Én tegnap csináltam rakott krumplit.
Hajrá a férjnek, hagyd is kibontakozni, bárcsak nálunk is így lenne. Ha megkérdezem a páromat, hogy mit csináljak, akkor mindig ugyanazt mondja, így már nem szoktam megkérdezni.
Háát az biztos, hogy nem állok útjába, nekem csak jó
Ha már itt tartunk, ő készíti a világ legfinomabb rántottáját. Mai reggelim, most kaptam ágyba:
Engem régebben nem lehetett kirobbantani a konyhából, még konyhashow-t ill. látványkonyhát is csináltam (nem vicc ). Aki szenvedélyből főz/süt annak ez remek kikapcsolódás egészséges határokon belül, és ezek az emberek szenvedélyesen főznek általában finomabbat.
Akkoriban ezt megszokta a párom és semmilyen hajlandóságot vagy késztetést nem érez arra, hogy ő is megpróbálja. Mostanra pedig igazán üdítő lenne, ha néhanapján cserélnénk. Azt hiszem erre várhatok örökre.
A férjed egy Aranyember
Könnyű annak, akinek ilyen segédje van - avagy az Oreo újrahasznosítása. Mentsük meg a Földet!!!
Egyszer még az is lehet, hogy kipróbálom.
Lehet, hogy anno valamit nagyon elrontottál??
Az már biztos (de csak csendben mondom ).
Én túrórudi tortát csináltam régebben hasonló módon.
Avagy nem kellett volna ilyen intelligens férjet választani!
Először nem is láttam a tányért
Jól is néz ki:) Én még sosem reggeliztem ágyban valahogy kényelmetlen.
Kétszer kellett megnézni a képet, azt hittem az ágynemüre lett tálalva:)
Ó nálunk a párom tanított meg főzni, mostanában az a gond, hogy mindketten szeretnénk főzni . Most egyedül szeretném csinálni a rakott krumplit, de úgy tűnik ő is szeretné csinálni. Még sosem készítettünk ilyet. Nem azt mondom, szeretek együtt főzni is, de annyira vágyom az egyedül főzésre néha :D. Most a rakott brokkolit én csináltam, de pl tegnapi gulyáslevest együtt, ami azért baj, mert alig tudok akkor valamit csinálni, mert mindent ő szeretne . Nekem is valahogy szenvedélyfőzés alakult ki. :). Na takarítani nem szeretek ennyire
Igen, az a tányér nagyon megtévesztő
Az ágyban reggelit eleinte tálcával műveltük, még úgy is kényelmetlen volt, de látjátok, azért hozzá lehet szokni
Mi nem tudunk együtt főzni a férjurammal. Régebben sajnáltam, hogy milyen romantikus program lehetne pedig, nálunk meg jó kis összeszólalkozások vannak belőle. Most már nem igazán zavar, cserébe igazán el vagyok kényeztetve.
Osszátok fel, ki, mit és mikor csinál. Általában szokott lenni egy kukta, aki a zöldségpucolást, aprításos mutatványokat csinálja, a chef pedig alkot. Legyél mondjuk minden páros napon te a chef, ő meg a kukta és fordítva.
Mondjuk az összeszóalakozás veszélye komolyan fennáll ez esetben, de ez megint csak akaratosság és vérmérséklet kérdése.
Számból vetted ki a szót! Mi szigorúan külön főzünk
Nálunk jelenleg az a “különleges jogrend”, hogy heti 5 napot én főzök, 1-et a férj, 1-et rendelünk.
Haha, igen, mostanában néha-néha már így megy. De sajnos az is probléma, hogy kicsi a konyhánk, így ketten alig tudunk mozogni egymástól.
Mit szokott kérni a párod?