Pedig ezek csak a felszínt karcolják, spécit nem merek feltenni.
Én kívancsi lennék rá!!!
A kis segédem - ha fellendül az eladás, természetesen tartani fogom a markom!
Most tonhalat fogok enni mexikói körettel, szigorúan 1 személyes karanténban élőknek… .
Majd forró csoki következik.
A home office azért nem lehet olyan rossz. Dolgozhattok bugyiban, esetleg kócosan.
Ha átölel a párotok mondhatjátok neki, hogy munkahelyi zaklatás.
A mexikói köret mit takar salsát, vagy zöldségkeveréket, mint kukorica,vörösbab, esetleg répa, zöldborsó miegymás? A halhoz én is szeretem a salsákat.
Meg a forró csokit is szeretem igazi csokiból, hogy jó brutális, krémes és kalóriás legyen.
Egészségedre!
Ez egy konzerv most. Kukorica, bab, paprika… csípős. Finom.
Ez a P. kezd szimpi lenni. Na ezért terjed ott lassan.
Oroszország segítséget nyújt az olaszoknak, akik csalódtak az EU-ban. Gondolom a brexit után olxit jön majd, amint visszatérnek a nyugodtabb napok.
Korábban írtam, hogy a szépségápolási + sminkcuccokból teljesen elfelejtettem bevásárolni és pótolni azt, ami nagyon fogyóban van. Na azóta pénteken leadtam egy rendelést a notinónál, egyelőre semmi változás azt illetően. Rossmannos rendelést ma sikerült leadnom (van ugyan a közeli plázában Rossmann, de még mindig jobb, ha kihozzák, mint ha bemegyek oda lófrálni, ráadásul semmi ganarcia rá, hogy épp lesz minden, amire szükségem van). Péntek óta próbálkozom, de csak reggel hattól lehet limitált számú rendelést leadni, én meg későn kelő vagyok, fél 9 körül tegnap már nem sikerült. Ma állítottam ébresztőt, 6 óra 2 perckor sikerült leadnom a rendelést. Elvileg 14 napon belül hozzák ki, kíváncsi vagyok…
Az állomáson lent alig lehet kikerülni a népet, hogy meglegyen az 1-2 méter távolság. Fent is van mozgás. A kis utcák szerencsére néptelenek. Azért látni anyukákat kisgyerekkel a játszótér mellett, oda készültek, de mára lezárták a legtöbbet a városban.
A metrón vagyok, az 1 m táv éppen hogy megvan. Azért akad néni rollerrel is a metrón.
1 boltban voltam, fertőtlenítőnek helye sincs már.
Munkahelyen leadtam amit kellett, innentől szabad vagyok.
Azóta 3924-re nőtt ez a szám… 21 halott. Beindult a gépezet sajnos.
Első próbálkozás, szájmaszk homemade. Lesz ez még jobb is, holnap kipróbálok egy másik mintát. Alább egy újabb verzió.
Töröltem.
Töröltem, mert ez béna lett.
Én is pont a napokban rendeltem mosható szájmaszkokat. Húgomék falujában varr egy hölgy, és nagyon szép gesztus tőle, hogy a falubelieknek ingyen adja.
Jó szórakozást az otthon maradóknak
Ha jól emlékszem, múlt héten meg egy csapat kínai orvos érkezett. Ma láttam reddit-en egy videót, Kubából is érkezett egy csapat orvos Olaszországba, megtapsolták őket a repülőtéren.
A tippeim (valszeg nem jók, ráadásul vannak emojik, amiket nem is ismerek fel )
- Mary Poppins; 4. A suttogó; 5.Rendőrakadémia; 6.Sült zöld paradicsom; 8. Brokeback mountain; 10. Némo nyomában; 13. ET; 14. vmi Sherlock Holmes ; 17. A gettómilliomos;
- Super size me; 28. Fel; 32. Ted ; 33. A sikoly; 36. Az ördög Pradat visel; 43. Tágra zárt szemek; 53. Free Willy; 60.Pi élete
Egy FB csoportba tették fel, rengeteg hozzászólás érkezett. Az 5-re pl nem érkezett tipp, a 9. Miss Daisy sofőrje
A többire ugyanezeket írták amit te. Nagyon ügyes vagy! Én talán csak a 7-t ismertem fel: Egy gésa emlékiratai
Ja, hogy a 7-nél az egy kimonó .
De fura, a hozzászólásomban módosultak a számok.
Köszönöm, feldobtad a napom (elég egyhangú állandóan itthon lenni, lassan már az a kaland számomra, ha valamiért muszáj kimenni az utcára )
- Diploma előtt; 27. Hatodik érzék; 38. Ollókezű Edward; 42. Ghostbusters/Szellemirtók; 55. Ne bántsátok a feketerigót!/To Kill a Mockingbird