Tippek, jótanácsok koronavírus idejére

Én tegnap csináltam rakott krumplit.:smiley:

1 Likes

Hajrá a férjnek, hagyd is kibontakozni, bárcsak nálunk is így lenne. :laughing: Ha megkérdezem a páromat, hogy mit csináljak, akkor mindig ugyanazt mondja, így már nem szoktam megkérdezni. :rofl:

3 Likes

Háát az biztos, hogy nem állok útjába, nekem csak jó :slight_smile:

2 Likes

Ha már itt tartunk, ő készíti a világ legfinomabb rántottáját. Mai reggelim, most kaptam ágyba:
IMG_20200322_084017

9 Likes

Engem régebben nem lehetett kirobbantani a konyhából, még konyhashow-t ill. látványkonyhát is csináltam (nem vicc :rofl:). Aki szenvedélyből főz/süt annak ez remek kikapcsolódás egészséges határokon belül, és ezek az emberek szenvedélyesen főznek általában finomabbat.
Akkoriban ezt megszokta a párom és semmilyen hajlandóságot vagy késztetést nem érez arra, hogy ő is megpróbálja. Mostanra pedig igazán üdítő lenne, ha néhanapján cserélnénk. Azt hiszem erre várhatok örökre.

5 Likes

A férjed egy Aranyember :slight_smile:

2 Likes

Könnyű annak, akinek ilyen segédje van - avagy az Oreo újrahasznosítása. Mentsük meg a Földet!!!
Egyszer még az is lehet, hogy kipróbálom.

2 Likes

Lehet, hogy anno valamit nagyon elrontottál?? :rofl: :crazy_face:

1 Likes

Az már biztos :woman_facepalming:(de csak csendben mondom :slight_smile:).

2 Likes

Én túrórudi tortát csináltam régebben hasonló módon.

1 Likes

Avagy nem kellett volna ilyen intelligens férjet választani! :smiley:

2 Likes

Először nem is láttam a tányért :joy::joy:

2 Likes

Jól is néz ki:) Én még sosem reggeliztem ágyban valahogy kényelmetlen.

1 Likes

Kétszer kellett megnézni a képet, azt hittem az ágynemüre lett tálalva:)

1 Likes

Ó nálunk a párom tanított meg főzni, mostanában az a gond, hogy mindketten szeretnénk főzni :sweat_smile:. Most egyedül szeretném csinálni a rakott krumplit, de úgy tűnik ő is szeretné csinálni. Még sosem készítettünk ilyet. Nem azt mondom, szeretek együtt főzni is, de annyira vágyom az egyedül főzésre néha :D. Most a rakott brokkolit én csináltam, de pl tegnapi gulyáslevest együtt, ami azért baj, mert alig tudok akkor valamit csinálni, mert mindent ő szeretne :joy::see_no_evil::sweat_smile:. Nekem is valahogy szenvedélyfőzés alakult ki. :). Na takarítani nem szeretek ennyire :joy::joy:

4 Likes

Igen, az a tányér nagyon megtévesztő :smiley:
Az ágyban reggelit eleinte tálcával műveltük, még úgy is kényelmetlen volt, de látjátok, azért hozzá lehet szokni :stuck_out_tongue:
Mi nem tudunk együtt főzni a férjurammal. Régebben sajnáltam, hogy milyen romantikus program lehetne pedig, nálunk meg jó kis összeszólalkozások vannak belőle. Most már nem igazán zavar, cserébe igazán el vagyok kényeztetve. :blush:

2 Likes

Osszátok fel, ki, mit és mikor csinál. Általában szokott lenni egy kukta, aki a zöldségpucolást, aprításos mutatványokat csinálja, a chef pedig alkot. :rofl: Legyél mondjuk minden páros napon te a chef, ő meg a kukta és fordítva. :man_cook: :woman_cook:
Mondjuk az összeszóalakozás veszélye komolyan fennáll ez esetben, de ez megint csak akaratosság és vérmérséklet kérdése. :laughing:

3 Likes

Számból vetted ki a szót! Mi szigorúan külön főzünk :laughing:
Nálunk jelenleg az a “különleges jogrend”, hogy heti 5 napot én főzök, 1-et a férj, 1-et rendelünk.

5 Likes

Haha, igen, mostanában néha-néha már így megy. De sajnos az is probléma, hogy kicsi a konyhánk, így ketten alig tudunk mozogni egymástól.

1 Likes

Mit szokott kérni a párod?:slightly_smiling_face:

1 Likes