Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Lányok ! Nincs valakinek eladó megunt Cargo Vintage palettája?

Persze de nem vészes, a fejem nagyon fáj, picit a torkom, meg fáradt vagyok. Rossz a kedvem mert voltak terveim egyrészt a szülinapomra, ha már az egész év egy nagy rakás… volt, plusz a kislány nagyon aktív, szóval most kicsit úgy érzem nem igazságos az élet.

Jobbulást!
Leteszteltek már?
Én hasonlókat érzek, hozzám “hamarosan” (4-5 nap) jönnek tesztelni. Lehet addigra már meggyógyulok :smiley:

1 Likes

@Bianka jobbulást neked, és kitartást!

@macooka kezdjek aggódni? Két napja fáj picit a torkom, de más nincsen. :sweat_smile: és természetesen neked is jobbulást!

Köszi! :slight_smile:
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is így kezdődött :smiley: 5 napig csak torokfájás, kis fejfájás, kis levertség és ennyi. Aztán tegnap 37,6-ot mértem, akkor mondtam, hogy na jó, szólok a dokinak. Ő mondta, hogy a korosztályom (28 vagyok) nagy részének csak ennyi a tünete maximum, ha egyáltalán van, és kb mindenkit akit ilyen tünetekkel teszteltek beigazolódott, hogy koronavírusos.
Most sincsenek sokkal nagyobb panaszaim, mondjuk én belázasodni is elég nehezen lázasodok be, és már a hőemelkedéstől kivagyok, mint a fene. :smiley: De a legerősebb a levertség, fejfájás, torokfájás. :slight_smile:

1 Likes

Azért most nem nyugodtam meg, hogy őszinte legyek. De amúgy is az volt a terv, hogyha hétfőig nincs változás, akkor hívom a dokit. Bár eddig csak ez az egyetlen “tünetem”.
Korosztályban majdnem ugyanott vagyunk, én 27 leszek. :slight_smile:

Elnézést, nem akartam rád hozni a frászt :frowning: :smiley:
Én úgy vagyok vele, ha ennyi tünettel megúszom, jöjjön csak, legalább túl leszek rajta egy darabig.
Szerencsére a munkahelyem tök jófej, alapból itthonról dolgozom, de ha pozitív lesz a tesztem, akkor full pénzt fizetnek, amíg kell, szóval ki tudom pihenni magam szerencsére. :slight_smile:

1 Likes

Ilyen szempontból akkor tényleg szerencséd van. Mi irodázunk, tavasszal dolgoztunk otthonról, szóval majd elválik mi lesz. :slight_smile:
Egyébként igen, ha ennyivel megússza az ember, akkor az mázli. :slight_smile:

1 Likes

Igen, tegnap. Jövőhéten lesz eredmény. :roll_eyes:

1 Likes

Ahh, ez olyan rossz, rengeteg megbetegedés van most, nem is értem, ha tavasszal engedték, most miért nem?
Nálunk ebből még a cég is profitál, eladják az egyik irodánkat így ők is spórolnak egy csomó pénzt. Cserébe nekem nem kell 3 órát ingázni minden nap. Win-win :smiley:

3 Likes

Hű, majd írd meg mi lett, nagyon kíváncsi vagyok!
Addig pedig próbálj meg pihenni amennyit csak lehet!

1 Likes

Ajjj, jobbulást Mindenkinek!

1 Likes

Kicsik vagyunk, és hazavinni mindent nem volt egyszerű, szóval inkább ez az oka annak, hogy bejárunk most. :slight_smile:

1 Likes

Hogy fájt a fejed? Hol? Nekem is fájdogál, még koponya röntgenen is voltam, ahol azt mondták tumorom van. :smiley: De szerencsére tegnapelőtt a CT ezt cáfolta.
Viszont fejem az fájdogál. Torkom icipicit érzem, de sztem száraz a levegő a szobámban, azért van ez. Lázas nem vagyok, pedig én 40 foknál indítok, ha beteg vagyok.

Lányok,a biztos tünetei az íz és szagvesztés. Ha torokfájás,orrfolyás van némi rossz közérzettel az nem biztos hogy korona…Ám ha ezután nem érzel ízeket és szagokat akkor elkaptad. Tapasztalat .

1 Likes

Nalunk a cegnel mar tobben is atestek rajta, egyikuknel sem volt iz- es szagvesztes. Nem feltetlenul jelentkezik.
Barmi is a hattere a torok- es fejfajasaitoknak, jobbulast mindenkinek! :slight_smile:

2 Likes

nálunk is többen átestek már ezen a sz@ron, sajnos nem mindenkinek ment el a szaglása, ízérzékelése, elég széles palettán mozgott a betegség lefolyása is. a legjobb, hogy nekünk nincs home office, járunk ki kutatni…Vicces…

Jézus, ha nekem ilyeneket mondanának, úristen. :smiley:
Nekem a “jobb halántékomnál” fáj általában, néha ha erős, akkor a homlokomnál, de nekem majdnem mindig így van. :smiley:

1 Likes

Szüleim összeomlottak, én csak rövid ideig, aztán spirire vettem: Lesz, ami lesz, úgyis annak kell történnie, ami meg van írva… Azért CT-n kivoltam, látta a nő rajtam, hogy kiborultam, mert csak tartottam az eredménytől…
Nekem is ott fáj…2 hete nem lehet covidom.:smiley:

2 Likes

Férjemnek is 37,6-os hője volt (algopyrinnel), iszonyatos torokfájása, fejfájása, szörnyen levertnek és fáradtnak érezte magát. Házidoki leszarta, saját költségre csináltattunk tesztet, szerencsére tényleg csak mandulagyulladása volt. Úgyhogy ne essetek kétségbe, nincs minden veszve!

3 Likes