Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Én úgy tudom hogy nem glitter, csak amolyan metálos-fényes formula

1 Likes

https://allegrolokalnie.pl/oferta/paleta-cieni-pierre-rene-pinch-me

Itt jobban látszódik, szerintem sem glitter, ahogyan @random is írta metálos-fényes :slight_smile:

Kòszönöm a válaszokat. Màr hetek óta gondolkoztam rajta, most megrendeltem, majd csinálok képeket ha megjött :slight_smile:

1 Likes

Igazán nincs mit, remélem olyan szép lesz, mint amit vársz majd :slight_smile:

Működik, de olyat vegyél ami még bimatoprosztot tartalmaz. Magyar webshopokban már nincs. A kiherélt változat xart sem ér. Makeup.hu- n van, éppen most rendeltem újra én is.

16096033467801491908155633172127 16096033919231772873179552564478
Szép kis paletta.

6 Likes

Sziasztok! Tetszik a Lorac Noir paletta. Honnan szoktátok rendelni ezt a márkát? Köszönöm! :slight_smile:

Iherb?!:wink:

1 Likes

Köszi, de ott ez a paletta nem kapható.:frowning:

1 Likes

Beautybay?

Ez a Noir ott is out of stock. De akkor lehet várok rá, köszönöm szépen!:slight_smile:

Kérj értesítőt róla.:slight_smile: Sajnos a márka saját webshopja nem szállít Európába, ha jól emlékszem, szóval, csak ez a lehetőség van.

1 Likes

Az lesz, csak volt itt több mindenkinek problémája a BB-jel és azért próbáltam más beszerzési forrás után kutatni.:slight_smile:

Régen rendeltem onnan, akkor semmi gond nem volt velük.:frowning: Remélhetőleg elég panasz érkezett ahhoz, hogy összekapják magukat.
Esetleg ha van külföldi kapcsolatod, azt a vonalat lehet még megpróbálni.
Amúgy nekem 2 Lorac palettám van, nagyon szeretem őket.:slight_smile:

2 Likes

Igen, tudom, hogy Te sokat dicsérted őket, és ez a Noir most nagyon tetszik, kicsi ND Glam paletta, de azért olcsóbban és nem olvastam róla nagyon rosszakat.
Megvárom BB-n ha töltik a készletet, januári büdzsé már előre koppon van, dietetikus és miegymás miatt. :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek :slight_smile:

Tegnap leltárba vettem az ingóságaimat és smink-vonalon szeretnék egyszerűsíteni az életemen. Tavaly ilyenkor lemondtam az alapozók és primerek használatáról ami nagy könnyebbséget jelentett a kis minimalista lelkemnek (és a pénztárcámnak…). Idén azt hiszem a szemfestékeim lesznek soron.

Kidobásra került három Sleek palettám. Csak érzelmi okokból őrizgettem őket, miattuk szerettem meg a sminkelést, jó érzés volt időnként kinyitni őket. Az Au Naturel-ben szinte az összes szín üres pan volt már, sajnálom hogy nem fotóztam le :slight_smile:

A Vintage romance azt hiszem romlásnak indult, már nem mertem jó ideje a bőrömre kenni. Ebből is pan-ig fogyasztottam a világos színeket.

A Storm színei megvannak más, jobb minőségű márkáktól monóban, beláttam hogy nincs értelme őrizgetni. Ez még lejárati időn belül volt, kicsit fájt kidobni, de már annyira használt volt hogy nem szívesen adnám át senkinek.

Szintén kidobásra került a theBalm Alternative Rock-ja. Ez volt az ‘utazgatós’ palettám, mert van benne pirosító, bronzosító és highlighter is. Amennyire cukinak és praktikusnak találtam eleinte, annyira megutáltam a végére - ahogy elértem a pan alját az első színben, szinte megkönnyebbültem hogy végre nyugdíjazhatom.
A pirosító és a highlighter állaga megváltozott, kérges és darabos lett, a bronzosító mindig is sötét volt hozzám.

Vegyes pupa, catrice, kiko és nyx monók ajándékok lettek a sminkeléssel ismerkedési fázisba lépő barátnőmnek. Remélem kiosztottam a kapudrogot :slight_smile: Csak azokat a monókat tartottam meg amikért szeretek nyúlni - ez jelenleg 13 darab két mágneses tartóban. Ennyivel ki tudok békülni és el is tudom őket fogyasztani mielőtt tönkremennének.

A paletták annyira nem vonzottak, három van belőlük. Ezt is soknak érzem, ezért meg fogok válni a legkevésbé kihasználttól ezek közül, a Morphe 35C-től amit hirtelen felindulásból megvettem aznap amikor megjelent tavaly. Mit mondhatnék, jó ötletnek tűnt és reméltem hogy majd kilépek a komfortzónámból…nem…a harmincöt színből hetet használok, ami - nem tudom máshogy megfogalmazni - bánt :slight_smile:
Ha valaki esetleg érdeklődne, feltettem a zsibvásárra, de cserében is érdekelt vagyok.

Idén szeretném elhasználni a monóimat. Nem mondtam le azért a komfortzóna elhagyásról sem, lehet hogy megengedek magamnak még egy palettát, de kizárólag olyan színvilágban amit nem tudok reprodukálni meglévő festékekből :slight_smile:

6 Likes

Te is Szabó Luca mai videójában láttad? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Melyik kettő van meg?

Amelyik neked és az egyik Mega Pro, aminek rózsaszín a külseje.

1 Likes

Nem, már láttam korábban is, de ma Luca videója csak megerősített.:smiley:

1 Likes