Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!

Ejnye-bejnye…:stuck_out_tongue_winking_eye:
Mit szólnál ahhoz, ha én meg magammal vinném az akril rúzstartót/kat, merthogy nekem abból (is) van feles példányom…:cake::question:

1 Likes

Ez is egy praktikus tároló:

1 Likes

Éreztem, hogy valakinek jól fog jönni :smiley: Gondolkodtam rajta én is, de visszafogtam magam. Még reménykedem abban, hogy a Venus XL2 akciós lesz.

Hohoho… éppen vakartam a fejem, hogy az Amazonon a szállítás többe kerül, mint maga az akril cucc, és ott van csak 40-es, akkor nem kell 2 db kisebbet vennem, az eBay-en is az elfogadható cucc szállítása legalább annyi volt mint maga a tartó, szóval össze jöhet ez az üzlet! :laughing:

Ez is jónak tűnik, mondjuk a cerkák jóval kisebbek, mint a legtöbb ecset, kérdés, hogy közepes-nagy ecsetből mennyi férne bele, úgy, hogy még összecipzározható legyen. Meg kellene kuksizni valahol élőben. :grin:

… A ceruzák száma nem éri el azt a mennyiséget, hogy egy szép tartóba kerüljenek?? Nem hiszem el!
Akkor a részleteket majd egyeztetjük e-mail-ben. A helyszínt már a múltkor fixáltuk, ugye emlékszel?

Ha jól emlékszem, 3 db originál rúzstartót találtam a költözéskor…

1 Likes

Ja, hogy az én cerkáim száma? Háááááát, lehet kettő tartó kellene (de csak csendben súgom, nehogy meghallják :wink:)
A főbejáratot ráadásul már karácsonyi ruhába öltöztették, és az ajtónálló fiucskák is kedvesek szoktak lenni. :blush:
A többit pedig priviben! :kissing_heart:

2 Likes

22:30-tól láthatod a videón, majdnem élőben a ceruzatartót, amibe más is tehető:

1 Likes

Nem, nem a Smoke Sessionst, engem az sosem mozgatott meg különösebben. Viszont ahogy böngésztem, és megláttam az Impulsive palettát, na ott azonnal éreztem, hogy ez kell nekem! :heart_eyes:

chrome

Az ecsettartó Spectrum, sajnos limitált volt, úgy már náluk sem lehet kapni.

4 Likes

Igen, ez a paletta is szép, :slight_smile: meg úgy igazából minden, amit csak létrehoznak.
Köszi, hogy leleplezted a nagy titkot az ecsettartóról, én annyit kutattam utána, de szinte már misztériumnak tűnt, mert nem találtam róla semmit. :stuck_out_tongue_winking_eye: Kiderült, hogy miért.

Ez nagyon jó cuccnak tűnik, sőőőőőt! Szuper! :heart_eyes::hugs:
Köszike!

1 Likes