Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!

Az uram Brüsszelben van, azt mondja, ott a MAC üzletben 30% (nálunk 20%) kedvezmény van…

Èn is nagyon csalodtam az angol webshopokban, ugyan a CoultBeauty-nel van a kosaramban egy dupla vegu Huda szemhejpuder ecset, amire csak -15% van és a Huda ingyenes posta, sokkal jobb akciokat vartam.

Igaz viszont, hogy ennek ellenere sem panaszkodhatom, mert az itteniek (Ita) kitettek magukert. A Nabla-rol, kihasznalva a 40%-ot, beszereztem jó par ecsetet, meg 3 mono szemhejpudert (bàr ezeket nem tudom, kihasznalom-e?) .
A masik kedvenc parfumeriamnal is (Pinalli) a 33%-os akcioval sikerult elkoltenem 54 €-t.
Ami miatt viszont tanulopenz volt a jovo evre vonatkozoan, hogy az EL tegnap estetol ma reggel 6-ig 35%-t engedett el mindenre, az osszes karacsonyi ajandekcsomagra is, amik kozott voltak nagyon jó minik is, amikrol lemaradtam, mert még a kosarambol is “kilopkodtak” perceken belul; reggel 6 utan 30% van. Ezt nagyon sajnalom, mert olyasmik is voltak tuti jó àron, amik amugy a parfumeriakban nincsenek is.

Most még “tiprodok” 2 sneakers kozott, az egyik HÖGL 55 €-ert, a mask ECCO, utolso darab, nagyon learazva 18 €-ert. Én nemigen vagyok sportos tipus, de most hirtelen :stuck_out_tongue_winking_eye: rajottem, hogy ez milyen praktikus lehet bizonyos outfittel, es "nem is tudom, hogy élhettem eddig nelkule? ":sweat_smile:. A HÖGL kulonlegesebb, az ECCO-t viszont, a nevetseges àra miatt, vétek lenne otthagyni (amugy mind2 bor).

3 Likes

Tudja valaki esetleg, hogy miért tűnt el Skinsmarton a Hylamide márka? Csak a Niod és Ordinary maradt a Deciemtől :thinking:

2 Likes

Melyik Nablàt kapod ajándékba?

Anno (még mikor a márka kitalálója élt) szó volt róla, hogy kivonják a márkát a boltokból, mert nagy profittal adták tovább a termékeket a viszonteladók. Azóta lassan több helyről is eltűnt (Feelunique, Lookfantastic, Cult Beauty). Lehet hogy itt is ez a helyzet?

1 Likes

Szerintem vedd meg mindkettőt :grinning: Ha már egyszerre találtál két szimpatikus cipőt, ráadásul most jó áron is vannak.

Nem tudom. De a Tinamutól tudsz rendelni.
Mondjuk lehet abban valami, amit @zalla írt, mert 8200 a Tinamunál, a Deciem oldalán pedig minden akció nélkül 21 euró, ami még a mostani vacak árfolyamon is 7ezer alatt van.
Régebben pedig az első üvegeket még 10ezer feletti áron rendeltem a Skinsmartról.

1 Likes

Secret palettát :slightly_smiling_face: Bár sajnos most attól sem voltatok elragadtatva, na mindegy, remélem én majd megszeretem. Így, hogy ajándékba kapom, eladni sem szeretném majd. Cutie Nude-ról meg végleg lemondtam, amikor láttam róla videót és látszik, hogy az egyik szín darabosan potyog le a csajszi szemhéjáról :roll_eyes:

2 Likes

Pont most raktam fel újra zsibire :frowning: Valamiért nem tudtam megszeretni. Továbbra is a két kedvencem a Dreamy és Soul Blooming

3 Likes

A Hylamide Ha Blurt nèzegetem de most inkább Skinsmartról rendeltem mert onnan több dolog is kellett.

1 Likes

Színei nem tetszettek vagy a minősége?

Szerintem, szép az a paletta, a minőségével sincs baj, de valami miatt én se használtam sokat. Azonban érzem, hogy majd fogom, csak nem jött el még az ideje.

1 Likes

Van benne néhány szín, ami nem tetszik, de vannak tényleg szép árnyalatok. Viszont nekem alappal is csíkokba gyűlt estére a szemhéjamon. Bár én elég problémás vagyok, pl. korrektort sem tudok használni szemhéjprimerként mert az sem tartja magán a festékeket.

Pontosan ez a helyzet a Tinamuval. Több éves tapasztalatom van a Deciemmel. Pl. amikor elkezdték 70%-kal olcsóbban kiárusítani a Stemm almárkát, a Tinamu potom pénzért vásárolt fel készletet. Én 15 euro körül rendeltem egyébként zseniális hajszérumot a Deciem oldalról, a Tinamu 2-3 héttel később jelentette be, hogy már sehol sem elérhető, náluk viszont újra van keszleten. 18 ezer forintért. Amikor a Hylamide termékek árát szignifikánsan csökkentette Brandon, ugyanez volt, nem követték az árcsökkenést (bár lehet, hogy a régi készletet még el kellett adniuk, de úgy emlékszem, hónapokig drágább volt még náluk minden) A Skinsmart pl szinte azonnal reagált ezekre a változásokra.

Szerintem egyszerűen nem vásárolták elegen. Vagy a NIOD/PC, vagy a TO/GG-re esik a választás, a Hylamide egy köztes vonal, nem igazán volt meg a kiépült vásárlói közösség. Jó termékek, de én is inkább a NIOD mellett maradtam.

1 Likes

A meltcosmetics oldalán is akciók vannak.
Pl.: https://www.meltcosmetics.com/products/smoke-sessions-palette?variant=13732267753524
Rúzsok $5 stb.

1 Likes

Köszi!!!
Megrendeltem első Melt palettám. :blush:

3 Likes

A Smoke Sessions-t? Hát megértem, mert valami gyönyörűűűűűűű!

1 Likes

Nem akarlak bűnbe vinni, de beszéltünk erről az ecsettartóról:

…most 25% akció van mindenre.
???
Valakinek tapasztalata a márkáról? Én még semmit nem próbáltam tőlük, de az ecsettartót elfogadnám…

1 Likes

Hááááát Drága Fiorentinám!

Én a beszélgetésünk után bevallom a tettek mezejére léptem, és be is szerváltam belőle kettőt is. Olyan nagyon sok ecset nem fér bele, de vegyesen kisebb-nagyobb méretűekből azért bele lehet zsúfolni. Viszont nekem ezzel az a bajom, hogy az ecsetek egymáshoz dörgölőznek, sérül a felszínük, karcolódnak, hordozás közben meg pláne elmozdulnak, ha nincs teljesen tele a tartó, ha meg fullon van, akkor azért karcolódnak, szóval engem annyira nem győzött ez meg, de egy újabb randi alkalmával meg tudom mutizni, és ha érdekel, akár magaddal is viheted az egyiket. :wink:
Azért én még mindig a sminkesek kb. egyesével szép sorban,stabilan, legumizva tárolható verzióját tartom a leges-legjobbnak, amilyenben @Kokapu is tartja az ecseteit. A Smith Cosmetics-nél találtam remek verziókat, csak hát az áruk, na!!! https://www.smithcosmetics.com/collections/brushfolio

@Kokapu verzióját viszont én sehol sem leltem fel, valami szupertitkos, spéci és bennfentes helyről szerezhette! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes