Tesztelős nyereményjáték

Ó de jó neked! Gratula, boldog nyitogatást!

1 Likes

Köszönöm :blush:
Ez valami ajándék lehet az élettől, kárpótlásul, hogy már 3 hete beteg vagyok :smiley:

2 Likes

Azta! Mákos vagy!!! :star_struck: írj majd véleményt! És jobbulást!

1 Likes

De jó, gratula :slight_smile: Tavaly én is tesztelhettem.

1 Likes

Mindenképp! Köszi :blush:

Köszönöm :slight_smile: És milyen volt a tavalyi?
Azt sajnálom, hogy nem ér ide holnapra, hogy időben tudjam kezdeni a nyitást :smiley: De majd reggel-este locsolom magamra, míg utol nem érem a naptárat :smiley:

Szórakozásnak jó volt, de nem kaptam új arcbőrt karácsonyra főleg hogy januárra ért ide :grinning: De lehet, hogy tavaly később kaptam az értesítést is, hogy nyertem. A szérumok nagyon parfümösek, különöset nem vettem észre, de én nem is használtam őket minden nap.

2 Likes

Jaj, remélem nekem előbb ideér :smiley:
A parfüm engem alapból nem zavar, ha nem nyanyaszagú, szóval gondolom jó lesz kicsit pluszban locsolgatni :smiley: De akkor nem várok sokat. :smiley: Köszi :smiley:

2 Likes

Gratulálok a kalendáriumhoz!! :blush:

Én tavasszal használtam a tojás verzióját és imádtam! :heart_eyes: Egy ampulla két használatra is elég volt.

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: Jó tudni, akkor sokáig hasznát veszem majd :slight_smile:

2 Likes

Na ez mondjuk igaz, hogy sok van benne, egy ampulla több használatra is elég lehet meg amúgy mindegyik jól beszívódott :slight_smile: Nem morzsolódott le vagy ilyesmi. Nekem volt hozzá egy papír, amiben le volt írva hogyan jönnek sorban, ha meglepit akarsz, akkor arra rá se pillants :smiley: Meg tök jó érzés bontogatni a kis ablakokat :slight_smile:

1 Likes

De jó, örülök, hogy valaki közülünk nyert.
A nagyobb értékű sorsolásoknál néha olyan érzésem van, mintha véletlenül mindig a nagyon régi, sok véleményes tagok nyernének.

2 Likes

Örömmel hallom, hogy nem morzsálódik és beszívódik, ezekre nagyon háklis vagyok :smiley: Jaj, alig várom, hogy bontogathassak! Mindig szerettem volna valami sminkes/kencés adventi kalendáriumot, csak mindig drágálltam őket, ez most tök jó lesz :))

2 Likes

Nekem egész nagy szerencsém van itt a tesztelős játékokkal :)) 2 év alatt eddig 3x nyertem, egyszer egy Versace parfümöt, aztán egy Fa dezodort, végül ezt a Babor naptárat. :slight_smile: Nem tűnhet soknak, de eddig egész jókat nyertem. Még a Fa dezodor is jó volt :smiley:

4 Likes

Gratulálok és jobbulást!

1 Likes

Köszönöm :blush:

Ki gondolta volna, nekem nem sikerült bekerülni a CeraVe projektre :smiley: nektek?

2 Likes

Ááá…

Facebookon a Skincare junkie csoportban van jópár lány, aki bekerült. Kíváncsi vagyok hány insta követőjük van :smiley: Gondolom számít. Nekem csak 104 van, álmodhatok, hogy bekerülök. :smiley: Tavaly és tavalyelőtt még simán ment, mert nem ismerte még senki a trnd-t, ma már a csapból is ez folyik és esélytelennek látom. :slight_smile:

2 Likes

Na de most sokan írják, hogy kaptak e-mailt, hogy bekerültek, fél órára még egy e-mailt, hogy nem kerültek be… :smiley:

2 Likes