Bár azt is megértem, ha inkább túllennétek rajta.
Én inkább már azért imádkozom, hogy az legyen Nekem annyira nem fáj a torkom, tudom milyen a torokgyulladásos/mandulagyulladásos torokfájás, a kanyarban nincs ez ahhoz képest. Inkább azt mondanám, hogy kitartó, minden reggel így ébredek, tart egy pár órát, majd elmúlik. Mondanám, hogy száraz a levegő, de párásítjuk a hálószobát direkt
Jobbulást kívánok mindenkinek!
Annyira gyönyörű ez a smink, ez az amit nem tudok megcsinálni a rejtett szemhéjammal sajnos De Natulcien erősen alulhangsúlyos sminkjét kipróbálom, amit még régebben mutatott, olyan szép, csak még nem volt bátorságom hozzá
Nálunk nem tudom mi alapján tesztelnek. 2 ismerősöm is jelezte a dokinak hogy nem éreznek ízeket, szagokat. Mindkettőnek annyit mondtak, maradjanak otthon 10 napig, de teszt nem lesz. Ezáltal a család többi részére nem vonatkozik a karantén sem, mert piros cetlit sem kaptak.
És te meddig nem éreztél ízeket meg szagokat?
Nekem is ennyit mondott először a doki. Aztán mondtam, hogy oké, táppénzre ki tudna írni, meg esetleg tesztelni tudnánk? Mondta rendben, szerencsére győzködni nem kellett, csak megkérdezni.
Sziasztok, lenne néhány cuccom.
Nem fogom feltenni eladásra, hátha érdekel titeket valamelyik. Szerintem mindegyikről kb. beszámoltam, hogy mikor vettem, mondjuk úgy, hogy mostanában (irulok-pirulok).
FOGLALT Hourglass Ambient Lighting Ghost Paletta 14000 Ft foxposttal (a púder nem eladó, az véletlenül került a képre),
FOGLALT Guerlain Meteorites gyöngyök Clair árnyalatban 10000 Ft foxposttal,
Nabla Soul Blooming 7000 Ft foxposttal,
FOGLALT Natasha Denona Retro mini paletta 6000 Ft foxposttal,
Path McGrath ECSTASY EYE 4000 Ft foxposttal,
Path McGrath 4 db Eyedols egyben 4000 Ft foxposttal,
Mac Dusky Rose 4500 Ft foxposttal,
Natasha Denona mini Highlighting Bloom pirosító 5000 Ft foxposttal,
Mac Star Dipped pirosító- és higlighter paletta 5000 Ft foxposttal.
Hourglass palettat szeretném.
A Meteoritokat szeretném!
Most akartam beírni, hogy a Clair árnyalat.
Így is szeretnéd?
https://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Meteorites-Blossom-Collection-Meteorites-Pearls-25g
Rendben , írok neked.
Én a Natasha palettát szeretném.
Délutánra eldöntöm, ez megfelel neked?
Rendben , írok neked.
Hogyne…
Szia! Engem a Pat McGrath Ecstasy Eye érdekelne
Sziaszia, írok neked. Foglalom.
Ha valakit érdekelnek a Sydney Grace szemhéjpúderek, felraktam eladásra egy palettát a zsibire.