Tesztelős nyereményjáték

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti nyertetek már a tesztelős játékokon? Hogy működik pontosan ez a játék? Néhány hete jelentkeztem egyre, aminek a határidejéig összesen nem érkezett 10 értékelés a tesztelendő krémre, de a szabályzatban amúgy is az van, hogy a korábban érkezett válaszok nem számítanak, tehát kb 2-3 vélemény jöhetett be a termékre a játék idején. Van több mint 50 korábbi véleményem, szóval ebben a kérdésben biztosan megfeleltem a követelményeknek. Egyébként mit lehetne nyerni? A tesztelt terméket? Nagyon kíváncsi vagyok :smiley:

Jelentkezel, amikor lejár a határidő sorsolnak. Ha kisorsolnak, akkor elküldik neked, használod, majd írsz róla véleményt.
Már elég sokszor jelentkeztem, eddig egyszer sorsoltak ki. De valamelyik videóban beszélt erről Évi, hogy több ezren jelentkeznek egy-egy tesztelésre.

1 Like

Ohh köszönöm a gyors választ! Így már sokkal több értelme van a dolognak :joy:

3 Likes

Én kétszer is nyertem már. Ráadásul amikor L’oreál hajpakolás volt, későn érkezett meg, ajándékba kaptam egy sampont is. :slight_smile:

1 Like

Én rengetegszer jelentkeztem már és eddig nem nyertem. De nem adom fel :slight_smile:

Én egyszer nyertem, az első jelentkezéseim egyikén. Ráadásul drága cuccot, és nem jött be. :woozy_face: Még mindig fáj…

1 Like

Én egyszer nyertem, idén nyáron. Egyelőre nem hagyott maradandó élményt bennem a megnyert termék, de a lehetőség igen. :slight_smile: Maga a márka is érdekelt, magamtól nem költöttem volna rá, de örülök, hogy így van lehetőségem belekóstolni.
És most idén sikerült a szülinapi játékon is nyerni. Szerencsés évem van. Lehet fel kéne adjak egy lottó szelvényt? :thinking:

2 Likes

Bevallom nekem az a része valahogy kimaradt, hogy ők elküldik nekem a terméket és utána kell csak véleményt írni :see_no_evil: végigolvastam a szabályzatot, de kicsit túlgondoltam, hogy mit várnak tőlem :laughing:

Olyan régóta próbálkoztam a tesztelős nyereményjátékkal ( mindig csak olyan termékre jelentkeztem, ami tényleg érdekelt), így el sem hittem, amikor most nyáron értesítést kaptam, hogy kisorsoltak:)
Szóval, a lehetőség adott, még ha a türelemfaktor fogyóban is.:slight_smile:

1 Like

De jó! Mit nyertél?

1 Like

Szia! Az Interherb kollagén- hyaluronsav forte étrendkiegészítőjét nyertem.
Amíg nem érkezett meg, elég szkeptikus voltam, hogy tényleg megkapom a terméket, de az értesítést követően viszonylag gyorsan postázták, amit ezúton is még1x köszönök!

2 Likes

Nahát, de jó! Érdekel majd, mi a véleményed róla, bevált-e. Ezt itt a KM-en nyerted?

1 Like

Igen!

2 Likes

Kérdezem a nálam okosabbakat: az, aki soha nem ír semmit, csak a főoldalon nyomogatja a “jelentkezem” gombot, vagy csak nagyban eladni használja a Krémmániát, az ugyanolyan eséllyel indul a tesztelős nyereményekért? Mert akkor nem sok értelmét látom több ezer emberkével “versenyezni”

1 Like

Sajnos csak egy minimális vélemény számhoz van kötve a jelentkezés. A krémmánia szülinapi sorsolást szokták csak az aktív felhasználáshoz kötni azt hiszem.

2 Likes

Köszönöm szépen, akkor tényleg nem sok értelme van. :slightly_smiling_face:

Már én is kezdtem róla lemondani, mert egy éve folyamatosan mindenre jelentkezem és semmi. Most kaptam Évitől az e-mailt, hogy én lettem az egyik szerencsés, aki tesztelheti a Versace parfümöt :))
El sem hiszem. Azt hiszem nem szabad feladni… :slight_smile:

9 Likes

Én évek óta jelentkezem és eddig soha nem jött össze, de nem adom fel :slight_smile:
Gratulálok, remélem tetszeni fog a parfüm.

3 Likes

Gratulálok!

1 Like

Gratulálok! :blush: És tényleg nem szabad semmit feladni :)).

1 Like