Arra gondoltam, hogy a nagy napra készülve, a hivatalos oldalak mellett létrehozhatnánk a mi kis saját infó-megosztó csatornánkat! Mi volt a tavalyi év legjobb “fogása”? Mi az, amit erre az alkalomra halasztasz?
Itthonról, vagy külföldről tervezel valamit beszerezni? Vagy tudatos vásárlóként képes vagy kihagyni ezt az alkalmat? Ha igen, jár a kitüntetés:
De ne a hűtőszekrényről beszéljünk, ha lehet…
Paula’s Choice terméket esetleg vásárolt valaki, valahol jó áron?
Még semmi nincs kőbe vésve, de:
- alapozó
- szemhéjalapozó
- szemöldökceruza
- Beauty Blender utánpótlás (a jelenleginek még nincs baja, de ha akciós lesz, jöhet egy tartalék darab)
A többi se létszükséglet, de általában két darabot szeretek váltogatva használni. Még nem tudom, hogy mennyi lesz a külföldről rendelős rész és mennyit szerzek be mezei boltban, az alapozónál jó lenne azért megnézegetni az árnyalatokat.
Ha jól emlékszem, tavaly a Beauty Bayen 30% kedvezmény volt, remélem, most is nagyvonalúak lesznek…
Amit nem szabad vennem: szemhéjpúder és rúzs - ezekből kapásból fel tudnék öt-öt vágyott darabot sorolni.
Cult Beauty-ról esetleg rendelt valaki Black Friday alkalmából? Ha igen, milyen akció volt?
A kiszemeltem pedig:
https://www.cultbeauty.co.uk/drunk-elephant-agent-ellie-kit.html?ref=christmas_2018
Remélem, hogy ők is olvassák a Fórumot!
Ez idén engem is érdekelne…mármint PC
Szia Montellino, köszi, nagyon aranyos vagy, de semmi nem sürgős, kb. minden hónapban rendelek az itthoni webshopból. Mindig van havi akció, 10% (+5% hűségkedv.) valamelyik termékcsoportra . De ha BF-kor találnék egy komolyabb 40%-ot (álom) nagyon rendelnék. A PC nemzetközi oldalán sokkal jobb akciók vannak, szettek, amik így elérhetetlenek nekem, mert ide nem szállít a hazai oldal miatt. Értem én, hogy eladási politika stb. meg vám, áfa, de azért néha jó nagy árkülönbség van, volt, hogy itt is ott is összeraktam ugyanazt a kosarat, kis túlzással félárra jött ki, na jó 60% körül. Azért lehet, hogy élek egyszer a lehetőséggel. Köszönöm, még egyszer.
A múlt évben rendeltem a Deciemtől csomagokat, amiket kifejezetten black friday miatt raktak össze. Szerintem nagyon megérte, nagyon akciós volt (-60% talán?). Rendeltem egy lookfantastic boxot is, ami lényegében egy “ami kiamaradt, beleraktuk a dobozba” helyzet volt. Az nem érte meg annyira.
A +5 mi alapján jár? (Skinsmart, ugye?)
Köszi. Jó tudni, az az 5% egy fél szállítás ára ha nem akarok 15000-ret elkölteni.
Nem sok, de gondolom azért lett kitalálva, hogy rendelj 2 teljes méretű PC-t. Aztán ezzel ki is maxoltad a kedvezményeket.
De ha nem akarok, akkor is jól jön.
Idén kinek mi van a kívánságlistáján? Készültök venni valamit Black friday alkalmából?
Szerintem én Colourpopnál fogok venni 1-2 dolgot, de még meglátom
Lime Crime és ColourPop tuti, ha megütik a szintet az akciók. Kap és inglot is esélyes. De majd kiderül.
Nálam inkább ruhák szerepelnek a kívánságlistán (mert muszáj:), de a Give Me Glow és a Sydney Grace akciókat is várom… meg attól függ, mivel állnak elő a webshopok… lemondó sóhajunkat hallhatják
Én Black Friday alkalmából férjhez megyek Ez most nagyrészt ki is meríti a keretet, de azért ha lesz ingyenes szállítás a Colourpopnál, a kókuszos palettára lecsapok Már jó ideje teljesen hidegen hagynak az újdonságok (nem csak Colourpop, minden sminkcucc), de abban a palettában pontosan olyan színek vannak, amilyeneket kerestem, amióta linkeltétek, azóta néha azzal álmodok
Juhúú! Pont pénteken? Lesz időd az esküvő napján palettát vásárolni? Gratulálok!
Gratulálok.
Igen, pont pénteken Csütörtökre akartuk, hálaadásra, de itt az egész városban nem lehet csütörtökön házasodni Nem lesz nagy felhajtás, úgyhogy a paletta vásárlás is belefér majd