Ha valakit érdekel az eddigi tapasztalatom az Absolute Skin Laser Centerrel kapcsolatban, akkor itt ez a rohadt hosszú beszámoló és mondhatjuk, hogy a reklám helye is, mert jó szívvel ajánlom a kezelő hölgyet, a céget az eddigi tapasztalataim alapján.
50 vagyok. Kiinduló helyzet: szőkített egész arc és áll alatti rész, kivéve bajusz és a száj sarkától 2 oldalra lévő bajusz-meghosszabbítás. Olyan amcsi redneck típusúan
Itt olyan erős és merev lett a szőr, hogy picike epilátor géppel szedtem ki. A gyantával egész napra piros pacni éktelenkedett az arcomon- utáltam.
Bajuszomat szemöldökborotvával vágtam egy ideje, mert a gyanta itt bazira fáj és piros lesz egész napra szintén. IPL géppel lassítottam a növekedést, alig ritkította.
Fekete drótszerüek nőttek az államon, a pajesznál pár szál drót, a jobb arcom közepén egy szál- ezek csipesszel kapták meg a magukét.
Hiába irtottam a bajuszomat vágás után ipl géppel, hiába szőkítettem hetente az egészet, néztem naponta a képemet, a puha szálak is egyre csak hosszabbak lettek, qrvára meguntam a kínlódást és az érzést, hogy valszeg mindenki látja és figyeli (tán baromság, tudom).
Az AI-jal kerestettem meg az alkalmas, lehető legjobb gépet, és ennél a fenti cégnél találtam meg. Annál is van jobb, amit rajtam használnak, de az többe is kerül, kívül esett a keretemen.
Próbakezelést nem számolták bele a bérletbe (ez a 0. alkalom/6 alkalmas), pedig teljes arcomat kezelték kisebb erősséggel. De már volt eredménye: Néhány drót kihullott, a bajuszkám csak a legszélén volt képes újra nőni, az orcáimon maguktól nőttek szőkék, a pajesz még erősecske maradt, de világosabb, gyengébb. Borotválni ezek után 1x kellett csak, azt is azért, mert face to face emberek közé mentem. Többször nem is akartam, mert kell egy picike borosta.
Tegnap, 3 héttel a próba után volt a hivatalos első alkalmas kezelés: itt már sziszegtem rendesen. A bajusz rész érzékeny, hát elég car volt. Az erős,drótos részeken is fájt picit, de nem volt olyan gáz, mint a bajusznál. Érzékeny terület villantása után mindig kaptam egy kis hűtést és az olyan jóóóóó 
A végén egy-egy ponton piros volt a bőröm, amúgy meg nem látszott. Zselé le, fényvédő fel. Kész. Minden izé-bizével együtt 15 percet töltöttem ott.
Az Eteléhez járok, egy nagyon értelmes, kedves hölgy a kezelőm. Minden hülye kérdésre válaszol. Türelmes. A cég nagyon rugalmas. Nincs lemondási díj, csak szólni kell, hogy nem tudsz menni. Ha olyan hatásos lenne a kezelés, hogy a bérlet nem fogy el egy éven belül, akkor más testrészre is használhatod a megmaradt alkalma(ka)t.
Mára ennyi, köszönöm a figyelmet