Az uram Brüsszelben van, azt mondja, ott a MAC üzletben 30% (nálunk 20%) kedvezmény van…
Èn is nagyon csalodtam az angol webshopokban, ugyan a CoultBeauty-nel van a kosaramban egy dupla vegu Huda szemhejpuder ecset, amire csak -15% van és a Huda ingyenes posta, sokkal jobb akciokat vartam.
Igaz viszont, hogy ennek ellenere sem panaszkodhatom, mert az itteniek (Ita) kitettek magukert. A Nabla-rol, kihasznalva a 40%-ot, beszereztem jó par ecsetet, meg 3 mono szemhejpudert (bàr ezeket nem tudom, kihasznalom-e?) .
A masik kedvenc parfumeriamnal is (Pinalli) a 33%-os akcioval sikerult elkoltenem 54 €-t.
Ami miatt viszont tanulopenz volt a jovo evre vonatkozoan, hogy az EL tegnap estetol ma reggel 6-ig 35%-t engedett el mindenre, az osszes karacsonyi ajandekcsomagra is, amik kozott voltak nagyon jó minik is, amikrol lemaradtam, mert még a kosarambol is “kilopkodtak” perceken belul; reggel 6 utan 30% van. Ezt nagyon sajnalom, mert olyasmik is voltak tuti jó àron, amik amugy a parfumeriakban nincsenek is.
Most még “tiprodok” 2 sneakers kozott, az egyik HÖGL 55 €-ert, a mask ECCO, utolso darab, nagyon learazva 18 €-ert. Én nemigen vagyok sportos tipus, de most hirtelen rajottem, hogy ez milyen praktikus lehet bizonyos outfittel, es "nem is tudom, hogy élhettem eddig nelkule? ". A HÖGL kulonlegesebb, az ECCO-t viszont, a nevetseges àra miatt, vétek lenne otthagyni (amugy mind2 bor).
Tudja valaki esetleg, hogy miért tűnt el Skinsmarton a Hylamide márka? Csak a Niod és Ordinary maradt a Deciemtől
Melyik Nablàt kapod ajándékba?
Anno (még mikor a márka kitalálója élt) szó volt róla, hogy kivonják a márkát a boltokból, mert nagy profittal adták tovább a termékeket a viszonteladók. Azóta lassan több helyről is eltűnt (Feelunique, Lookfantastic, Cult Beauty). Lehet hogy itt is ez a helyzet?
Szerintem vedd meg mindkettőt Ha már egyszerre találtál két szimpatikus cipőt, ráadásul most jó áron is vannak.
Nem tudom. De a Tinamutól tudsz rendelni.
Mondjuk lehet abban valami, amit @zalla írt, mert 8200 a Tinamunál, a Deciem oldalán pedig minden akció nélkül 21 euró, ami még a mostani vacak árfolyamon is 7ezer alatt van.
Régebben pedig az első üvegeket még 10ezer feletti áron rendeltem a Skinsmartról.
Secret palettát Bár sajnos most attól sem voltatok elragadtatva, na mindegy, remélem én majd megszeretem. Így, hogy ajándékba kapom, eladni sem szeretném majd. Cutie Nude-ról meg végleg lemondtam, amikor láttam róla videót és látszik, hogy az egyik szín darabosan potyog le a csajszi szemhéjáról
Pont most raktam fel újra zsibire Valamiért nem tudtam megszeretni. Továbbra is a két kedvencem a Dreamy és Soul Blooming
A Hylamide Ha Blurt nèzegetem de most inkább Skinsmartról rendeltem mert onnan több dolog is kellett.
Színei nem tetszettek vagy a minősége?
Szerintem, szép az a paletta, a minőségével sincs baj, de valami miatt én se használtam sokat. Azonban érzem, hogy majd fogom, csak nem jött el még az ideje.
Van benne néhány szín, ami nem tetszik, de vannak tényleg szép árnyalatok. Viszont nekem alappal is csíkokba gyűlt estére a szemhéjamon. Bár én elég problémás vagyok, pl. korrektort sem tudok használni szemhéjprimerként mert az sem tartja magán a festékeket.
Pontosan ez a helyzet a Tinamuval. Több éves tapasztalatom van a Deciemmel. Pl. amikor elkezdték 70%-kal olcsóbban kiárusítani a Stemm almárkát, a Tinamu potom pénzért vásárolt fel készletet. Én 15 euro körül rendeltem egyébként zseniális hajszérumot a Deciem oldalról, a Tinamu 2-3 héttel később jelentette be, hogy már sehol sem elérhető, náluk viszont újra van keszleten. 18 ezer forintért. Amikor a Hylamide termékek árát szignifikánsan csökkentette Brandon, ugyanez volt, nem követték az árcsökkenést (bár lehet, hogy a régi készletet még el kellett adniuk, de úgy emlékszem, hónapokig drágább volt még náluk minden) A Skinsmart pl szinte azonnal reagált ezekre a változásokra.
Szerintem egyszerűen nem vásárolták elegen. Vagy a NIOD/PC, vagy a TO/GG-re esik a választás, a Hylamide egy köztes vonal, nem igazán volt meg a kiépült vásárlói közösség. Jó termékek, de én is inkább a NIOD mellett maradtam.
A meltcosmetics oldalán is akciók vannak.
Pl.: https://www.meltcosmetics.com/products/smoke-sessions-palette?variant=13732267753524
Rúzsok $5 stb.
Köszi!!!
Megrendeltem első Melt palettám.
A Smoke Sessions-t? Hát megértem, mert valami gyönyörűűűűűűű!
Nem akarlak bűnbe vinni, de beszéltünk erről az ecsettartóról:
…most 25% akció van mindenre.
???
Valakinek tapasztalata a márkáról? Én még semmit nem próbáltam tőlük, de az ecsettartót elfogadnám…
Hááááát Drága Fiorentinám!
Én a beszélgetésünk után bevallom a tettek mezejére léptem, és be is szerváltam belőle kettőt is. Olyan nagyon sok ecset nem fér bele, de vegyesen kisebb-nagyobb méretűekből azért bele lehet zsúfolni. Viszont nekem ezzel az a bajom, hogy az ecsetek egymáshoz dörgölőznek, sérül a felszínük, karcolódnak, hordozás közben meg pláne elmozdulnak, ha nincs teljesen tele a tartó, ha meg fullon van, akkor azért karcolódnak, szóval engem annyira nem győzött ez meg, de egy újabb randi alkalmával meg tudom mutizni, és ha érdekel, akár magaddal is viheted az egyiket.
Azért én még mindig a sminkesek kb. egyesével szép sorban,stabilan, legumizva tárolható verzióját tartom a leges-legjobbnak, amilyenben @Kokapu is tartja az ecseteit. A Smith Cosmetics-nél találtam remek verziókat, csak hát az áruk, na!!! https://www.smithcosmetics.com/collections/brushfolio
@Kokapu verzióját viszont én sehol sem leltem fel, valami szupertitkos, spéci és bennfentes helyről szerezhette!