Szőrtelenítési módszerek

Nagyon örülök, hogy pozitív élményed volt, várom majd az újabb helyzetjelentést :slight_smile:
Mit mondtak szabad “ kenekedni” vagy most csak alap hidratálót meg fényvédőt rakhatsz?

1 Likes

Köszi :slight_smile:
Aznap fényvédő rögtön a processz után. Másnap egy kis aloe zselé mehet, de nem kellett. Amit vettem amúgy is csíp, szal nem. Másnap csak Bioderma micivízzel töröltem le reggel az arcomat és finoman leöblítettem, nem kentem semmit. Fényvédő mehet ezerrel.

Hidratálót szabad kenni, az aktívokat legalább 2 héttel a kezelés előtt el kell hagyni, pl. retinol-félék, c-vitamin, savak. Niát használok, de nem nagy hatóanyagmennyiséggel, retinol ici-pici van egy krémemben (Balea bakuchiolos lábszagú), C-vitaminom most nincs. Ja de, fátyolmaszk még 1 db.

Azt hiszem a kezelés előtt a legjobb, ha semmit nem kensz, de ha van pici korrektor, fényvédő, azt le is törlik. Kalap, ha gyalogos az ember lánya :smiley:

1 Likes

Most esett le, hogy talán a sminkre gondoltál nem is a krémekre.
Azt hiszem 2 nappal a kezelés után lehet. Szemedre, szem köré mehet, ajakra mehet. Arcra 2 nap után alapozó, színezett izék.

1 Likes

Is-is, köszi a választ :slight_smile:

1 Likes