Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ezer éve nem használtam, de mivel szó volt róla, rendeltem.
Barnát.

20201117_165038 r

5 Likes

Honnan rendelted? Douglasban néztem, nincs készleten. Köszi.

Innen:

De ha feketét szeretnél, most 3900 Ft!!! (én persze utólag vettem észre)

1 Likes

Jaj én nagyon nézegetem :see_no_evil:

1 Likes

original 3593347

Sziasztok! :slight_smile: ezekről mi a véleményetek? Tudtok képeket küldeni sminkről aminél használtátok? Megvettem őket de még csak 1 színt próbáltam a rózsaszínből, a többiben egyenlőre csak gyönyörködöm érintetlenül :joy: IMG_20201111_185551 ilyen lett de a külső részre catricet használtam :slight_smile:

9 Likes

A belső részén a rózsaszínből a persipan* nevűt használtam :slight_smile:

Szerintem ezek a paletták itt a fórumon nincsenek meg senkinek, még nekem sem, pedig itt én vagyok a helyi Revolution rajongó :smiley:
Esetleg lépj be Facebookon a Revolution csoportba, ott vannak csajok akik az összes palettát megveszik, ami kijön :smiley:

1 Likes

Köszi a tippet :kissing_heart:
Én is csak szerencsével találtam rá, még sehol nem láttam ezeket. A helyi rossmanban el volt dugva a polc tetején vagy 6 féle. Legjobb barátnőm most jutott el a pici nélkül nézelődni ezért az üzlet minden zugát megnézte, mik vannak és igy bukkantam rá :slight_smile:

1 Likes

Nahát, nem is tudtam, hogy ezeket behozták a Rossmanba is, eddig még nem voltak. :smiley:

1 Likes

Eddig én Egyik barátnőmtől kaptam 2 palettát Londonból :slight_smile: én sem tudtam hogy van Rossmanban, rendelni pedig teszter nélkül nem akartam. Most itt (Salgótarján) átrendezték az üzletet és eddig pl. Max Factorbol is csak alapozó volt egy sarki állványon, most rendes állvány van, és van 1 állvány ahol revolution, alatta más márka stb van :slight_smile:

1 Likes

Na igen, sajnos amúgy ezek főleg vakon rendelős márkák, mert nem nagyon vannak sehol. De örülök, hogy a drogériák is igyekeznek új cuccokat behozni :slight_smile:

1 Likes

Hú… Hát, nincsenek meg ezek a paletták, de a sminked nagyon jó lett! Irigyellek érte :slight_smile:

Irigyelsz? :slight_smile: Te jóval szebbeket szoktál feltölteni :slight_smile: de köszönöm :slight_smile: ezt 1 db ecsettel csináltam, de most vettem több félét hátha jobban megy majd :slight_smile:

1 Likes

Haha, köszi, még ha nem is értek egyet :smiley: Ilyet viszont nem tudok!
De amúgy folyton kísérletezem, hátha egyszer sikerül.

1 Likes

Én eddig videók alapján kísérleteztem és borzalom lett, rájöttem hogy türelmem sincs​:joy: most elhatároztam hogy inkább csak követem a szemem vonalát és lesz ami lesz, így sikerült ez :slight_smile:

2 Likes

Ezt ismeri valaki?
Screenshot_20201118_123037_com.android.chrome

1 Likes

Sziasztok Lanyok!
Ismet keszletfrissites van nalam, es gondoltam, mielott felteszem a zsibire, megkerdezlek titeket, hogy barkit barmelyik paletta erdekel-e. ha igen, jelezzetek :sunglasses:
Dior- 001 Univerzal Neutrals paletta 8500
Jeffree Star- Blood Lust paletta -14000
Huda- Nude Light paletta - 6500
Jeffree Star- mini Orgy paletta - 5500
MAC- Mellow Moderns paletta - 8500
20201127_092855

8 Likes

Sziasztok!
Feltettem egy elf bite size palettát a zsibire. Többen kerestétek ha jól emlékszem.

https://kremmania.hu/elado/blumarine-bontatlan-e-l-f-bite-size-eyeshadow-mini-palette

1 Likes

Nehezített pálya
(13) NEW MILANI GILDED JEWEL PALETTE TUTORIAL & REVIEW | EMERALD GREEN HEAVY GLAM MAKEUP TUTORIAL - YouTube

1 Likes

Esetleg tudja valaki hogy az OPV Beauty palettáit honnan lehet beszerezni?