2 termék együttes vásárlása esetén érvényes, Douglas kártyával
(megnéztem a kívánságlistámat, legalább 3 terméknek változott az ára, természetesen drágább lett)
2 termék együttes vásárlása esetén érvényes, Douglas kártyával
(megnéztem a kívánságlistámat, legalább 3 terméknek változott az ára, természetesen drágább lett)
Igen, azt elfelejtettem írni. 2 db, teljes árú termék vásárlása esetén, törzsvásárlók részére.
Én is megnézem gyorsan a szivecskés termékeimet.
Mintha Notinon is most drágábbak lennének a BF termékek, 20% van rájuk, egy sima akcióval olcsóbbak voltak eddig.
Ez már tényleg vicc kategória…
Én is megnéztem, a Douglasban most annyi a parfüm a kedvezménnyel, mint máshol normál áron. Ez nagyon csúnya.
Nekem még mindig fáj a szívem, hogy a Zoeva-s rendeléseimmel nem vártam. De nem tudhattam, hogy 30 %-os akció lesz. Na mindegy. Kihordom majd ezt is lábon.
Én is megjártam, ma kaptam meg a rendelést, erre nem blekfrájdéjozták? Nem vészes, pár ezer mínusz, de azé’ bosszant egy kicsit.
Nem veszek semmit már, most figyelőállásban vagyok, jövőre meg okos leszek.
Szerintem egyáltalán nem jártatok rosszul. Ilyenkor szerintem annyival többet vásárol az ember, hogy a különbözetet az biztos kompenzálja. Plusz van ami elfogy, mire az ember oda jut.
@anon27689852 @Gloria szintén zenész, én a Deciemnél rendeltem október végén, brexit félelmemben. Megérkezett a csomag, következő héten kezdték a -23%-os akciójukat…
De ez nem vette el a kedvem, ma még azért is rendeltem tőlük. Mondjuk ezek csak arcápoló cuccok, és mindegyik nagy kedvencem, szóval tudom, hogy a plusz két SubQ is el fog fogyni (még bőven azelőtt, hogy lejárna), mert imádom!
És hát mielőtt leadtam a rendelést, kiszámoltam, hogy mennyi lenne, ha mindezt a Tinamuban venném meg, hát ott pontosan 32ezer forintot fizetnék, így pedig 61 euró volt.
Én az osztrák Douglasban csalódtam, naponta 1 (nem eléggé fogyó) márka akciósan, 20% kedvezmény szokott lenni más napokon is. Most azt írták ki, hogy illatokra van - 25%, ilyen is van havonta. Fel nem áraztak semmit, de nem is volt semmilyen különleges akció idáig.
A Bipa viszont leárazta az adventi kalendáriumokat a honlapja szerint. Akinek még nincs, az most megveheti őket féláron. Az illatok nagy részét is leárazták, jobban, mint a konkurencia.
Valaki írta 1x, hogy az angoloknál 28 érkezik a fizu (nálunk nem), a fekete péntek jól igazodik hozzá. Elvileg még a rendelt termékek is időben megérkeznek karácsonyig.
ezt már jelentős különbségnek nevezném, ügyes
Teljesen átérzem…nemrég rendeltem meg a Zoeva Plaisir Vol.2 kollekciót (Cocoa Blend, Caramel Melange, Spice it up paletták vannak benne). De hát így jártunk
Persze, az arcápoló termékek tejesen más kategóriába esnek nálam is, mint a sminkek.
A lookfantastic oldala eléggé leárazta a Peti (Peter Thomas Roth) cuccait, jobban, mint a beautybay.
Ezt rossz helyre írtam:
Ha minden igaz, holnap a Müllerekben is akciós lesz minden. Sajnos a %-ot elfelejtettem.
@zalla, te mit vettél a BeautyBayen?
Engem eddig egy Juvia szemre való ecsetkészlet csábított el, másra nem támadt ingerenciám.
A Pupába tervezek bemenni, esetleg a Nyxbe.
Az Asos oldalán 25% kedvezmény van mindenre BIG25 kóddal. Elsősorban ruhákat forgalmaznak, de vannak kozmetikai termékeik is: Benefit, Too Faced, Pixi, Bareminerals…
@Amadea képzeld megrendeltem a Nabla Dreamyt… Hátha az jobban fog működni, mint a Cutie Nude.
Ezen kívül rendeltem egy Dose of colors szájfényt. Alapvetően nem igazán szeretem a szájfényeket, de valamiért ez az egy nagyon bejött. Sűrű, pigmentált, nem ragad, és elég sok természetes árnyalatban elérhető.
Biztosan jobb lesz, jó kis matt színek is vannak benne.
Bár engem nem kérdezett senki, jelentem, én nem rendeltem sehonnan semmit. Nagyon berágtam a Zoeva 30 %-on…
Ahogy @Gloria írta, figyelőállásban vagyok. És nagyon várom az IsaDora ünnepi kollekciót, abból fogok rendelni.