Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nem tudom, elég ügyes vagyok-e az ecsetes verzióhoz, de már én is gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom Bobbit.

2 Likes

Nekem megvan. Szerintem a színek szépek, egy jó szemhéjalappal tartósak is, de porolnak. Nem bántam meg, hogy megvettem.

1 Likes

Én is így kezdtem :slight_smile: Mindenféle tussal próbálkoztam, főleg filcesekkel, és nem mertem tégelyes - ecsetes verziót kipróbálni. Majd ha belejövök… Aztán egyszer vettem a bátorságot, és kiderült, hogy ecsettel sokkal szebben tudok tusvonalat húzni. :blush: Úgyhogy egy próbát megér szerintem!

2 Likes

Köszi szépen! Azok a zöldek nagyon birizgálják a fantáziámat… :roll_eyes:

Én is azok miatt vettem meg. :slight_smile:

1 Likes

Ez lesz a karácsonyi ajándékom.

16073533992936806183924361775528

16 Likes

Fantasztikus paletta én is nemrég szereztem meg. :slight_smile:

1 Likes

Ha valaki szeretne egy hideg palettát :slight_smile:IMG_20201209_113114 IMG_20201209_113045

6500 Ft

2 Likes

Annyira szép!

1 Likes

Nem tudom, hogy bárki próbálta-e már, én most belevágok :laughing::

3 Likes

Nekem volt és szerettem. Tényleg jó volt.

A Lethal Cosmetics-gyűjteményem. Nagyon tetszik ez a márka, iszonyú puha, pigmentált és gyönyörű darabjaik vannak. Érdemes összeállni egy rendelésre a kedvezmények kimaxolása érdekében, ahogy mi szoktuk @zalla -val, @Kokapu -val és @Alsace -val.
Igen, csalárd módon egy nagy CP palettába rendeztem őket.
A márka CF és vegán. Mivel német, nem kell sakkozni a rendelés összegével se.
20201224_112235

14 Likes

Szép összeállítás. :slight_smile:
Én még csak nemrég fedeztem fel ezt a márkát, nincs tőlük semmim, de majd körülnézek jövőre, mert tetszik a választék.

1 Likes

Oszt engem kihagytál a felsorolásból, pedig én is álltam már össze veletek!
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Ó de szépek így együtt :heart_eyes:
Mi a véleményed a pirosítóról?

Jaj, bocsi!:slight_smile: Javítottam!:kissing_closed_eyes:

Melegen ajánlom, nagyon jó minőségűek.:slight_smile:

Nevetni fogsz, de most volt időm elrendezni őket, még nem próbáltam ki őket.:frowning:

1 Likes

Én is soká próbáltam k először a legelső két monómat, addig csak nézegettem, kerülgettem. Egybe rendezve őket úgyis kellemesebb lesz használni :blush:

1 Likes

Sziasztok, remélem jó topikban vagyok - ha nem, akkor elnézést.

Az lenne a kérdésem, hogy a Pierre Rene márka Pinch Me nevű palettája megvan valakinek?

Nagyon gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de csak lengyelül találtam róla videókat. :grinning:

A fő problémám az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a felső sor glitter-e vagy sem. Mert ha az, akkor biztosan nem veszem meg.

Köszi :slight_smile: