Én nem is jelentkezhettem az Eucerinre most, a Braunról meg nyígtam már nemrég itt…Persze a babapopsokenőcsös, tápszeres projektekről továbbra is állandóan kapom az e-mailt, hogy még nem késő jelentkezni. Nekem 3000+ követőm van Instagramon, de úgy tűnik, az sem elég már.
Lányok, ezek valami szenzációs nyeremények, mindenkinek ajánlom hogy próbálja meg, az űrlapot viszont nem találom, ti látjátok?
már javították
Köszi, hogy szóltál, ki is töltöttem
Szívesen :).
Sziasztok ! Erre a tesztelős nyereményjátékra hogyan lehet jelentkezni ?
a feljebb linkelt blogposzt alján van egy űrlap, azt kell kitölteni
@ferenczinikol25, rálépsz erre az oldalra (krémmánia blog.) amit linkeltem, elolvasod a posztot, aztán lejjebb görgetsz és ott van
Köszönöm ! Próbáltam, nekem nem ad ki semmi űrlapot 🤷
Próbáld meg telefonnal, hátha :).
félkövár szöveg
Megtévesztően néz ki, én is csak görgetem meg próbáltam klikkelgetni. Csak “lépj rá a területre” és már benne is vagy a kérdőívben. Ha ez így érthető volt
Tudom hogy nem sminkkel kapcsolatos, de kecskesajtokat nyertem az egyik facebookos oldalon . Nagyon örülök, mert házi termékekről van szó. Egyébként meg imádom a kecskéket
Jéééé bekerültem egy trnd projektbe Olyan esélytelenül szoktam kitöltögetni a jelentkezéseket, alig hittem el. Tesztelhetek pár Silan öblítőt
Úúú trnd-en CeraVe projektre kaptam meghívást. Nagyon remélem hogy bekerülök!
Én is kaptam. Erre biztos sokan jelentkeznek majd.
Én is kaptam. Nem is értem miért töltöttem ki, annyira esélytelen.
Én már ki sem töltöm, sőt, legközelebb törölni is fogom magam ebből is.
Huhuuuu, most írt Évi, hogy én vagyok az egyik aki megnyerte a Babor Adventi ampullás kalendáriumát!
Ez olyan szupeeerr