Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!

2 termék együttes vásárlása esetén érvényes, Douglas kártyával

(megnéztem a kívánságlistámat, legalább 3 terméknek változott az ára, természetesen drágább lett)

1 Likes

Igen, azt elfelejtettem írni. 2 db, teljes árú termék vásárlása esetén, törzsvásárlók részére.
Én is megnézem gyorsan a szivecskés termékeimet.

1 Likes

Mintha Notinon is most drágábbak lennének a BF termékek, 20% van rájuk, egy sima akcióval olcsóbbak voltak eddig.

3 Likes

Ez már tényleg vicc kategória…

1 Likes

Én is megnéztem, a Douglasban most annyi a parfüm a kedvezménnyel, mint máshol normál áron. Ez nagyon csúnya.

2 Likes

Nekem még mindig fáj a szívem, hogy a Zoeva-s rendeléseimmel nem vártam. De nem tudhattam, hogy 30 %-os akció lesz. Na mindegy. Kihordom majd ezt is lábon. :roll_eyes:

4 Likes

Én is megjártam, ma kaptam meg a rendelést, erre nem blekfrájdéjozták? Nem vészes, pár ezer mínusz, de azé’ bosszant egy kicsit.
Nem veszek semmit már, most figyelőállásban vagyok, jövőre meg okos leszek. :slight_smile:

5 Likes

Szerintem egyáltalán nem jártatok rosszul. Ilyenkor szerintem annyival többet vásárol az ember, hogy a különbözetet az biztos kompenzálja. Plusz van ami elfogy, mire az ember oda jut.

3 Likes

@anon27689852 @Gloria szintén zenész, én a Deciemnél rendeltem október végén, brexit félelmemben. :smiley: Megérkezett a csomag, következő héten kezdték a -23%-os akciójukat…

De ez nem vette el a kedvem, ma még azért is rendeltem tőlük. Mondjuk ezek csak arcápoló cuccok, és mindegyik nagy kedvencem, szóval tudom, hogy a plusz két SubQ is el fog fogyni (még bőven azelőtt, hogy lejárna), mert imádom!
És hát mielőtt leadtam a rendelést, kiszámoltam, hogy mennyi lenne, ha mindezt a Tinamuban venném meg, hát ott pontosan 32ezer forintot fizetnék, így pedig 61 euró volt.

3 Likes

Én az osztrák Douglasban csalódtam, naponta 1 (nem eléggé fogyó) márka akciósan, 20% kedvezmény szokott lenni más napokon is. Most azt írták ki, hogy illatokra van - 25%, ilyen is van havonta. Fel nem áraztak semmit, de nem is volt semmilyen különleges akció idáig.

A Bipa viszont leárazta az adventi kalendáriumokat a honlapja szerint. Akinek még nincs, az most megveheti őket féláron. Az illatok nagy részét is leárazták, jobban, mint a konkurencia.

Valaki írta 1x, hogy az angoloknál 28 érkezik a fizu (nálunk nem), a fekete péntek jól igazodik hozzá. Elvileg még a rendelt termékek is időben megérkeznek karácsonyig.

2 Likes

ezt már jelentős különbségnek nevezném, ügyes :slight_smile:

Teljesen átérzem…nemrég rendeltem meg a Zoeva Plaisir Vol.2 kollekciót (Cocoa Blend, Caramel Melange, Spice it up paletták vannak benne). De hát így jártunk :grin:

2 Likes

Persze, az arcápoló termékek tejesen más kategóriába esnek nálam is, mint a sminkek.

1 Likes

A lookfantastic oldala eléggé leárazta a Peti (Peter Thomas Roth) cuccait, jobban, mint a beautybay.

Ezt rossz helyre írtam:
Ha minden igaz, holnap a Müllerekben is akciós lesz minden. Sajnos a %-ot elfelejtettem. :hear_no_evil:

@zalla, te mit vettél a BeautyBayen?
Engem eddig egy Juvia szemre való ecsetkészlet csábított el, másra nem támadt ingerenciám.
A Pupába tervezek bemenni, esetleg a Nyxbe.

1 Likes

Az Asos oldalán 25% kedvezmény van mindenre BIG25 kóddal. Elsősorban ruhákat forgalmaznak, de vannak kozmetikai termékeik is: Benefit, Too Faced, Pixi, Bareminerals…

@Amadea képzeld megrendeltem a Nabla Dreamyt… Hátha az jobban fog működni, mint a Cutie Nude. :rofl:
Ezen kívül rendeltem egy Dose of colors szájfényt. Alapvetően nem igazán szeretem a szájfényeket, de valamiért ez az egy nagyon bejött. Sűrű, pigmentált, nem ragad, és elég sok természetes árnyalatban elérhető.

3 Likes

Biztosan jobb lesz, jó kis matt színek is vannak benne.:slight_smile:

1 Likes

Bár engem nem kérdezett senki, jelentem, én nem rendeltem sehonnan semmit. Nagyon berágtam a Zoeva 30 %-on…
Ahogy @Gloria írta, figyelőállásban vagyok. És nagyon várom az IsaDora ünnepi kollekciót, abból fogok rendelni.

5 Likes