Ó de jó neked! Gratula, boldog nyitogatást!
Köszönöm
Ez valami ajándék lehet az élettől, kárpótlásul, hogy már 3 hete beteg vagyok
Azta! Mákos vagy!!! írj majd véleményt! És jobbulást!
De jó, gratula Tavaly én is tesztelhettem.
Mindenképp! Köszi
Köszönöm És milyen volt a tavalyi?
Azt sajnálom, hogy nem ér ide holnapra, hogy időben tudjam kezdeni a nyitást De majd reggel-este locsolom magamra, míg utol nem érem a naptárat
Szórakozásnak jó volt, de nem kaptam új arcbőrt karácsonyra főleg hogy januárra ért ide De lehet, hogy tavaly később kaptam az értesítést is, hogy nyertem. A szérumok nagyon parfümösek, különöset nem vettem észre, de én nem is használtam őket minden nap.
Jaj, remélem nekem előbb ideér
A parfüm engem alapból nem zavar, ha nem nyanyaszagú, szóval gondolom jó lesz kicsit pluszban locsolgatni De akkor nem várok sokat. Köszi
Gratulálok a kalendáriumhoz!!
Én tavasszal használtam a tojás verzióját és imádtam! Egy ampulla két használatra is elég volt.
Köszönöm szépen Jó tudni, akkor sokáig hasznát veszem majd
Na ez mondjuk igaz, hogy sok van benne, egy ampulla több használatra is elég lehet meg amúgy mindegyik jól beszívódott Nem morzsolódott le vagy ilyesmi. Nekem volt hozzá egy papír, amiben le volt írva hogyan jönnek sorban, ha meglepit akarsz, akkor arra rá se pillants Meg tök jó érzés bontogatni a kis ablakokat
De jó, örülök, hogy valaki közülünk nyert.
A nagyobb értékű sorsolásoknál néha olyan érzésem van, mintha véletlenül mindig a nagyon régi, sok véleményes tagok nyernének.
Örömmel hallom, hogy nem morzsálódik és beszívódik, ezekre nagyon háklis vagyok Jaj, alig várom, hogy bontogathassak! Mindig szerettem volna valami sminkes/kencés adventi kalendáriumot, csak mindig drágálltam őket, ez most tök jó lesz :))
Nekem egész nagy szerencsém van itt a tesztelős játékokkal :)) 2 év alatt eddig 3x nyertem, egyszer egy Versace parfümöt, aztán egy Fa dezodort, végül ezt a Babor naptárat. Nem tűnhet soknak, de eddig egész jókat nyertem. Még a Fa dezodor is jó volt
Gratulálok és jobbulást!
Köszönöm
Ki gondolta volna, nekem nem sikerült bekerülni a CeraVe projektre nektek?
Ááá…
Facebookon a Skincare junkie csoportban van jópár lány, aki bekerült. Kíváncsi vagyok hány insta követőjük van Gondolom számít. Nekem csak 104 van, álmodhatok, hogy bekerülök. Tavaly és tavalyelőtt még simán ment, mert nem ismerte még senki a trnd-t, ma már a csapból is ez folyik és esélytelennek látom.
Na de most sokan írják, hogy kaptak e-mailt, hogy bekerültek, fél órára még egy e-mailt, hogy nem kerültek be…