Régebben volt Pinkpandán.
Mintha BeautyBayen is lennének, de lehet rosszul emlékszem.
Milyen minőségűek az Iconic London paletták?
Csajok feltettem zsibire a Makeup Obsession palettámat.
- Benyomas: jeffree star×morphe paletta. Ismet latom, hogy estig tart. Nem annyira durva fedese van, mint a JS palettak szineinek, de azon a 16 euros aron, amin vettem, hibatlanul teljesit, jol satorozhato es nekem tetszos szinek vannak benne (burgunditol rozsaszinig, aranytol mohazoldig). Nem tudom, kaphato-e meg, de ajanlom. Sot, kiegeszito palettanak is kituno lehet.
Nem jött be Neked?
Azt nem mondom, hogy nem jött be, de más palettáimért szívesebben nyúlok. Valahogy nem fogott meg. Nem tudom megmagyarázni de nem áll közel a szívemhez és nem hiányozna ha nem lenne. Pedig olyan szép.
Igen, valóban szép.De hogyha nem fogott meg, akkor valóban nincs értelme megtartanod, főleg ha bőven van otthon választék.
Feltettem eladásra a Pat Mcgrath négyes palettámat. Menni fog a Natasha Denona Mino Star is. Ha valakit èrdekel szóljon
Van egy lány aki írt, de még nem biztos. Még ma választ ad. Mindenképp írok.
Oké, köszönöm és várok .
Valaki tudna ajánlani tutttttti megbízható szemhéjtust, vagy zselés ceruzát?
Színeseket is, ha lehet…
Hát, abszolút nem “hájend”, de az essence vizallo tusa a liquid ink eyeliner hű társam, mióta egyszer kipróbáltam. Előtte a nyx-re tettem esküt, de ez nevetséges áron igencsak jól muzsikál;-)
Színesből Colourpop Gel Liner. Eddig még nem találtam jobbat.
Az egyetlen tus, ami nem mászik el a petyhüdt szemhéjamon. Most már csak a tusvonal meghúzását kell vele megtanulnom.
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-hosszantarto-zseles-szemhejtus
Megvan esetleg valakinek a Rossmann sajátmárkás Dzsungel szemhéjpaletta? Van róla valakinek tapasztalata?
Köszönöm a tippeket, bemegyek a Rosmmannba, megnézem az Essence tusokat.
Addig elővettem a MAC fekete tusomat, de mostan színes tintákról álmodom.