Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!

@anon27689852, megkérdezhetem IsaDorából mit használsz? Az ecsetek tetszetősek, meg láttam 1-2 mono-t Douglasban, ja és a BB, de amúgy nem ismerem a márkát.

1 Likes

Itt írtam róla:

Azóta írtam véleményt az alapozóról és a primerről is. A BB krémjüket én is nézegetem, mert fényes finishű állítólag. Az jobb lenne szerintem, mint a matt az én száraz, érett bőrömre.

1 Likes

Olvastam, hogy illatanyagmentes, nagyon helyesen. :v:

1 Likes
1 Likes

A monokról is azt írják, hogy szépek és jók is. @umpalumpa olyan kedves és önzetlen angyal, hogy nekem ajándékoz majd egyet. :blush:

3 Likes

Kicsit vonakodva, de jöttem bevallani, hogy én kicsit csalódott vagyok. Cult beauty, beautybay, colourpop - rendelés volt a terv mára, de valószínűleg egyik sem fog megvalósulni, mert a kiszemelt termékekre alig-alig van kedvezmény (utóbbinál kifejezetten free shippingre pályáztam). Tudom, olyan vagyok, mint egy hisztis gyerek aki nem kapott fagyit, de azért nem arra számítottam, hogy egy 20%os kuponhoz is 75 fontot kell majd költeni pl. cult beauty-n. :(((

6 Likes

Hasonlóan vélekedem, azt hiszem a Beauty Bay és a Cult Beauty, Colourpop nálam is ki fog maradni.
Viszont rendeltem a P. Louise oldalról, ahol a legtöbb termék 50%-al van leértékelve. Igazából innen terveztem már korábban is rendelni, de a shipping (10 font) eddig visszatartott. Viszont egy szemhéjalap és két pigment (ezeket néztem ki korábban) most bőven fedezte a szállítási díjat.

4 Likes

Szerintem ennek azért lesz következménye. Nem csak te vagy csalódott, de sokan mások is, nem lesz nagy őrület a mai napon, nem lesz annyi bevétel sem. Úgy gondolom, lesz még itt nagyobb leárazás, csak max várni kell egy kicsit. Karácsonyi akcióra azért számítok mindenképp, és az biztos, hogy a januári készletkisöprés sem lesz kicsi. Persze ezek szoktak lenni máskor is, de talán most annyival nagyobb lesz, hogy kompenzálják a mai napot.
//Éééés a mindenlátó kristálygömböm felfedte a jövő titkát.//

Egyébként én nem csak csalódott, de némileg megkönnyebbült is vagyok. Nem nehéz ellenállni a kísértésnek. :grin:

5 Likes

Én is több vásárlásra számítottam, de semmit sem vettem. Nabla palettát fogok ajándékba kapni, azt mondjuk leárazták. Majdnem megrendeltem egy Lime Crime palettát, de reménykedtem, hogy még jobban leárazzák, így nem vettem meg, erre most már még annyival sincs leárazva. Ruhát fogok rendelni.

Én töredelmesen bevallom, hogy a Zoeva 30% miatti csalódottságom miatt ma úgy döntöttem, hogy jól kicseszek velük, és most nem teljes áron, hanem 30 % kedvezménnyel rendelek tőlük. :laughing:
Zoeva nem szokott sűrűn akciózni és 30 % azért nem kevés…

4 Likes

nekem csak erre fáj a fogam

3 Likes

Hú, nehezen igazodnék ki a sok angol oldalon :sweat_smile:, nem is tudom, hogy csináljátok :D.

Igen, ez nagyon jó kis ecset, Zoevatól talán a legeslegjobb.

1 Likes

most ha meghozod a kedvem egy rendeléshez, én nem tudom mit csinálok… :slight_smile:

Ezen én is gondolkodom. Megvan a Jessup dupe-ja, nagyon szeretem, alapozásra tökéletes. Ha feladja a szolgálatot, valószínűleg az eredetit fogom megvenni:)

Én elég nehezen, ráadásul angoltudás nélkül. :laughing: Bátorság kell hozzá.
Mint amikor a lókupec el akarja adni a lovat, de a ló nekimegy a falnak. Azt mondja a vevő:
– Te lókupec! Ez a ló vak!
Erre a lókupec:
– Nem vak az! Csak bátor!

5 Likes

És mit rendelsz tőlük?

1 Likes

Na, voltam olyan gyenge, hogy rápillantottam az oldalukra. Vajon mennyi ideig bírom, hogy ne rendeljek tőlük? :open_mouth:

2 Likes

40 euró felett van free shipping. Ez a rossz hír.
A kísértéstől pedig úgy szabadulhatunk meg a legkönnyebben, ha engedünk neki. :wink:

4 Likes

Jövő héten cyber week. Nincs minden veszve. Tavaly az nagyon jó volt. Én még reménykedem.

1 Likes