Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!

Arra gondoltam, hogy a nagy napra készülve, a hivatalos oldalak mellett létrehozhatnánk a mi kis saját infó-megosztó csatornánkat! Mi volt a tavalyi év legjobb “fogása”? Mi az, amit erre az alkalomra halasztasz?
Itthonról, vagy külföldről tervezel valamit beszerezni? Vagy tudatos vásárlóként képes vagy kihagyni ezt az alkalmat? Ha igen, jár a kitüntetés: :1st_place_medal:
De ne a hűtőszekrényről beszéljünk, ha lehet…

Paula’s Choice terméket esetleg vásárolt valaki, valahol jó áron?

Még semmi nincs kőbe vésve, de:

  • alapozó
  • szemhéjalapozó
  • szemöldökceruza
  • Beauty Blender utánpótlás (a jelenleginek még nincs baja, de ha akciós lesz, jöhet egy tartalék darab)

A többi se létszükséglet, de általában két darabot szeretek váltogatva használni. Még nem tudom, hogy mennyi lesz a külföldről rendelős rész és mennyit szerzek be mezei boltban, az alapozónál jó lenne azért megnézegetni az árnyalatokat.
Ha jól emlékszem, tavaly a Beauty Bayen 30% kedvezmény volt, remélem, most is nagyvonalúak lesznek…
Amit nem szabad vennem: szemhéjpúder és rúzs - ezekből kapásból fel tudnék öt-öt vágyott darabot sorolni.:smiley:

2 Likes

Cult Beauty-ról esetleg rendelt valaki Black Friday alkalmából? Ha igen, milyen akció volt?
A kiszemeltem pedig:
https://www.cultbeauty.co.uk/drunk-elephant-agent-ellie-kit.html?ref=christmas_2018
:mailbox_with_mail: Remélem, hogy ők is olvassák a Fórumot!

Ez idén engem is érdekelne…mármint PC

Szia Montellino, köszi, nagyon aranyos vagy, de semmi nem sürgős, kb. minden hónapban rendelek az itthoni webshopból. Mindig van havi akció, 10% (+5% hűségkedv.) valamelyik termékcsoportra . De ha BF-kor találnék egy komolyabb 40%-ot (álom) nagyon rendelnék. A PC nemzetközi oldalán sokkal jobb akciók vannak, szettek, amik így elérhetetlenek nekem, mert ide nem szállít a hazai oldal miatt. Értem én, hogy eladási politika stb. meg vám, áfa, de azért néha jó nagy árkülönbség van, volt, hogy itt is ott is összeraktam ugyanazt a kosarat, kis túlzással félárra jött ki, na jó 60% körül. Azért lehet, hogy élek egyszer a lehetőséggel. :slight_smile: Köszönöm, még egyszer. :blush:

2 Likes

A múlt évben rendeltem a Deciemtől csomagokat, amiket kifejezetten black friday miatt raktak össze. Szerintem nagyon megérte, nagyon akciós volt (-60% talán?). Rendeltem egy lookfantastic boxot is, ami lényegében egy “ami kiamaradt, beleraktuk a dobozba” helyzet volt. Az nem érte meg annyira.

A +5 mi alapján jár? (Skinsmart, ugye?)

igen :slight_smile:
https://skinsmart.hu/husegprogram-uj/

1 Like

Köszi. :relaxed: Jó tudni, az az 5% egy fél szállítás ára ha nem akarok 15000-ret elkölteni.

Nem sok, de gondolom azért lett kitalálva, hogy rendelj 2 teljes méretű PC-t. Aztán ezzel ki is maxoltad a kedvezményeket. :slight_smile:

De ha nem akarok, akkor is jól jön. :slight_smile:

Idén kinek mi van a kívánságlistáján? Készültök venni valamit Black friday alkalmából?

Szerintem én Colourpopnál fogok venni 1-2 dolgot, de még meglátom :slight_smile:

1 Like

Lime Crime és ColourPop tuti, ha megütik a szintet az akciók. Kap és inglot is esélyes. De majd kiderül.

1 Like

Nálam inkább ruhák szerepelnek a kívánságlistán (mert muszáj:), de a Give Me Glow és a Sydney Grace akciókat is várom… meg attól függ, mivel állnak elő a webshopok… lemondó sóhajunkat hallhatják

1 Like

Én Black Friday alkalmából férjhez megyek :smiley: Ez most nagyrészt ki is meríti a keretet, de azért ha lesz ingyenes szállítás a Colourpopnál, a kókuszos palettára lecsapok :relaxed: Már jó ideje teljesen hidegen hagynak az újdonságok (nem csak Colourpop, minden sminkcucc), de abban a palettában pontosan olyan színek vannak, amilyeneket kerestem, amióta linkeltétek, azóta néha azzal álmodok :joy:

13 Likes

Juhúú! Pont pénteken? Lesz időd az esküvő napján palettát vásárolni? :grin: Gratulálok!

2 Likes

Gratulálok. :champagne: :cake:

Igen, pont pénteken :slight_smile: Csütörtökre akartuk, hálaadásra, de itt az egész városban nem lehet csütörtökön házasodni :smiley: Nem lesz nagy felhajtás, úgyhogy a paletta vásárlás is belefér majd :yum:

3 Likes