Képet a búvármaszkról!
A cikk végén leírás található a kimosható maszkok javasolt kezeléséről
“A központi ellátó szerv feladata, hogy békeidőben és járványügyi helyzetben is megfelelő felszereléssel lássa el az egészségügyi dolgozókat.”
Ezt csak úgy kiemelném ide
ennyi erővel kendőt is köthetek a szám/orrom elé?
Persze, csak naponta mosnod kell.
dánke hála a hómoffisznak nem nagyon kell kimozdulnom, de azért biztos ami tuti
Rendben! Tekintettel bolondok napjára, feltöltök egy képet magamról sosem gondoltam volna, hogy ezzel coming outolok…
Az első tavaly nyári, kellőképpen előnyös, a jobb oldali friss, kellőképpen előnytelen, smink nélkül, szembe a nappal bevakítva
Nagyon szép vagy
A jobb oldalon, ugye?
Viccet félretéve, köszönöm szépen!
Ismételni tudom Vicust, nagyon szép vagy, nyugodtan tölthetnél fel több képet, nincs mit takargatnod.
Köszi a képeket!
Nagyon szép vagy a bal oldalin!
Jobbon meg esélye sincs a vírusnak ellened
Nem vagyok egy magamutogató típus, ha jól emlékszem, a teljesen privátra állított fb-omon is kb. 2 kép van rólam
De tekintettel a nagy sikerre, elképzelhető, hogy a jövőben felkerül majd egy-két exkluzív fotó
Írtad, hogy ez a bevásárló öltözéked, és a boltban a többi vevőn nincs maszk, kesztyű.
Engem az érdekel, mi a reakció, mikor meglátnak?
Csatlakozom a többiekhez, tényleg nagyon szép vagy.
A felszerelésed pedig tényleg egyedi, ellenben tiszteletre méltó is. Bár csak fele ennyire komolyan vennék ezt az emberek.
Feladtam az otthonra szánt dolgokat ma egy shopban a DPD számára. Talán jobb döntés, mint a posta, ahol 10 méteres sor állt kint. Nagy karton lett, remélem épségben hazaér.
Voltam egy a shophoz közeli Lidlben. A bolt kongott az ürességtől, az a legnagyobb Lidl ahol kint voltam (ha közel lenne csak oda járnék), kevés ember volt bent, pedig van parkolója. Az emberek hiányoztak onnan, áru akadt még, bár a konzerves részt láttam ott is eléggé lerabolták.
Az üzletnél nem adogatott el senki kesztyűt, ahogy az Eurosparnál se láttam senkit kint álldogálni hazafelé. Azért van ahol adogatnak, mert belinkelt valaki egy képet arról a tipikus olcsó kínai zöld maszkról, amit ebayről rendelni lehet.
Szépen süt a napocska, nincs depis hangulat.
A kőművesek mind dolgoznak.
Minden 3. emberen láttam kint kesztyűt vagy maszkot. A maszkot valaki csak a szájára húzza, az orra szabad.
Hű de csinos vagy!!! Aki szép az meg maszkban is szép, mi tudjuk mi van alatta
Megint azt olvastam, hogy érkezik a Corona-antitest teszt Ausztriába. Egy bécsi kutató alkotása, aki Amerikában kísérletezett vele a csapatával. Elvileg megtudják, hogy ki esett már át a betegségen, ezeket az embereket már lehetne foglalkoztatni is. A teszteket a többi ország számára is elérhetővé teszik. Remélem nem 3 hónap lesz, amire ideér.
Nyugi, ez nem az a társaság, ami bikinis fotót fog követelni.
Március 18-a óta hordom ezt a jelmezt. Első alkalommal egy kisebb boltba mentem be így, röhögő görcsöt kapott az eladó ahogy telik az idő, egyre többször tapasztalom, hogy már fel se tűnik az eladóknak… de még így is sok vevő megbámul. Én mindig arra gondolok, nem sokáig fogtok bámulni…
Január óta kínai videókon szocializálódtam, onnan lestem minden praktikát
Lehet, hogy van némi köze ahhoz, hogy így elfajult az európai helyzet, hogy még egy olyan európai (olasz, francia) videó nem jött velem szembe sehol, ahol ez európaiak mutatnák be, milyen védőfelszerelésben mennek ide-oda. Ha megnézzük a híradásokat, még mindig jó esetben maszkban mászkáló embereket látni, sokszor ugye még abban sem…
Ezt a honlapot tegnap találtam, azt írja, már CE-megjelöléssel van ellátva a termék és Németországban törzskönyvezték is (talán így mondják).