mellett már biztos zárva tart június végéig. Nem várják, hogy hamarabb vége lesz az egésznek.
Remélem csak magyar munkatársaid vannak. Meg kell mondjam,és többé nem jövök a fórumra,hogy eléggé visszataszító ez az állandó hülyé és igénytelen osztrákozás. Nagyvárosban élsz,mindenki tudja,hogy Ausztria fővárosa és nagyvárosai több mint 50%ban betelepüot külföldiekből áll,de valószínű te láttad az ostoba,primitív osztrákot amint szemetelt és ráköhögött a másikra. Bárhova is mész a világban,buta emberek mindenhol vannak,ahogy normálisak is. Ismerek én is tuskót itt,de nem általánosítok,ahogy a hazámban sem. Függetlenül attól,hogy valaki csak dolgozik itt avagy él is,elég sokat elárul róla a folyamatos szidalmazás a környezete felé. Amit pedig a FBon olvas az ember,vagy a hírekben…ahogy otthon,úgy itt sem kell mindent elhinnimés készpénznek venni. Régóta élek itt,más a mentalitás. Elfogadóbbak,magabiztosabbak az emberek,szabadabbnak érzem magam. Nem tudom hogy alakul az életem,de most úgy gondolom,h nem szeretnék újra otthon élni,pl a hasonló emberek miatt mint te. Élni és élni hagyni,nem morgolódni mindenen,mindenkin. Jó egészséget kívánok csajok mindenkinek,vigyázzatok magatokra!
Igen, itt élek több éve, ismerem őket. Volt magyar, osztrák, szír, iráni, török stb. munkatársam
Hazudjam azt, hogy itt minden ok? Nem fogom. A kormány és az intézkedéseik se jobbak. Az emberek pedig 1000x kevésbé figyelnek egymásra, ahogy otthon. Itt sincs kolbászból a kerítés, bár sokan ezt mondják. A jelenlegi intézkedések ill. nem intézkedések pedig nem segítik a jelenlegi helyzet javulását.
Fotózzam holnap a kocsikat benne és alatta tele kesztyűvel? Megtehetem, nem teher. Nem városi mendemonda. Örüljek neki? Nem fogok.
Igen, sok a bevándorló, mivel az osztrák hamarabb megy szociális segélyt kérni, mint, hogy beálljon dolgozni a kevésbé szeretett szektorokban. A magyar és a többi európai bevándorló megteszi. Volt munka, sokan jöttek. Az idáig működő szociális rendszerük a legvonzóbb, emiatt jönnek most keletebbről is.
Benne vagyok a kerület fb-csoportjában, tele echte osztrákkal. Utálják a bevándorlókat, de a magyarokat elfogadják, mert a legtöbb dolgozik, csak emiatt.
Engem heti szinten felháborít mennyi mindent lehetne itt másképpen ami a vírust terjedését illeti ill. annak megakadályozását, de nem teszik.
Tartom a kapcsolatot az otthoni emberekkel, otthon már most elővigyázatosabb a legtöbb ember. Falun és városban is.
U.i.: a sok bevándorló nélkül ez az ország összeomlott volna.
Ha zavar, nem olvasod el!
Nyilvan nem csak a koronavirus miatti hozzaszolasaidra gondolt Natalie, hanem ugy altalanossagban. Minden masodik posztodban szidod valamiert az osztrakokat, tenyleg eleg zavaro. De a Te dolgod, engem nem erdekel. En is itt lakom, en teljesen mashogy latom a dolgokat es mivel nekem nagyon tetszik itt, itt is telepedtem le.
Mivel mindannyian tudjuk, hogy a színezők stresszoldó hatásúak, így a következő színezővel szeretném oldani a hangulatot. Kellemes időtöltést kívánok!
Szép életet itt. A magyar ismerőseim nagy része hazaköltözött néhány év után. Van aki azért, mert nem akar itt gyereket nevelni. Sokat telekocsiztam, rengeteg magyart megismertem, nem akarnak maradni, pedig jól fizetett állásuk van. Én csak dolgozni jöttem ki, nem itt megöregedni, ahogy írtam. Ausztria nem az ami 10 éve volt és nem is előre halad. Én rosszkor jöttem ki, már otthon kellene lennem. Egy tizest tévedtem.
A vírus kapcsán szerintem nem csak én látom, hogy lehetne ezt jobban. Megvan minden hozzá. Otthon nincs, de legalább törekednek az emberek. Itt nem fertőtlenítik a buszokat, már eleve érthetetlen. Nem ezen kellene spórolni.
Én korábban azt gondoltam a vezetés majd jobban kezeli a helyzetet, de nem. Minden intézkedés darabosan és késve érkezik, az emberek pedig nem veszik komolyan. Utóbbi bosszant, így nem látni a helyzet végét.
Ja, hat mindenkit meg tudok erteni. Nekem azert is konnyebb, mert az otthoni barataim 90%a erettsegi/egyetem utan elment külföldre, nagyon kevesen maradtak otthon. Csaladtagjain szinten, tobb ezer km-re… Baratom osztrak, ugyh az amugy sem opcio, hogy Magyarorszagra koltozzunk, mert nyelvtudas nelkul nehezen boldogulna a szakmajaban… ugyh nekem ezert is mas a ralatasom.
Az enyémek is kimentek, de a legtöbb Angliába vagy Németországba. Van aki már hazajött. Félreértés ne essék, vannak osztrák ismerőseim is, de ettől még amit naponta látok az nagyon zavar. Ez a hullám eleje, mi lesz ha tetőzik?
Lehet meggondoljátok idősebb korodban, sok osztrák/német vett házat otthon vidéken pl. a Balaton mellett. Azt mondják, annyi a külföldi, hogy tudnak kivel társalogni.