Ejnye-bejnye…
Mit szólnál ahhoz, ha én meg magammal vinném az akril rúzstartót/kat, merthogy nekem abból (is) van feles példányom…
Ez is egy praktikus tároló:
Éreztem, hogy valakinek jól fog jönni Gondolkodtam rajta én is, de visszafogtam magam. Még reménykedem abban, hogy a Venus XL2 akciós lesz.
Hohoho… éppen vakartam a fejem, hogy az Amazonon a szállítás többe kerül, mint maga az akril cucc, és ott van csak 40-es, akkor nem kell 2 db kisebbet vennem, az eBay-en is az elfogadható cucc szállítása legalább annyi volt mint maga a tartó, szóval össze jöhet ez az üzlet!
Ez is jónak tűnik, mondjuk a cerkák jóval kisebbek, mint a legtöbb ecset, kérdés, hogy közepes-nagy ecsetből mennyi férne bele, úgy, hogy még összecipzározható legyen. Meg kellene kuksizni valahol élőben.
… A ceruzák száma nem éri el azt a mennyiséget, hogy egy szép tartóba kerüljenek?? Nem hiszem el!
Akkor a részleteket majd egyeztetjük e-mail-ben. A helyszínt már a múltkor fixáltuk, ugye emlékszel?
Ha jól emlékszem, 3 db originál rúzstartót találtam a költözéskor…
Ja, hogy az én cerkáim száma? Háááááát, lehet kettő tartó kellene (de csak csendben súgom, nehogy meghallják )
A főbejáratot ráadásul már karácsonyi ruhába öltöztették, és az ajtónálló fiucskák is kedvesek szoktak lenni.
A többit pedig priviben!
22:30-tól láthatod a videón, majdnem élőben a ceruzatartót, amibe más is tehető:
Nem, nem a Smoke Sessionst, engem az sosem mozgatott meg különösebben. Viszont ahogy böngésztem, és megláttam az Impulsive palettát, na ott azonnal éreztem, hogy ez kell nekem!
Az ecsettartó Spectrum, sajnos limitált volt, úgy már náluk sem lehet kapni.
Igen, ez a paletta is szép, meg úgy igazából minden, amit csak létrehoznak.
Köszi, hogy leleplezted a nagy titkot az ecsettartóról, én annyit kutattam utána, de szinte már misztériumnak tűnt, mert nem találtam róla semmit. Kiderült, hogy miért.
Ez nagyon jó cuccnak tűnik, sőőőőőt! Szuper!
Köszike!